16 / 05 / 2024

YC Inox dilovası fabrika

YC Inox dilovası fabrika

Tayvanlı çelik devi YC Inox’un Dilovası Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde inşa edeceği 80 milyon dolarlık dev yatırımda mimari partneri Iglo Architects oldu.

Iglo Architects’in tasarladığı YC Inox fabrikasında inşaat çalışmaları hız kesmiyor!

Mimari tasarım süreci Iglo Architects tarafından sürdürülen, Tayvanlı çelik devi YC Inox’un Dilovası’ndaki 80 milyon dolarlık dev yatırımının inşaatına ihale sürecinin tamamlanmasıyla star verilecek. Projede 2021 yılının son çeyreğinde test üretimlerine geçilmesi hedefleniyor.

YC Inox’un dev yatırımındaki mimari partneri Iglo Architects!

Tayvanlı çelik devi YC Inox’un Dilovası Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde inşa edeceği 80 milyon dolarlık dev yatırımda mimari partneri Iglo Architects oldu.

TOKİ Kocaeli Dilovası 429 konut ihalesi 2 Aralık'ta!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Köseler Mahallesi 429 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Aralık'ta yapılacak.

Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona gelindi!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona geldi.

TOKİ'den Dilovası'na 429 konutluk proje!

Türkiye'nin dört bir yanında konut üreten TOKİ, Dilovası'na 429 konutluk yeni proje yapıyor.

TOKİ, Kocaeli Dilovası projesi için düğmeye bastı!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası projesi için düğmeye bastı.

Kocaeli Dilovası alt gelir başvuru tarihleri ve şartları 2019!

Kocaeli Dilovası alt gelir başvuru tarihleri ve şartları 2019 haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası 2019 projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün başladı.

Kocaeli Dilovası TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Kocaeli Dilovası TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 24 derslikli kız meslek lisesi!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak.

Dilovası OSB’de 24 milyon liralık 4 arsa satılacak!

Kocaeli’nin en önemli sanayi kuruluşlarından olan Dilovası OSB’de milyonluk arsa satılacak. 4 parsel üzerinde bulunan arsanın satış bedeli 24 milyon 206 bin 394 TL olarak belirlendi.

Dilovası Yüzme Havuzu’nun dış cephesi şekillendi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

YC Inox dilovası fabrika Haberi

YC Inox dilovası fabrika

Türkiye, küresel ekonomide yaşanan durgunluğa rağmen yabancı yatırımcıların ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Dünyanın en büyük beş çelik üretici arasında yer alan Tayvanlı YC Inox firması, Dilovası Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde aldığı 35 bin ve 20 bin metrekarelik arazilere kuracağı fabrika yapılarının tasarım sürecini, Türkiye’de konunun en yetkin mimarlık ve tasarım ofisleri arasında yer alan Iglo Architects ile yürütecek.

Türkiye’de sıfırdan hayata geçirilecek ilk Tayvan yatırımı olması sebebiyle ile farklı sektörlerdeki Tayvanlı firmaların da dikkatle izlediği bu değerli yatırıma ev sahipliği yapmak Türkiye için yeni pazarlar oluşturmak adına da önemli fırsatlar da sunuyor. İç pazarla beraber ihracatı da hedefleyen 80 milyon dolarlık yatırımla 300 kişiye de istihdam imkanı sağlanacak.

Tasarım süreci Mimar Zafer Karoğlu ve Mimar Esen Akyar Karoğlu ortaklığındaki Iglo Architects tarafından yapılacak olan fabrikaların birinde paslanmaz...