07 / 07 / 2024

yda grup kurtuluş inşaat istanbul residence

yda grup kurtuluş inşaat istanbul residence

YDA Grup ve Kurutuluş İnşaat'ın İstanbul Veliefendi'de yükselen rezidans projesi The İstanbul Residence'ta 0+1'den 2+1 kadar çeşitli daire seçenekleri bulunuyor.

Zf Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zf Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 360 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Yılmaz, Fatih İncimek ve Ziya Kurtuluş ortaklığında kuruldu.

Grup Kaen Turizm İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Grup Kaen Turizm İnşaat Gayrimenkul Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 TL sermaye bedeli ile Kurtuluş Çalışkan ve Murat Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

YDA Grup uzun vade finansmanlarını kapattı!

YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, "Grubumuz geçen yıl 14 milyar lira aktif büyüklüğe ulaştı. Geçen yıl şehir hastaneleri, havaalanları gibi uzun vade finansmanları kapattığımız için rahattık" dedi.

YDA Grup, cirosunu yüzde 20 artıracak!

YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Arslan, 2017 sonunda konsolide cirolarını yaklaşık yüzde 20 artıracaklarını öngördüklerini ifade etti.

YDA Grup'un 2017'deki yatırımları artarak devam edecek!

YDA Group, özellikle yap-işlet-devret ve kamu özel iş birliği modelleriyle hayata geçirdiği projeleriyle uluslararası arenada da dikkat çekiyor.

YDA Grup'tan SDÜ öğrencilerine tavsiyeler!

Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Kulübü düzenlediği "İnşaat Sektörünün Mühendislik Eğitiminden Beklentileri" konulu bir etkinlikle inşaat sektörünün önde gelen firması YDA Grup yöneticilerini, öğrencilerle buluşturdu.

Park Avenue Yenimahalle ev fiyatları!

Park Avenue Yenimahalle ev fiyatları 440 bin liradan başlangıç gösteriliyor. YDA Grup projesi Park Avenue Evleri'nde ilk etap bu yıl Temmuz ayında teslim ediliyor...

YDA Group gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

YDA Group Ankara’da yatırıma devam edecek. Başarılı projelerde talep sorunu olmadığını belirten YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, gayrimenkul sektöründeki projelerini anlattı.

YDA Grup 5 bin konut üretmeyi hedefliyor!

YDA Grup, Sign of the City Awards 2015'te; 'En İyi Endüstriyel/Lojistik Yapı' ve 'En Yeşil Bina' kategorilerinde ödüle değer görüldü.

Mir Marmara Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mir Marmara Grup İnşaat Anonim Şirketi, Mustafa Ataç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta Ümraniye, Çamlık Mahallesi, Burak Kurtuluş Caddesi'nde kuruldu.

Söğütözü Residence nerede?

YDA Grup imzası ile hayata geçirilen Söğütözü Residence projesi toplam 6 blok halinde yükseliyor. 3 bloğu ticaret biriminden oluşacak olan Söğütözü Residence nerede sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor.

Park Avenue güncel fiyat listesi!

YDA grup imzası ile yükselen Ankara Park Avenue Evleri 'nde yer alan dairelerin 2017 yılının Temmuz ayı içerisinde yapılması öngörülüyor. İşte Park Avenue güncel fiyat listesi...

The İstanbul Veliefendi ödeme planı!

YDA Grup ve Kuruluş İnşaat imzası ile inşa edilen The İstanbul Veliefendi Konutları 15 blok ve 1 rezidans şeklinde tasarlandı. İşte The İstanbul Veliefendi ödeme planı...

yda grup kurtuluş inşaat istanbul residence Haberi

yda grup kurtuluş inşaat istanbul residence

YDA Grup ve Kurutuluş İnşaat ortaklığının İstanbul Zeytinburnu Veliefendi'de yükselen rezidans projesi The İstanbul Residence'ın temeli 2012 Haziran'da atıldı.  The İstanbul Residence'ta teslimler ise 30 Aralık 2014'te yapılacak. 


46 bin metrekarelik inşaat alanına kurulan The İstanbul Residence projesinde toplam 351 konut yeralıyor. 


Projede büyüklüğü 41 ve 85 metrekare arasında değişien 0+1'ler, 63 ve 110 metrekare arsındaki 1+1'ler, 99 ve 127 metrekare arsasında değişen 2+1 daire seçenekleri sunuluyor. 


Dairelerin deniz manzarasına göre fiyatlandırıldığı The İstanbul Residence'ta;


- 0+1'ler 220-450 bin TL


- 1+1'ler 301-580 bin TL


- 2+1'ler 450-810 bin TL'den satılıyor.


Yüzde 25'i peşin ödendiği takdirde 36 ay, yüzde 0 faiz ile vadelendirilebiliyor. 


The İstanbul Residence'ta vale parking, bellboy, resepsiyon, oda servisi, oto yıkama, açılır kapanır yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, kontrollü posta ve evrak...