03 / 05 / 2024

Yazıcılar Migrosu alıyor

Yazıcılar Migrosu alıyor

Yazıcılar Holding A.Ş., Migros Ticaret A.Ş.'nin sermayesinin %40,25'ini temsil eden hisselerin dolaylı olarak satın alınmasına yönelik bağlayıcı olmayan teklifini, Migros'un nihai ana ortağı olan BC Partners'a verdiğini KAP aracılığıyla duyurdu.

Limak Çimento, 3 boyutlu yazıcıda üretilen ‘LimakCement 3DC-101’ ürününü tanıttı!

​​​​​​​Limak Çimento, iklim değişikliği ile mücadele kapsamında 3 boyutlu beton yazıcılarında kullanıma uygun, yenilikçi ve aynı zamanda baskılanabilir harç serisinin ilk ürünü ‘LimakCement 3DC-101’ lansmanını gerçekleştirdi. Ürün, sera gazı emisyonlarının düşürülmesini amaçlıyor.

İnternetten araç alıp satmak isteyenler dikkat! Dolandırıcıların yeni yöntemi deşifre oldu!

Dolandırıcılar şimdi de internetteki araç ilanlarını hedef aldı. İnternetten araç alıp satmak isteyenlerin dikkatli olması gereken bu yeni dolandırıcılık yönteminde dolandırıcılar gözlerine kestirdikleri aracı satın alacakmış gibi yaparak satıcıyı akıllara durgunluk verecek şekilde dolandırıyor.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Bakan Kurum tek tek açıkladı: Kira ve taşınma yardımları başlıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bağcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu. İşte Bakan Kurum'un o açıklaması...

Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabiliyor! İstanbul'da konut krizi yaşanıyor! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu. Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabildiğini dile getiren Gökce, imar affı ile ilgili de konuştu. Peki imar barışı ev fiyatlarını nasıl etkiledi? 

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükret Yazıcılar tarafından kuruldu.

A101'de televizyon, BİM'de yazıcılarda indirim var! 29-30 Eylül'ü kaçırmayın

29 Eylül 2022 tarihinde A101’de indirimli satılacak aktüel teknoloji ürünleri arasında Toshiba markasına ait akıllı televizyonlar, 30 Eylül 2022 tarihinde BİM’de indirimli satılacak aktüel teknoloji ürünleri arasında HP markasına ait yazıcılar var.  

KİPTAŞ Bağcılar Kirazlı'da yıkım çalışmalarını tamamladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar Kirazlı'da hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında blok yıkım çalışmaları tamamlanıyor. Yakın zaman içerisinde projede temel atma işlemleri gerçekleşecek. 

Yazıcılar Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcılar Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yiğit Yazıcı tarafından kuruldu.

Bağcılar’daki riskli binalar yıkılıyor!

Bağcılar’da depremde hasar gören binalar kontrollü olarak yıkılıyor. 5.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar alan 5 katlı bir binanın yıkımı tamamlanırken, 270 daire ve 40 dükkanın bulunduğu sitede çalışmalar devam ediyor...

Birevim alıcıların istedikleri evi almasının önünü açıyor!

Birevim, artık zorunlu bölgeler ya da inşaat planlarından kredisiz ev sahip olmak yerine, alıcıların istedikleri evi almasının önünü açıyor.

3 boyutlu yazıcılar inşaat sektörüne giriyor!

3D yazıcı üretim firması Contour Crafting’in yüzde 30’unu satın aldığını duyuran Doka Kalıp, ilk seri üretimine hazırlandığı robotik 3 boyutlu yazıcılar sayesinde yapıların hızlı bir şekilde tamamlayabileceğini açıkladı.

Konut alıcılarının banka kredisi kullanma oranı azaldı!

Güneş Gazetesi yazarlarından Mehmet Canıtatlı bugünki yazısında konut alıcılarının banka kredisi kullanma oranının azalması sonucu firmaların kampanyalarını değerlendirdi.

Yazıcılar Migrosu alıyor Haberi

Yazıcılar Migrosu alıyor

Yazıcılar Holding A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şöyle:


Bağlı ortaklığımız Anadolu Endüstri Holding A.Ş. ("AEH"), Migros Ticaret A.Ş. ("Migros")'nin sermayesinin %40,25'ini temsil eden hisselerin dolaylı olarak satın alınmasına yönelik bağlayıcı olmayan teklifini, Migros'un nihai ana ortağı olan BC Partners'a vermiştir. Pay başına 26,0 TL alım fiyatı teklif edilmiş olup, münhasıran görüşmelere başlanmıştır. Sözkonusu işlem, pay alım teklifinde bulunma zorunluluğu gerektirmeyecek şekilde planlanmakta olup, işlem sonrasında, belirli şartlar dahilinde, Migros'un yönetim kontrolünün BC Partners ve AEH tarafından eşit olarak paylaşılması öngörülmektedir. 


BC Partners ile durum tespit süreçleri (due diligence) dahil münhasıran müzakere süreci devam etmektedir.Bu süreçte tarafların herhangi bir anlaşmaya varacaklarına dair bir kesinlik bulunmamaktadır. Anlaşmaya varılması halinde işlemlerin sonuçlandırılması, Sermaye Piyasası Kurulu dahil ilgili resmi makam ve kurumlardan alınacak izinlere...