09 / 05 / 2024

yazılı basınlarda ne kadar inşaat haberi çıktı

yazılı basınlarda ne kadar inşaat haberi çıktı

Türkiye'de Şubat ayı boyunca ekonomi gündeminde en çok konuşulan konuların turizm ve ihracat sektörleri olduğu belirlendi. Interpress'inyapmış olduğu araştırmaya göre, inşaat sektöründe yazılı basma 8 bine yakın haber yansıdığı belirlendi.

Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav ne zaman? Vakıfbank son iş başvuru ücreti hangi gün?

Vakıfbank 1985 kişiyi işe alacağını ilan etti. Peki, Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav tarihi belli oldu mu? Vakıfbank son iş başvuru ücreti ne zaman? İşte detaylar...

Doların kaderi 3 gün sonra yeniden yazılıyor! 1 doları bile olanlar dövizciye koşacak! Bakın dolar tam bu kadar olacak

Merkez Bankası faiz kararı 21 Eylül Perşembe günü açıklanacak. Kararın açıklanması ile birlikte doların kaderi 3 gün sonra yeniden yazılacak. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar ne olur? 1 doları bile olanlar dövizciye koşacak!

Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici ne kadar oldu? İşte Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyatı...

Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici son dönemde ilgi çeken ürünler arasında yer alıyor. O nedenle Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyatları araştırılmaya devam ediyor. Peki Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici kaç TL? İşte Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyat listesi.

Kaç ay kira ödenmezse icralık olunur? Kira öderken açıklamaya ne yazılır?

Kira, bir mülkün, konutun, bir taşıtın ya da benzeri şeylerin sahibi tarafından, bir süre için ve belli bir bedel karşılığında, başkasının kullanımına verilmesine denilmektedir. Peki Kira öderken açıklamaya ne yazılır? İşte detaylar!

Mitsubishi Heavy klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 20 Ocak 2023 fiyat listesi

Yaz olsun kış olsun her mevsmde ihtiyacımızı gören klimalar ve fiyatları araştırılıyor. Bu haberimizde Mitsubishi Heavy klimanın özelliklerini yazacağız. Peki Mitsubishi Heavy klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bekçi alımı yazılı sınavı ne zaman? EGM PA ile Bekçilik giriş belgesi nereden, nasıl alınır? İşte detaylar!

Çarşı ve Mahalle Bekçiliği için 13 Mayıs'ta başvuru sürecinin son bulmasından sonra sınav gününü beklemeye başlayan adaylar "Bekçi alımı sınavı ne zaman yapılacak? Bekçilik sınavı giriş belgesi nasıl alınır?" gibi sorulara cevap aramaya başladı! İşte tüm detaylar...

2022 bekçi alımı yazılı sınav tarihi belli oldu! 2022 bekçilik sınavı ne zaman? 

Polis Akademisi Başkanlığı, Çarşı ve Mahalle Bekçiliği  alımına ilişkin son dakika açıklamalarda bulundu. 2022 bekçi alımı için yazılı sınav tarihleri belli oldu. Peki 2022 bekçilik sınavı ne zaman? 2022 bekçilik giriş belgesi nereden, nasıl alınır? İşte detaylar...

Splunk Güneş Enerji Sistemleri Ve Yazılım Limited Şirketi kuruldu!

Splunk Güneş Enerji Sistemleri Ve Yazılım Limited Şirketi Ataşehir’de  5 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan   Erciyas tarafından kuruldu.

Müftülükten Balıkesir'deki Allah yazılı blok açıklaması!

Balıkesir’de drone ile çekim yapılırken Allah yazılı olduğu iddia edilen blok için il Müftüsü Ramazan Topcan'dan açıklama geldi.

Parasin Yazılım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi açıldı!

Parasin Yazılım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Hummingdrone Havacılık Arge ve Yazılım Limited Şirketi kuruldu!

Hummingdrone Havacılık Arge ve Yazılım Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İpek Görgeç ve Orkun Aşa ortaklığıyla kuruldu...

Ze Us Yazılım Bilgi ve Yönetim Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Ze Us Yazılım Bilgi ve Yönetim Sistemleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli Uzay Sağna ve Zafer Erçoban ortaklığında kuruldu.

Pievision Teknoloji Yazılım Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pievision Teknoloji Yazılım Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fevzi Ataç Durmaz tarafından kuruldu. 

yazılı basınlarda ne kadar inşaat haberi çıktı Haberi

yazılı basınlarda ne kadar inşaat haberi çıktı

Türkiye'de Şubat ayı boyunca ekonomi gündeminde en çok konuşulan konuların turizm ve ihracat sektörleri olduğu belirlendi. Medya Takip Ajansı Interpress'in yapmış olduğu araştırmaya göre, Şubat ayında yazılı basında turizm sektörü 19 bine yakın haberle gündemin ilk sırasında yer alırken, bu haberler içinde hükümet tarafından açıklanan "Turizm Eylem Planı" öne çıktı. Turist sayısında azalma ve özellikle Rusya krizi nedeniyle otellerde yaşanan doluluk oranlarındaki düşüş haberleri başta olmak üzere otelcilik sektörü hakkında da 5 binden fazla haber yapıldığı tespit edildi. Aynı araştırmaya göre, geçen ay ihracat, yaşanan yüzde 22'lik düşüş haberleri de dahil olmak üzere 12 binden fazla haberle gündeme gelirken, finans sektörü ile ilgili büyüme ve net kar artışı gibi gelişmeler yazılı basında 11 binden fazla habere konu oldu. 


OTOMOTİV SEKTÖRÜ 

İnşaat...