17 / 05 / 2024

yedigöze barajı içme suyu projesi

yedigöze barajı içme suyu projesi

Yedigöze Su ve Hizmet Birliği'nin Kasım ayı olağan toplantısında konuşan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, birliğin yürüttüğü içme suyu projesiyle bölgenin 45 yıllık su ihtiyacının giderileceğini söyledi....

Barajlar alarm veriyor! Prof. Dr. Şen 'İstanbul'un 80-90 günlük içme suyu kaldı' diyerek uyardı!

Yağışların beklenen oranda olmaması sebebiyle Türkiye'de birçok baraj alarm vermeye başladı. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'un 80-90 günlük içme suyu kaldı' diyerek uyardı.

Kanal İstanbul projesiyle içme suyu havzası imara açıldı!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'un 10 köyü kapsayan 3. etap planlarına göre, barajın çevresindeki içme suyu havzası imara açıldı.

İznik Barajı ile 2070 yılına kadar içme suyu ihtiyacı karşılanacak!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilecek İznik Barajı ile ilçenin 2070 yılına kadar içme suyu ihtiyacı karşılanacak.

Düzbağ Barajı İçme Suyu Projesi'nin temeli atıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Düzbağ Barajı İçme Suyu Projesi'nin temeli Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığı törenle atıldı

Denizli Boğaziçi’nin içme suyu sorununa neşter!

Denizli merkez ve ilçelerdeki çalışmalarını hızla sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Baklan ilçesinin Boğaziçi Mahallesi’nde yaşanan içme suyu sıkıntısını çözdü.

Karaağaçlı'ya içme suyu arıtma tesisi yapılıyor!

anisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Şehzadeler ilçesinin Karaağaçlı Mahallesinde inşa ettiği içme suyu arıtma tesisinde çalışmalar hızla sürüyor.

DSİ, Aydın’ın içme suyu sorununu çözüyor!

Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü, Aydın ilinin 2050 yılına kadar olan içme, kullanma ve endüstri suyu ihtiyacı karşılayacak projeleri hayata geçiriyor.

Denizli Buldan’ın içme suyu sorunu çözüldü!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Buldan ilçesinde 6 adet yeni içme suyu sondaj kuyusu açarak, bölgede yaşanan içme suyu sıkıntısına son verdi.

Samsun'un 5 ilçesine 6.9 milyon TL'lik içme suyu yatırımı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Havza, Kavak, Ladik, Vezirköprü ve Asarcık ilçelerinin içme suyu sorununu çözeceklerini söyledi. Demircioğlu, mahallelerdeki içme suyu inşaatı projesinin 6 milyon 900 bin TL'ye mal olacağını belirtti.

Çorum Osmancık Dereboğazı İçme Suyu Barajı'nda son durum!

Çorum'un Osmancık ilçesinde içme suyunu karşılayacak Dereboğazı içme suyu barajı yapım çalışması hızla devam ediyor.

Edirne İçme Suyu projesinin ihalesi Eylül'de yapılacak!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, alt yapı çalışmaları ile ilgili olarak gecikmenin içme suyu projesinde DSİ ile belediye arasındaki bazı pürüzlerden kaynaklandığını söyledi. Gürkan, projesinin Mart sonu Nisan başında teslim edileceğini ve ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Yeme içme sektöründeki değişimin AVM’lere etkisi!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Toğrul Gönden’in kaleme aldığı Haftanın Gayrimenkul Notları’nın bu haftaki konusu: Yeme içme sektöründeki değişimin AVM’lere etkisi...

Trabzon'da içme suyu tesisi arıtma tesisi inşaatı başladı!

TİSKİ, Ortahisar ilçesinin Ağıllı Mahallesi sınırları içerisinde, Karakaya Grup İçme Suyunun tümüne hizmet edecek şekilde, saniyede 200 litre/su kapasiteli içme suyu arıtma tesisi inşaatına başladı.

yedigöze barajı içme suyu projesi Haberi

yedigöze barajı içme suyu projesi


Birliğin Kasım ayı olağan toplantısı Kozan Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. SODES Düşler Alemi’nde gerçekleşen toplantıya Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın yanı sıra birlik üyeleri, İmamoğlu Belediye Başkanı Kadir Altunköse, Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ünal Albayrak ile birlik meclis üyeleri katıldı.


Yedigöze'nin çok önemli bir çevre ve içme suyu projesi olduğunu kaydeden Birlik Başkanı Kazım Özgan, "Bu birliğin kurulmasında çok çaba sarf edildi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Ceyhan, İmamoğlu ve Kozan olarak uyumlu bir çalışma sergilemekteyiz. Çağdaş ve gelişmiş şehirlerde çevre projelerinin bitmiş olması gerekmektedir. Bunlardan bir tanesi de sudur.” dedi. Yedigöze Su ve Hizmet Birliği’nin, arıtma, katı atık, su ve yol üzerine kurulduğunu aktaran Özgan, “Bu çalışmaların bölgemiz ve gelecek nesillerimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca Yediğöze İçme...