28 / 04 / 2024

Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav ne zaman? Vakıfbank son iş başvuru ücreti hangi gün?

Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav ne zaman? Vakıfbank son iş başvuru ücreti hangi gün?

Vakıfbank 1985 kişiyi işe alacağını ilan etti. Peki, Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav tarihi belli oldu mu? Vakıfbank son iş başvuru ücreti ne zaman? İşte detaylar...



İş arayan vatandaşları sevindirecek bir gelişme yaşandı. Vakıfbank  personel alımı yapacağını ilan etti. Bu kapsamda kurum 1985 kişiyi işe alacak. 

Vakıfbank tarafından ilan edilen iş ilanı için personel alımı başvuruları alınmaya devam ediyor. Toplamda 1985 memur alımının yapıldığını duyan kişiler, "Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav tarihi belli oldu mu? Vakıfbank son iş başvuru ücreti ne zaman?" sorularına yanıt arıyor. İşte merak edilen detaylar...

Vakıfbank personel alımı kapsamında Müfettiş Yardımcısı, Uzman Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı gibi meslek gruplarından alımlar yapılacak. 30 kentte yapılacak yazılı sınav öncesinde başvurular ise  Ankara  Üniversitesi üzerinden gerçekleştiriliyor.

Vakıfbank, Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Uzman Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı, meslek gruplarından alım yapılacak. 17 Ekim tarihinde alınmaya başlanan başvuru işlemleri 1 Kasım tarihinde tamamlanacak. Yazılı sınava çağırılan adaylar 30 il merkezinde yapılacak olan sınava 2 Aralık tarihinde girecek.

VAKIFBANK PERSONEL ALIMI BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

Sınav Ücreti Ödemeleri Sınav ücreti 200 Türk Lirası olarak açıklandı. Ödeme işlemi, "https://semsinav.ankara.edu.tr/" adresi üzerinden banka kartı yada kredi kartı başvuru esnasında gerçekleştirilecek.

 Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav ne zaman? Vakıfbank son iş başvuru ücreti hangi gün?

VAKIFBANK PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NEREDEN YAPILIR?

Vakıfbank Personel alımı başvuruları Ankara Üniversitesi Aday İşlemleri Sistemi "https://semsinav.ankara.edu.tr/" adresi üzerinden giriş gerçekleştirilecek ve sınav başvuru formu doldurulacak. Başvuru ekranları ve sınav ile ilgili uygulama esasları, ilgili adreste bulunan Sınav Uygulama Kılavuzu’nda belirtilecek.

VAKIFBANK PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Adayların sınava başvurabilmesi için;

T.C. vatandaşı olmak,

01.01.1993 ve sonrası doğumlu olmak,

Kamu hizmetinden yasaklı olmamak,

Vakıfbank'ta çalışırken herhangi bir nedenle ilişiği kesilmemiş olmak. 

Herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almamış olmak, (Cezanın ertelenmesi, paraya çevrilmiş olması veya affa uğramış olması, hükmün açıklanmasının geri bırakılması halleri dâhildir.)

Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı ünvanı için ikamet koşulu aranmıyor. Uzman Yardımcısı ünvanına başvuru yapacak adalar belirtilen kentlerde görevlendirilecek.

Adayın başvuruları e-Devlet ikametgâh adresine göre değerlendirileceği için adayların belirtilen kentlerde ikamet etmesi gerekiyor. Öte yandan gerçekleştirilecek mülakat sonucunda başarılı olan adayların atandıkları görev yerinde en az 5 sene görev yapma zorunluluğu bulunuyor.

Kabataş-Bağcılar tramvay seferleri düzenlendi! İstanbullulara son dakika şoku: Ray yenileme çalışmaları yapılıyor! 

TOKİ'den Aksaray'a 2 yeni proje müjdesi! Hemen bu tarihe bakın!

Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonucu ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonucu takvimi belli oldu! Hemen bakın


Geri Dön