04 / 05 / 2024

YDZ Yapı konumu

YDZ Yapı konumu

YDZ Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Özgür Özbey Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 8 Haziran'da 50 bin TL sermaye ile Çekmeköy Merkez Mahallesi' nde kuruldu.

Neo Golden Palms nerede? İşte konumu!

21 villadan oluşan Neo Golden Palms projesinde fiyatlar 400 bin dolardan başlıyor.  Proje Neo Yapı imzası taşıyor. Peki Neo Golden Palms nerede? İşte konumu!

Kar Yapı Edonia Garden projesi yolda! Yeni proje!

Kar Yapı imzası ile Pendik'te hayata geçirilen Edonia Garden projesi yakında satışa çıkacak. Henüz ön talebin bile toplanmadığı proje konumu ile dikkat çekiyor...

Sur Yapı Ispartakule Projesi'nde ön talep dönemi başladı!

e Avrupa Yakası’nın gelişen bölgesi Ispartakule’de bir yenisini daha ekleyen Sur Yapı, proje için ön talep toplamaya başladı. Benzersiz konumu ve göl manzarasıyla Ispartakule projesi 327 konuttan oluşacak.

Bandırma OSB'nin ikinci etabında imar çalışmaları yapılıyor!

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi coğrafi konumu, BALO ve Bandırma Port Projesi ile yatırımcının tercih noktası oldu. İkinci etapta imar çalışmaları yapılan OSB’de ağır sanayi yatırımlarının değerlendirilmesi düşünülüyor.

AC Yapı Moment İstanbul: Konumu ile iddialı proje!

AC Yapı’nın inşasına hızla devam ettiği üçüncü konut projesi Moment İstanbul, sadece kule şeklindeki mimarisi ile değil, Kartal’ın tam girişindeki benzersiz konumu ile de dikkat çekiyor.

Elysium Serenity Kandilli yüzde 5 peşinle ev sahibi yapıyor!

Ofton İnşaat, eşsiz konumu, ulaşım olanakları, az katlı ve bahçe kullanımlı mimari yapısı ile büyük ilgi gören Elysium Serenity Kandilli Projesi’nde yüzde 5 peşinat ile daire sahibi yapıyor.

Sur yapı İlkbahar Konut fiyatları!

İlkbahar Rezidans 250 milyon yatırım bedeliyle İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli' de hayata geçiriliyor. Sur yapı İlkbahar Konut fiyatları daire konumu ve metrekarelerine göre farlılık gösteriyor.

YDZ Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

YDZ Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Özgür Özbey Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 8 Haziran'da 50 bin TL sermaye ile Çekmeköy Merkez Mahallesi' nde kuruldu.

YDZ İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YDZ İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nazan Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi'nde kuruldu.

Özbaş Yapı Duo Style fiyat listesi!

Merkezi lokasyonda hayata geçirilecek olan Özbaş Yapı Duo Style fiyat listesi dairelerin konumu ve tipine göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Avrupa yakası Mecidiyeköy bölgesinde konumlanan proje, Özbaş Yapı tarafından inşa ediliyor...

Egesel Marina teslimler 2014 Temmuz'da yapılacak!

Egesel İnşaat' ın Marina Egesel projesi, Merkezi konumu ve yenilikçi mimari yapısıyla dikkat çekiyor Egesel înşaat, Marina Egesel projesiyle Çeşme'ye yeni bir mimari konsept kazandırıyor...

MVK Yapı Work Square projesi Kurtköy'de hazır ofis sistemi!

Kurtköy’ün en değerli noktasında ev ve ofis konseptini bir arada sunan Work Square projesini inşa eden MVK Yapı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Ertürk Mavuk, hazır ofis piyasasını değerlendirdi. Mavuk, Work Square projesinin sunduğu hizmet ve konumu itibariyle

Dalaman'a Yat Limanı ve Gemi Yanaşma İskelesi yapılacak

ATM Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç, yapılacak olan Dalaman Yat Limanı ve Gemi Yanaşma İskelesi'nin projesi ve konumu itibariyle dünyada tek olduğunu söyledi  

YDZ Yapı konumu Haberi

YDZ Yapı konumu

YDZ Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Özgür Özbey Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 8 Haziran'da 50 bin TL sermaye ile Çekmeköy Merkez Mahallesi' nde kuruldu.


YDZ Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...