29 / 04 / 2024

Birevim alıcıların istedikleri evi almasının önünü açıyor!

Birevim alıcıların istedikleri evi almasının önünü açıyor!

Birevim, artık zorunlu bölgeler ya da inşaat planlarından kredisiz ev sahip olmak yerine, alıcıların istedikleri evi almasının önünü açıyor.



Türkiye’nin yeni nesil kredisiz, tasarrufa dayalı finansal ev alma çözümü Birevim istenilen evin seçildiği yeni bir model sunuyor.  Son dönemlerdeki konut alımında faizlerin yüksek seviyelere çıkmasıyla birlikte faizsiz ev alma sektörünün gayrimenkul piyasasında ciddi hareketlilik sağladığını vurgulayan Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi “Biz evinizi Birevim olarak inşa etmiyoruz, Türkiye’nin herhangi bir yerinden seçebileceğiniz hayalinizdeki evi satın aldırıyoruz. Ev sahibi olma hayallerinize ortak olarak, küçük taksit imkanlarıyla gerçeğe dönüştürüyoruz” dedi. Böylece, Birevim Türkiye’nin her bölgesinden alıcıların istedikleri evi almalarının yolunu açıyor.

Birevim, tasarrufa dayalı finansal yöntemler ile ev sahibi olmak isteyen bireylere birbirinden özel avantajlar sunuyor. Uluslararası alanda satış ayrıcalığı, pazarlama, üstün müşteri hizmetleri ve inovasyon dalında aldığı ödüllerle sunduğu bakış açısıyla sektörde fark yaratan markanın; müşterilerine 480 kişiye kadar oluşturulan tasarruf programları sayesinde küçük taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Peşinat zorunluluğunun olmadığı bu özel yöntemde borcunuz olması gerekenden erken bitiyor.Diğer bir şekilde, bu yeni yöntem; kullanıcısına ek maliyet getirmediği gibi evinizi en uygun maliyetle alma imkanı sunuyor. 

Birevim geride bıraktığı 3 yılda aldığı 13 uluslararası ve 2 ulusal ödül olmak üzere toplam 15 ödül aldı. Ayrıca, Birevim geleceğin birçok pahalı ve taksit gerektiren sektörüne ışık tutacak, kazandıracak risksiz finansman formülüyle Birevim, inşaat ve otomotiv sektörü ile sınırlı kaymayacak.

 


Geri Dön