19 / 05 / 2024

YDV TÜRGEV Genel Merkezi nerede

YDV TÜRGEV Genel Merkezi nerede

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu beraberinde Vakıf Başkan Yardımcısı Mustafa Çokyaşar ve İstişare Kurulu Üyesi İsrafil Kışladan oluşan bir heyet İstanbul Eyüp’te yeni açılan Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı İstanbul Genel Merkezi açılışı

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Arif Sami Çağlı kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı? İşte Mehmet Arif Sami Çağlı ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Kocaeli'deki patlama hububat fiyatlarını etkileyecek mi? TÜRİB Genel Müdürü Ali Kırali açıkladı!

Türkiye Ürün İhtisas Borsası Genel Müdürü Kırali yaptığı açıklamada TMO silosundaki patlamadan etkilenen hububat stok miktarının Türkiye için büyük bir miktar olmadığını dile getirerek, iç piyasada buğday başta olmak üzere hububat fiyatlarının etkilenmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Türk-İş Genel Başkanı vergi adaletsizliğinden yakındı! Herkes kazancına göre vergisini ödemeli!

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, "Çalışanlara uygulanan vergi sisteminde adaletsizlikler var. Çözüm basit; çok kazanandan çok, az kazanandan az vergi alınsın. Yapılacak düzenlemelerle ücretli çalışanlar üzerindeki vergi yükü hafifletilmeli" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı ile görüşen Türk-İş Genel Başkanı asgari ücret zammı için tarih verdi: ''Belli bir noktaya geldik''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücrete yapılacak olan ara zamma ilgili Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Genel Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. Başkan Atalay, görüşmenin ardından yeni asgari ücret için tarih verdi. İşte detaylar...

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay: ‘Tarihte ilk defa ne istediysek aldık’

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, kamu işçisine yapılan zam ile ilgili açıklama yaparak, "İlk kez TÜRK-İŞ'in tarihinde ne istediysek hepsini aldık" ifadelerini kullandı.

Opel Türkiye Genel Müdürü Girgin: ÖTV ile ilgili de bir güncellemenin çok yakın olduğunu düşünüyorum!

Opel Türkiye Genel Müdürü Girgin, ağustosta yatırım amaçlı araç alımlarında azalış gördüklerini belirterek, "Biz bunları ölçümlüyoruz. Piyasadan da tabii ki geri dönüşler alıyoruz, bunları harmanlayıp bu yorumları yapıyoruz." dedi. İşte haberin detayları…

TÜRGEV yurtlarının kira sözleşmesi davasında karar belli oldu!

İstanbul Bölge İdare Mahkemesi 6. İdare Dava Dairesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), TÜRGEV yurtlarıyla ilgili verdiği "sözleşmenin feshedilmesi" karanını iptal eden yerel mahkeme kararını hukuka uygun gördü.

İdare Mahkemesi'nden İBB ve TÜRGEV yurtları kararı!

İstanbul 14. İdare Mahkemesi, İBB'nin, TÜRGEV yurtlarıyla ilgili verdiği "sözleşmenin feshedilmesi" karanını hukuka uygun bulmayarak reddetti.

TÜRGEV’in yurdu İBB’nin denetimine takıldı!

TÜRGEV’in yurdu İBB’nin denetimine takıldı. Yurt binasına verilen yapı ruhsatının mevzuata aykırı olduğu belirlendi. İmar planında değişiklik yapılmadan, ‘park alanı’ fonksiyonlu bir yere, TÜRGEV’in yurt binası yapılması için yapı ruhsatı verildiği öğrenildi. 

Türk-İş Genel Başkanı Atalay: Esnek çalışma düzenlemesi geri çekilmeli!

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay "25 yaş altı ve 50 yaş üstündekiler için belirli süreli sözleşmelerin 2 yıla kadar koşulsuz olarak yapılması, çalışanların kıdem ve ihbar tazminatını ellerinden alır, emeklilik haklarına darbe vurur. Suistimale açık adımlar atılmamalı" dedi.

İBB'nin aldığı TÜRGEV binaları Beyoğlu Belediyesi'ne geri mi verilecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), TÜRGEV'den geri aldığı binalar meclis kararıyla Beyoğlu Belediyesi'ne verilmek isteniyor. CHP İBB Meclis üyesi İnan Güney konuya ilişkin, "CHP'liler buna müsaade etmeyeceğiz" dedi...

TÜRGEV’den alınan arazi Beyoğlu Belediyesi’ne bedelsiz tahsis edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun TÜRGEV’e tahsisini engellediği arazi İBB Meclisi’nde Beyoğlu Belediyesi’ne tahsis edildi.

İBB, TÜRGEV için yapılan 5 yurdu geri aldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, TÜRGEV'e verilmek üzere hayata geçirilen 5 yurdu geri aldı. Vakfa verilecek yurtlar için 171 milyon Türk Lirası para harcandığı belirtildi.

YDV TÜRGEV Genel Merkezi nerede Haberi

YDV TÜRGEV Genel Merkezi nerede

Yeni Dünya Vakfı heyeti açılış esnasında TÜRGEV Genel Başkanı Av. Arzu Akalın, TÜRGEV Yönetim

Kurulu Üyesi Necmettin Bilal Erdoğan ve TÜRGEV Genel Müdürü Ali Çevik ile bir araya gelerek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. 


TÜRGEV'in Türkiye genelinde yapmış olduğu yurt faaliyetlerinden dolayı teşekkür ve tebriklerini ileten Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, bu çalışmaların daha da geliştirilebilmesi için her zaman katkı sunmaya hazır olduklarını belirtti. 


TÜRGEV heyeti ise Yeni Dünya Vakfı'nın çalışmalarından haberdar olduklarını, güzel ve hayırlı yatırımlarından dolayı başarı dileklerini ilettiler. Ankara Hacı Bayram-ı Veli'de yaptığımız şube ile kendilerine komşu olduklarını, bazı faaliyetlerde ortak hareket edebileceklerini ve bu durumdan dolayı da son derece mutluluk duyacaklarını ifade...