06 / 05 / 2024

yazlık saray bitti mi

yazlık saray bitti mi

2021 Yatırım Programı’na göre bu yıl Cumhurbaşkanlığı’nın yazlık-kışlık iki yeni sarayına, Ankara’daki sarayın bakımına ve yeni taşıtlara toplam 448 milyon 688 TL harcama yapılacak. Ek iş çıkmazsa Marmaris’teki yazlık saray 640.5 milyon, Bitlis Ahlat’taki kışlık saray 99 milyon TL'ye mal olacak.

Yazlık ve kışlık sarayların maliyetleri ne kadar olacak?

2021 Yatırım Programı’na göre bu yıl Cumhurbaşkanlığı’nın yazlık-kışlık iki yeni sarayına, Ankara’daki sarayın bakımına ve yeni taşıtlara toplam 448 milyon 688 TL harcama yapılacak. Ek iş çıkmazsa Marmaris’teki yazlık saray 640.5 milyon, Bitlis Ahlat’taki kışlık saray 99 milyon TL'ye mal olacak.

Marmaris Okluk'taki yazlık sarayın inşaatı tamamlandı!

Marmaris Gökova Körfezi'nde inşa edilen Okluk Koyu'ndaki yazlık sarayın yapımı tamamlandı. Korkusuz Gazetesi köşe yazarlarından Can Ataklı, bugünkü köşe yazısında söz konusu sarayı kaleme aldı.

Cumhurbaşkanlığı Yazlık Sarayı'nın maliyeti ne oldu?

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Cumhurbaşkanlığı Yazlık Sarayı ile ilgili, “12 milyon 125 bin lira harcadık. İnşaatla ilgili bütün işlemler TOKİ tarafından yapılacaktır. Projeler bittikten sonra ana ihale yapılacak" demişti.

Uzmanlar uyarıyor: Yazlık evlere kışlık bakım şart!

Yaz tatili bitti, yazlık evlerin bir sonraki yaza kadar kapısı kapandı. Fakat bütün bir kış boyunca bakımsız kalan bu evler rutubet, küf, mantar gibi birçok sorunu da beraberinde getiriyor. İşte yaz tatilinizin başında kötü sürprizlerle karşılaşmamanız için yalıtım önerileri...

Cumhurbaşkanlığı yazlık sarayında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor!

Marmaris Okluk Koyu'ndaki Cumhurbaşkanlığı yazlık sarayının inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Koydaki yerleşkeye havuzlu vilların yapıldığı iddia edildi.  

Cumhurbaşkanlığı yazlık sarayı için kamulaştırma mı yapılacak?

Marmaris Okluk’taki Cumhurbaşkanlığı yazlık konutunun etrafındaki özel mülklerin de “güvenlik” gerekçesiyle kamulaştırılacağı iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yazlık sarayında sonra gelindi!

Marmaris’te hayata geçirlen Cumhurbaşkanlığı Konuk Evi’nde binaların yapımı tamamlandı. 2019'da hizmete girmesi beklenen 300 odalı Yazlık Saray için peyzaj çalışmaları devam ediyor.

Emmanuel Macron yazlık sarayına havuz yaptıracak!

100 kilometrelik mesafeye yolculuk yapmak için cumhurbaşkanlığı uçağını kullanan Emmanuel Macron yazlık sarayına havuz yaptıracak.

Marmaris'teki yazlık sarayın yayılacağı alan 65 hektara çıkarıldı!

Marmaris Okluk Koyu’nda yapımı süren yazlık sarayın yayılacağı alan güvenlik alanı oluşturma gerekçesi ile 20 hektardan 65 hektara çıkartıldı.

Okluk Koyu’nda Yazlık Saray inşa ediliyor!

Okluk Koyu’nda yüksekliği 4 metreyi bulan Yazlık Saray inşa ediliyor. Yazlık Saray için, 3 milyon liralık klima sözleşmesi imzalandığı belirlendi.

1945 yılında Çırağan Sarayı yazlık otel yapılacak!

1945 yılında İstanbul Belediyesi, mülkiyeti Maliye Bakanlığı'nda olan harap haldeki Çırağan Sarayı'nı devralmak için harekete geçmiş. Belediye, sarayı yazı Boğaziçi'nde geçirmek isteyen turistler için yazlık otel haline getirecekmiş.

Çeşme'de yazlık fiyatları 425 bin TL'yi buldu!

2015 Ocak-Mayıs ayı sahibinden.com verilerine göre en çok yazlık ilanı girilen ilçe Kuşadası olurken, yazlık evlerde ortalama fiyatın 425 bin TL’yi bulduğu Çeşme ise en pahalı ilçe oldu.

Nestavilla 15 günde yazlık ev yapıyor!

efa'nın pratik hazır konut markası Nestavilla, yaz tatilini ev konforunda geçirmek isteyenler için yazlık evlerin kurulumunu 15 gün içinde tamamlıyor.

yazlık saray bitti mi Haberi

yazlık saray bitti mi

Tüm kamu kurum ve kuruluşları ile üniversitelerin 2021'de yapacağı yatırımlara ödenek izni veren 2021 Yılı Yatırım Programı açıklandı. Sözcü'den Erdoğan Süzer'in haberine göre; programda Cumhurbaşkanlığı bu yıl yazlık-kışlık saraylar ile, Ankara'daki sarayın bakım onarımı ve taşıt alımı için toplam 448 milyon 600 bin TL harcama yapılacağı belirtildi.

Bugüne kadar 620 milyon 500 bin TL harcama yapılan Marmaris Okluk Devlet Konukevi, 20 milyon TL daha ödeme yapılarak hizmete sunulacak. Bitlis'teki Ahlat Köşkü'ne de bu yıl 89 milyon TL ödenek ayrıldı. Ahlat'ın toplam yatırımı ise 99 milyon TL'yi bulacak. Kışlık sarayda 5 bin 631 metrekare sosyal tesis ve 52 bin 949 metrekare peyzaj alanı bulunuyor. 

150 MİLYON DİYE BAŞLADI

2021 Yılı Yatırım Programı'na göre Cumhurbaşkanlığının halen devam projelerine 250 milyon, yeni projelere de 198.6...