03 / 05 / 2024

Yazıcılar Holding

Yazıcılar Holding

Yazıcılar Holding A.Ş., Migros Ticaret A.Ş.'nin sermayesinin %40,25'ini temsil eden hisselerin dolaylı olarak satın alınmasına yönelik bağlayıcı olmayan teklifini, Migros'un nihai ana ortağı olan BC Partners'a verdiğini KAP aracılığıyla duyurdu.

Yazıcılar Holding A.Ş. bağlı ortaklarının hisseleri Abank'a satıldı!

Yazıcılar Holding A.Ş.'nin bağlı ortaklırından Anadolu Endüstri Holding A.Ş. (AEH) ile Alternatifbank A.Ş. (Abank) arasında AEH'nin Alternatif Finansal Kiralama A.Ş. (ALease)'de sahip olduğu %95,8 oranında payları Abank'a satıldı...

Limak Çimento, 3 boyutlu yazıcıda üretilen ‘LimakCement 3DC-101’ ürününü tanıttı!

​​​​​​​Limak Çimento, iklim değişikliği ile mücadele kapsamında 3 boyutlu beton yazıcılarında kullanıma uygun, yenilikçi ve aynı zamanda baskılanabilir harç serisinin ilk ürünü ‘LimakCement 3DC-101’ lansmanını gerçekleştirdi. Ürün, sera gazı emisyonlarının düşürülmesini amaçlıyor.

Esra Yazıcı kimdir, kaç yaşında? Esra Yazıcı hangi dilleri biliyor?

Polisan Holding'in bağımsız yönetim kurulu üyesi olan Esra Yazıcı kimdir? Esra yazıcı kaç yaşındadır? Esra yazıcı kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Cansel Turgut Yazıcı: Konut, kurumsal yatırımcı için cazip hale getirilmeli!

Kirada oturan vatandaşların oranı her geçen gün artarken insanların bütçelerinden en büyük payı barınmaya ayırdıklarını vurgulayan EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, konutun, kurumsal yatırımcı için cazip hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükret Yazıcılar tarafından kuruldu.

A101'de televizyon, BİM'de yazıcılarda indirim var! 29-30 Eylül'ü kaçırmayın

29 Eylül 2022 tarihinde A101’de indirimli satılacak aktüel teknoloji ürünleri arasında Toshiba markasına ait akıllı televizyonlar, 30 Eylül 2022 tarihinde BİM’de indirimli satılacak aktüel teknoloji ürünleri arasında HP markasına ait yazıcılar var.  

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı!

İki seneye yakındır birliktelik yaşayan ve başarılarıyla göz dolduran Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı...

Yazıcılar Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcılar Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yiğit Yazıcı tarafından kuruldu.

Gayrimenkul dolandırıcılarına dikkat!

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, vatandaşları gayrimenkul dolandırıcılarına karşı uyardı. İşte Demir'in yazısı...

Urla Yağcılar Köyü'nde milyon dolarlık villalar inşa ediliyor!

Takvim gazetesi yazarı Zafer Şahin, bugünkü yazısında İzmir'in Urla ilçesi Yağcılar Köyü'nde inşa edilen villaları kaleme aldı.

3 boyutlu yazıcılar inşaat sektörüne giriyor!

3D yazıcı üretim firması Contour Crafting’in yüzde 30’unu satın aldığını duyuran Doka Kalıp, ilk seri üretimine hazırlandığı robotik 3 boyutlu yazıcılar sayesinde yapıların hızlı bir şekilde tamamlayabileceğini açıkladı.

Konut alıcılarının banka kredisi kullanma oranı azaldı!

Güneş Gazetesi yazarlarından Mehmet Canıtatlı bugünki yazısında konut alıcılarının banka kredisi kullanma oranının azalması sonucu firmaların kampanyalarını değerlendirdi.

İsviçre'de robot ve 3D yazıcı kullanarak ev yapıyorlar!

Gelişen teknoloji sayesinde 3D yazıcılar hayatımızı kolaylaştırmaya başladılar. ETC Zürich Üniversitesi'ndeki araştırmacılar robotlar ve 3D yazıcılarla ev inşa etmeye başladılar.

Yazıcılar Holding Haberi

Yazıcılar Holding

Yazıcılar Holding A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şöyle:


Bağlı ortaklığımız Anadolu Endüstri Holding A.Ş. ("AEH"), Migros Ticaret A.Ş. ("Migros")'nin sermayesinin %40,25'ini temsil eden hisselerin dolaylı olarak satın alınmasına yönelik bağlayıcı olmayan teklifini, Migros'un nihai ana ortağı olan BC Partners'a vermiştir. Pay başına 26,0 TL alım fiyatı teklif edilmiş olup, münhasıran görüşmelere başlanmıştır. Sözkonusu işlem, pay alım teklifinde bulunma zorunluluğu gerektirmeyecek şekilde planlanmakta olup, işlem sonrasında, belirli şartlar dahilinde, Migros'un yönetim kontrolünün BC Partners ve AEH tarafından eşit olarak paylaşılması öngörülmektedir. 


BC Partners ile durum tespit süreçleri (due diligence) dahil münhasıran müzakere süreci devam etmektedir.Bu süreçte tarafların herhangi bir anlaşmaya varacaklarına dair bir kesinlik bulunmamaktadır. Anlaşmaya varılması halinde işlemlerin sonuçlandırılması, Sermaye Piyasası Kurulu dahil ilgili resmi makam ve kurumlardan alınacak izinlere...