29 / 04 / 2024

Yedigöze projesi 45 yıllık su sorununu çözecek!

Yedigöze projesi 45 yıllık su sorununu çözecek!

Yedigöze Su ve Hizmet Birliği'nin Kasım ayı olağan toplantısında konuşan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, birliğin yürüttüğü içme suyu projesiyle bölgenin 45 yıllık su ihtiyacının giderileceğini söyledi....




Birliğin Kasım ayı olağan toplantısı Kozan Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. SODES Düşler Alemi’nde gerçekleşen toplantıya Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın yanı sıra birlik üyeleri, İmamoğlu Belediye Başkanı Kadir Altunköse, Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ünal Albayrak ile birlik meclis üyeleri katıldı.


Yedigöze'nin çok önemli bir çevre ve içme suyu projesi olduğunu kaydeden Birlik Başkanı Kazım Özgan, "Bu birliğin kurulmasında çok çaba sarf edildi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Ceyhan, İmamoğlu ve Kozan olarak uyumlu bir çalışma sergilemekteyiz. Çağdaş ve gelişmiş şehirlerde çevre projelerinin bitmiş olması gerekmektedir. Bunlardan bir tanesi de sudur.” dedi. Yedigöze Su ve Hizmet Birliği’nin, arıtma, katı atık, su ve yol üzerine kurulduğunu aktaran Özgan, “Bu çalışmaların bölgemiz ve gelecek nesillerimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca Yediğöze İçme Suyu Projesi ile bölgenin 45 yıllık su ihtiyacı köklü bir şekilde çözüme kavuşturulmuş olacaktır." dedi. 


Toplantıda, 2014 bütçesi ve Katı Atık Projesi ile ilgili kat edilen süreç hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. 


Cihan


Geri Dön