27 / 08 / 2024

yc yatırım alper yıldız

yc yatırım alper yıldız

YC Yatırım A.Ş kurucularından Alper Yıldız, Ankara'ya şu ana kadar yeme içme, sağlık-kozmetik ve inşaat alanlarında yaptığı yatırımlarla gündeme gelen genç ve başarılı bir yatırımcı.

Elmadağı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Elmadağı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 17 milyon 182 bin 900 TL sermaye bedeli ile Mahmut Alper Tuğsuz ve Mehmet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Vesta Invest Gayrimenkul Yatırım Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Vesta Invest Gayrimenkul Yatırım Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Oskay ve Koray Göçmen ortaklığında kuruldu.

Alp Taahhüt İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Alp Taahhüt İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Alper Özyurt tarafından kuruldu.

Hak Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hak Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Alper Köse ve Şeyma Pala ortaklığında açıldı.

Troia Yatırım Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Troia Yatırım Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüfekçi, Bora Sezer ve İlker Alkan Özyayla ortaklığında kuruldu. 

Çankaya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çankaya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Sedat Koryol, Mustafa Doğan, Cengiz Yamaner, Memduh Öztürk, Ekin Özoran, Halil Alper Aköz, Esra Ulcay, Hüseyin Altaş ve Ersin Türk ortaklığında kuruldu.

Tayvanlı YC Inox'un dev yatırımındaki mimari partneri Iglo Architects!

Mimari ve iç mimari projelere imza atan Iglo Architects, Türkiye’de sıfırdan yapılacak olan ilk Tayvan yatırımının mimarı projesini üstlendi.

Alper Potuk 'İnşaat işine yatırım yaptı battı' haberlerini yalanladı!

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, hakkında çıkan "İnşaat işine yatırım yaptı battı" haberlerini yalanladı. Potuk, "Çıkan haberler tamamen asılsızdır" dedi...

Alper Yöndem: Konut en iyi yatırım aracı!

doğru bir yatırım, kazancın en büyük Arte Blue Proje Satış Müdürü Alper YÖNDEM faizlerin düşmesiyle çoğu kişinin tasarruflarını çözüp bankadan kredi alarak gayrimenkule yöneldiğini söyledi.

MRD Yatırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MRD Yatırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ercan Alper Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yusuf Çiçek Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Avcılar'da kuruldu.

Anaterra I Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Anaterra I Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Hans Otto Nagel Yönetim Kurulu Başkanlığı, Alper Eyüboğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Sarıyer'de kuruldu.

Esi Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esi Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alper Emre Soydemir, Nimet Melisa Soydemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Ağustos'ta kuruldu.

Alperen Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Alperen Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi, Hisar Ege Toprak Erdoğan, Müslüm Alper Sözmen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Ekim 2013 tarihinde kuruldu

yc yatırım alper yıldız Haberi

yc yatırım alper yıldız

Türkiye'nin en genç patronları arasına giren YC Yatırım A.Ş kurucularından Alper Yıldız, Ankara'ya şu ana kadar yeme içme, sağlık-kozmetik ve inşaat alanlarında yaptığı yatırımlarla gündeme gelen genç ve başarılı bir yatırımcı.


Şimdilerde bu başarısını Ankara eğlence sektöründe de devam ettirmeyi düşünen genç yatırımcı Alper Yıldız, Ankara gece hayatının nabzını tutmaya hazırlanıyor. Çankaya'da yaptığı milyonluk yatırımla Sound Ankara'yı hayata geçirmeye hazırlanan yatırımcı ''Ankara şarkılara, şiirlere, romanlara konu olmuş bambaşka bir şehir, biz de bu bambaşka şehre yakışır nitelikte gece ve eğlence hayatının nabzını tutacak bir mekan kazandırmak istedik'' diyor.


Sound Ankara projesi, Ankara eğlence ve gece hayatının en büyük yatırımları arasına şimdiden girmeyi...