05 / 05 / 2024

Yazıcı Kardeşler Gıda Ve İnşaat iletişim

Yazıcı Kardeşler Gıda Ve İnşaat iletişim

Yazıcı Kardeşler Gıda Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tarlabaşı Şubesi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yazıcı ve Yakup Yazıcı ortaklığında açıldı.

Üç Ülkü Gıda İnşaat Elektrik Reklam Medikal Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Ülkü Gıda İnşaat Elektrik Reklam Medikal Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ogün Barış Yazıcı tarafından kuruldu.

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Elmastaş tarafından kuruldu.

Temur Kardeşler Müteahhitlik İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temur Kardeşler Müteahhitlik İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Temur tarafından kuruldu.

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Habil Güner tarafından kuruldu.

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Alper Meşe tarafından kuruldu.

Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Çakıcı: Gıda krizi kapıda!

Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Hakan Çakıcı, 6 Şubat depremlerinin ardından Türkiye genelinde gıda krizi yaşanabileceğini söyledi. 

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yapıcı tarafından kuruldu.

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Bağcı tarafından kuruldu.

Yazıcı Gündoğan Bodrum'da 1,5 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla 4+1 villa! Eylül'de teslim!

Yazıcı Gündoğan projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Müstakil villaların yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Polift İnşaat Gıda Ve Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polift İnşaat Gıda Ve Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Çok tarafından kuruldu.

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

A101'de termosifon 2700 TL’ye, su arıtma cihazı 2 bin TL’ye, şarjlı gıda doğrayıcı 180 TL’ye düştü!

A101’e beklenen dev indirimler geliyor. A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, termosifon 2700 TL’ye, su arıtma cihazı 2 bin TL’ye, şarjlı gıda doğrayıcı 180 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 27 Nisan 2023...

Yazıcı Kardeşler Gıda Ve İnşaat iletişim Haberi

Yazıcı Kardeşler Gıda Ve İnşaat iletişim

Yazıcı Kardeşler Gıda Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tarlabaşı Şubesi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yazıcı ve Yakup Yazıcı ortaklığında açıldı.

Yazıcı Kardeşler Gıda Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tarlabaşı Şubesi konusu:
Her nevi inşaat malzemeleri ile nalburiye malzemeleri toptan ve perakende ticaretini yapmak,gerekirse bu malzemelerin ithalat ve ihracatını yapmak...

Adres: Şehit Muhtar Mh.Tarlabaşı Bul. Şirin Börek Tatlı Blok No:31...