05 / 05 / 2024

YediMavi Zeytinburnu fiyatlar

YediMavi Zeytinburnu fiyatlar

Zeytinburnu YediMavi fiyatları 870 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. YediMavi Evleri projesinde teslimler 30 ay sonra yapılacak...

Bab İstanbul'da satışlar başladı! Zeytinburnu'na 153 konutluk yeni proje!

Bab İstanbul projesinde konut satışları başladı. İstanbul Zeytinburnu'nda yükselen projede teslimler 23 ay sonra yapılacak. Peki Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? 

İstanbul'da yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade fırsatıyla 20 iş yeri satılıyor! Bakanlık fiyatları açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul'un Zeytinburnu, Kartal ve Güngören ilçelerinde yer alan 20 adet iş yerini KDV'den muaf ve yüzde 40 peşinat, 60 ay vade imkanıyla satıyor. Peki iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor. Peki Selenium Park satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

İstanbul'un hangi ilçesinde konut fiyatları katlandı? Yatırımcılar akın ediyor!

Zeytinburnu, ulaşım ağının çeşitlilik kazanmasıyla geliri yüksek yatırımcılar tarafından da tercih edilir oldu. Özellikle sahil bölgesinde yer alan projeler gün geçtikçe katlanıyor. Peki Zeytinburnu'nda konut fiyatlarında son durum ne?

Zeytinburnu’nda konut fiyatı 405 bin 700 TL!

Endeksa verilerine göre, Zeytinburnu’nda son bir yılda yüzde 13,14 değer kazanan konut fiyatlarının, önümüzdeki 6 ay içinde yüzde 2,39 oranında düşüş göstereceği belirtiliyor…

İmar barışı en fazla Beyoğlu ve Zeytinburnu'nda konut fiyatlarını artırdı!

Toplamda 10 milyon 250 bin vatandaşın başvurduğu ve bir yıldan fazla süren imar barışı düzenlemesi süresince İstanbul'da konut fiyatları en çok yüzde 12,77 ile Beyoğlu'nda arttı...

Tesa Yapı Livza Zeytinburnu fiyatları!

Tesa Yapı Livza Zeytinburnu fiyatları daire seçeneklerine göre değişiklik gösteriyor. 2020 yılının Mayıs ayında teslimlerin yapılacağı proje Tesa Yapı tarafından yükseliyor. 

Büyükyalı İstanbul daire fiyatları!

Büyükyalı İstanbul daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Zeytinburnu Kazlıçeşme'de sahil yolu üzerinde hayata geçirilen projede 1.500 konut, ofis ve ticari üniteler bulunuyor. 

Livza Zeytinburnu'nda 570 bin TL'ye!

Livza Zeytinburnu projesinde fiyatlar 570 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.  Bankasız kefilsiz yüzde 10 indirim yapılan proje Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'na destek veriyor.

Zeytinburnu Loca Mahal fiyatları!

Zeytinburnu Loca Mahal fiyatları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Kiptaş güvencesiyle hayata geçirilen Loca Mahal projesi toplam 1.262 konuttan oluşuyor. 

Zeytinburnu'nda konut yüzde 12, ofis yüzde 60 değerlendi!

Endeksa verilerine göre, Zeytinburnu‘nda konut fiyatı bir yılda yüzde 12, ofis fiyatları ise yüzde 60 değerlendi...

Livza Zeytinburnu satış ofisi!

Livza Zeytinburnu satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ramazan kampanyası bulunan projede fiyatlar metrekaresi 6 bin TL'den başlıyor.

Livza Zeytinburnu fiyatları!

Livza Zeytinburnu fiyatları haberimizde yer alıyor. Ramazan Kampanyası kapsamında projede peşinde yüzde 12'ye varan indirim uygulanıyor.

YediMavi Zeytinburnu fiyatlar Haberi

YediMavi Zeytinburnu fiyatlar


YediMavi projesi İstanbul Zeytinburnu sahil yolu üzerinde, 63 bin 500 metrekare alanda inşa ediliyor. YediMavi projesi Kalkavan Yapı, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat Ortaklığı'nın imzasını taşıyor.


YediMavi Zeytinburnu projesinde yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor. YediMavi Evleri'nde 0,70 faizle 120 ay taksitli ödeme fırsatı sunuluyor.


Zeytinburnu YediMavi fiyatları 870 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. YediMavi projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tiplerine yer verildi.


YediMavi Zeytinburnu projesi 17 katlı altı blokta 1.047 bağımsız üniteden meydana geliyor. YediMavi projesinde konut, apart, ofis ve ticaret alanları yer alıyor.


30 ay sonra teslim edilecek olan YediMavi Zeytinburnu projesinde fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yüzme havuzları, kapalı otopark gibi sosyal imkanlar olacak.



Adres: Kazlıçeşme Mh., Kennedy Cad. 62/1,

Zeytinburnu – İstanbul


Tel : 444 7...