27 / 04 / 2024

yazlık villa kiralama

yazlık villa kiralama

Turizmde konaklama tercihleri değişti. Villa, daire, oda gibi konut nitelikli alanlar turizm amacıyla kiralanıyor. Ancak turizm acenteleri vatandaşların dolandırılmaması gerektiğiyle ilgili uyarılarda bulundu.

2014 yazlık villa kiralama sezonu açıldı!

2014 yazlık villa kiralama sezonu açıldı. Yeni yılın henüz başında olmamıza rağmen erken rezervasyon indirimlerinden yararlanmak için şimdiden tatil yörelerinde yazlık villa taleplerinde patlama yaşanıyor...

Yazlık bölgelerde ev kiraları otellere yaklaştı: Haftalık ve aylık kiralama fiyatları hangi ilde ne kadar?

TSKB Gayrimenkul Değerleme, yazlık bölgelerdeki fiyat artışlarını, konaklama tercihlerindeki değişiklikleri anaziz etti. Peki yazlık bölgelerde haftalık ve aylık kira bedelleri ne kadar?

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Mert ve Recep İzgi ortaklığında kuruldu.

Yazlık konut fiyatlarındaki artış devam ediyor!

Tatil bölgelerindeki yazlık konut fiyatları artmaya devam ediyor. Denge Değerleme’nin Ege Bölgesi’nde yaptığı tespitlere göre;  2022 yılı ilk döneminde fiyatlar pandemi öncesine göre önemli oranda yükselirken, özellikle lüks segmentteki villa tarzı konutlarda aylık 100.000-500.000 liraya varan fiyat

Yazlık sitelerde günlük kiralamalar nasıl engellenir? 

Hürriyet gazetesi yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında yazlık sitelerde kiralama konusunu kaleme altı.

Satılık ev fiyatına kiralık yazlık!

Pandemi süreci yazlık evlere talebi artırırken fiyatları da yükseltti. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lira olurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor.

Yazlık fiyatları ikiye katlandı!

Koronavirüs salgını bu yılın tatil tercihlerini de değiştirdi. Kalabalık ortamlardan uzak durmaya çalışan vatandaşlar yazlık villaları tercih etti. Villalara talebin artmasıyla birlikte, villa fiyatları da yüzde 150 yükseldi...

Yazlık bölgelerdeki emlakçılara dikkat!

Yazlık bölgelerden ev kiralamayı düşünenlere uyarı geldi. Yetkililer, ev kiralayacaklara mağdur olmamaları için belgeli, bürosu olan emlakçılardan kiralama işlemi gerçekleştirmesini öneriyor. 

5 bin villa kiralama yöntemiyle turizme açıldı!

Kaş, Kalkan, Fethiye gibi turistik bölgelerde 5 bin villa, kiralama ile turizme açıldı. Yaz ayları boyunca 300 bin kişinin konakladığı villalarda haftalık kira fiyatları 2-10 bin lira arasında değişiyor.

Yazlık villa kiralarken nelere dikkat edilmeli?

Tatil bölgelerinde villa kiralamak son dönemin trendlerinden. Kiralanan villalar dayalı döşeli ve tüm ihtiyaçlara hitap ediyor. 1200 kiralık villa tatilcileri bekliyor, haftalık fiyatlar 2 bin TL’den başlıyor.

Brad Pitt ve Angelina Jolie İzmir Urla'dan yazlık aldı!

Ünlü oyuncu Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin İzmir'in Urla ilçesinden yazlık ev aldığı öne sürüldü. İtalyan emlak şirketinin Türkiye temsilcisi Oya Paktaş, çiftin villa için 2.6 milyon dolar ödediğini kaydetti.

Günlük yazlık ev kiralama yasası!

Günlük yazlık ev kiralama hususunda bazı yasal düzenlemeler bulunuyor. 11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler için ruhsat alınması gerekiyor. İşte günlük yazlık ev kiralama yasası..

Demir Romance satılık villa!

Demir İnşaat tarafından inşa edilen Demir Romance Evleri Kasım 2015 tarihinde teslim edilecek. Projede yer alan satılık villa konutlar haberimizde bulunuyor.

Antriva satılık villa!

Antriva satılık villa bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede telefon ve uydu TV sistemi, basketbol alanları, tenis, voleybol alanları, fitness center, internet bağlantıları, açık ve kapalı yüzme havuzları bulunuyor...

yazlık villa kiralama Haberi

yazlık villa kiralama

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını turizm sektöründe taşları yerinden oynattı. Tatilcilerin ‘izole’ bir tatil arayışı ile çadır, karavan, glamping, villa kiralama gibi tercihleri talebi artırdı. Ancak ‘izole bir tatil yapacağım’ derken dolandırılmayın!

Milliyet'ten Duygu Erdoğan'ın haberine göre; Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) villa, daire, oda gibi konut nitelikli alanların turizm amacıyla kiralanma işleminin sadece seyahat acentelerince yapılabileceğinden bahsediyor. ‘Dolandırılmayın, mağdur olmayın’ diye uyaran acenteler, özellikle bayram döneminde artabilecek sahtekarlıklarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. TÜRSAB Batı Antalya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Rıza Perçin, “Emlakçılar, hatta mahalledeki kasap, market villa kiralıyor. Bunların hepsi kanuna aykırı. Sadece bunlar değil, kendine seyahat acentesi süsü veren, internet sitelerimizi kopyalayıp villa kiralayanlar var. Çok fazla şikayet alıyoruz. Hem paranızı kaptırırsınız, hem de kalacak yer bulamazsınız” diye belirtti.

Kanun...