22 / 05 / 2024

YDA Group gayrimenkul sektöründe büyüyecek mi

YDA Group gayrimenkul sektöründe büyüyecek mi

YDA Group Ankara’da yatırıma devam edecek. Başarılı projelerde talep sorunu olmadığını belirten YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, gayrimenkul sektöründeki projelerini anlattı.

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahareh Jalili ve Ali Esmaeili ortaklığında kuruldu.

Elit World Capital Group Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Elit World Capital Group Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yanming Yin tarafından kuruldu.

İmtiyaz Group Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmtiyaz Group Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faysal Alammouri Alhasani ve Yusuf Yusufoğlu tarafından kuruldu.

Evo Contractıng Group Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evo Contractıng Group Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hussein Tleis tarafından kuruldu.

Adrala Group Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Adrala Group Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Wassim Adra tarafından kuruldu.

Mk Group Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Group Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Muhammet tarafından kuruldu.

Arayan Group Gayrimenkul Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arayan Group Gayrimenkul Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Amel Bahri tarafından kuruldu.

Jinan Group Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jinan Group Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Akbulut ve Omar Dallal tarafından kuruldu.

Nekan Group Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nekan Group Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Karım Sadeqı tarafından kuruldu.

Kianmehr Group Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kianmehr Group Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile hengameh Bakhtiyari tarafından kuruldu.

Saya Group Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saya Group Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Amin Rahmanfar ve Mahmous Rajabnejad ortaklığında kuruldu.

Krals Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krals Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Zaetria ve Chafik Alknani tarafından kuruldu.

Serbay Group Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Serbay Group Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Erdoğan tarafından kuruldu.

YDA Group gayrimenkul sektöründe büyüyecek mi Haberi

YDA Group gayrimenkul sektöründe büyüyecek mi

YDA Group Ankara’da yatırıma devam edecek. Başarılı projelerde talep sorunu olmadığını belirten YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, “Her zaman belirttiğim gibi 4D’yi bir araya getirebilen, yani doğru ve makul fiyat politikasıyla, doğru lokasyonda. ihtiyaçlara cevap veren doğru proje ve doğru, dürüst, kaliteli iş yapan, güvenilir firmaların yapacakları markalı konut projelerinde bir talep riski olacağım düşünmüyorum. Bunun da en güzel örneği Yenimahalle’deki en büyük konut projesi olan 1855 konutluk YDA Park Avenue projemize olan talep, ilk etap dairelerin yüzde 95’i satıldı, yoğun talebi karşılamak için ikinci etabı erken satışa sunduk” dedi.


Arslan projenin birinci etabının Temmuz 2016’da, ikinci etabının ise Mayıs 2017’de teslim edileceğini ifade etti. Park Avenue’da konsept proje mimarı Bütüner Mimarlık’tan Hüseyin Bütüner.


BATIKENT’TE 4.500 KONUT

Yeni projeleri hakkında...