03 / 05 / 2024

Yedi Mavi 20 yıl vade kampanyası 2017

Yedi Mavi 20 yıl vade kampanyası 2017

Yedi Mavi, Cumhuriyet tarihinde görülmemiş şartlarda ev sahibi yapan kampanyaya destek veriyor. Eşsiz lokasyonuyla dikkat çeken Yedi Mavi’den yüzde 5 peşinat, 240 ay vade ve yüzde 0.79 faizle konut sahibi olmak mümkün.

Twitter'daki 'Mavi tik' artık paralı! İşte ‘Mavi tik’in gerçek fiyatı!

Sosyal medyada yayılan iddialara göre 20 dolar olacağı söylenen Twitter’daki mavi tik’in gerçek fiyatını şirketin patronu Elon Musk açıkladı. Musk, mavi tik’in 20 dolar değil 8 dolar karşılığında alınabileceğini açıkladı.

Twitter’da mavi tik’iniz olsun istiyorsanız bu fiyatı gözden çıkarın!

Twitter’da onaylı hesap anlamına gelen mavi tik’e sahip olmak için yeni fiyat belli oldu. Sosyal medyadaki bilgilere göre; mavi tik için 20 dolar ödemek gerekecek.

Yedi Mavi Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yedi Mavi Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile  Alı Mahdıan tarafından kuruldu.

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bostancı Şubesi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mert Köybek tarafından açıldı.

Mavi yurt dışında 20 yeni mağaza açacak!

All Blue'yu global marka stratejisi olarak belirleyen Mavi, yeni stratejisini İstanbul ile birlikte New York, Berlin ve Vancouver'da tanıttı. Mavi CEO'su Cüneyt Yavuz, "Yurtdışındaki büyümemiz de sürecek. 2020’de Rusya ve Türk Cumhuriyetleri ağırlıklı hedeflerimiz var. Bu bölgede 20 mağaza açmak ist

Yedi Mavi Yapı İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Yedi Mavi Yapı İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Bulut tarafından kuruldu. 

Folkart Vega'da 48 ay vade ve yüzde 20 peşin indirimi!

Adını bir takım yıldızında, mavi ışık saçan en parlak yıldızdan alan Folkart Vega'da 48 ay vade ve yüzde 20 peşin indirimi fırsatı sunuluyor...

Yedi Mavi en uygun çözümü Daikin VRV’de buldu!

Yedi Mavi projesi, konumuna ve mimarisine en uygun iklimlendirme konforu için Daikin’in VRV teknolojisini seçti.

Yedi Mavi'de 60 ay sıfır faiz kampanyası için son günler!

Kalkavan Yapı-Hasan Sever İnşaat –Gül Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen “Yedi Mavi” de yaşam Şubat 2019’da başlayacak…

Kazlıçeşme Yedi Mavi Proje fiyatları 2017!

1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Yedi Mavi Evleri projesi Kalkavan, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede daireler 2019 yılında teslim edilecek...

Yedi Mavi Konutları 2017 güncel fiyatları!

Yedi Mavi Konutları 2017 güncel fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Yedi Mavi Evleri'nde 1+1'den 5+1'e kadar konut alternatifleri sunuluyor...

Yedi Mavi Projesi Zeytinburnu fiyatları!

Şubat 2019 tarihinde tamamlanacak olan Yedi Mavi Evleri İstanbul Zeytinburnu'na bağlı Kazlıçeşme'de sahil yolu üzerinde inşa ediliyor. Yedi Mavi Projesi Zeytinburnu fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Gül Yapı Katar'da 20 milyon TL'lik konut sattı!

Gül Yapı, Katar'da gerçekleşen EXPO Turkey by Katar 2017 Fuarı'na katıldı. Fuara Tem Point, Vira İstanbul, Avangart ve Yedi Mavi projeleriyle katılan firma 20 milyon TL'lik konut satışı yaptı.

Yedi Mavi 20 yıl vade kampanyası 2017 Haberi

Yedi Mavi 20 yıl vade kampanyası 2017

Kalkavan Yapı-Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı ortaklığıyla Zeytinburnu sahilinde TOBB arazisi üzerinde hayata geçirilen ‘Yedi Mavi’ Cumhuriyet tarihinde görülmemiş şartlarda ev sahibi yapan kampanyaya destek veriyor. Kalkavan Yapı-Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı ortaklığıyla hayata geçen Yedi Mavi’den bundan böyle yüzde 5 peşinat, 240 ay vade ve % 0.79 faiz oranıyla konut sahibi olmak mümkün.


Sayın Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin sektörümüze verdiği destek ile hayata geçen bu kampanyada Yedi Mavi olarak yerlerini aldıklarını belirten Kalkavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan, kampanyanın ekonomiye ciddi ivme kazandıracağını söyledi. Kalkavan “Konut alımını kolaylaştırmak için ikinci bir seferberlik olarak başlayan uygulama ile Türkiye’de ilk kez 240 ay vade ile konut kampanyasına imza atılıyor. Dövizin yükselişi inşaat maliyetlerini artırdı, inşaat sektörünün canlılığını koruması için...