28 / 04 / 2024

yedinci saraybosna iş forumu

yedinci saraybosna iş forumu

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 7. Saraybosna İş Forumu'na katılmak üzere geldiği Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da, bir Türk seramik ve banyo armatürleri firmasının mağaza açılışını gerçekleştirdi.

Dolar bugün ne kadar? 30 Nisan 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son durum!

Doları 30 Nisan Pazar günü ne kadar? Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL haftanın yedinci gününe 19,45 TL’den işlem görmektedir. İşte 30 Nisan Pazar kuru…

Altın bugün ne kadar? 12 Şubat 2023 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.128,60 liradan satılıyor. 12 Şubat 2023 yani haftanın yedinci işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 12 Şubat altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 5 Şubat 2023 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.128,28 liradan satılıyor. 5 Şubat 2023 yani yedinci işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 5 Şubat altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 29 Ocak 2023 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.164,69 liradan satılıyor. 29 Ocak 2023 yani yedinci işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 29 Ocak altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 22 Ocak 2023 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.165,25 liradan satılıyor. 22 Ocak 2023 yani yedinci işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 22 Ocak altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 16 Ocak 2023 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı araştırılıyor. Gram altın 1.159,80 liradan satılıyor. 16 Ocak 2023 yani yedinci işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 16 Ocak altın fiyatları...

Altın bugün ne kadar? 15 Ocak 2023 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.159,80 liradan satılıyor. 15 Ocak 2023 yani yedinci işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 15 Ocak altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 8 Ocak 2023 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.122,78 liradan satılıyor. 8 Ocak 2023 yani yedinci işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 8 Ocak altın fiyatları!

Altın kolları sıvadı! Yedinci aylık kaybına hazırlanıyor

Altın fiyatları, bu hafta Fed'in faiz kararını artırmaya hazırlanması ile yedinci aylık kaybın hazırlanıyor. Altın, düşüşler için kolları sıvarken yatırımcılar altın için son dakika gelişmeleri merak ediyor. 

Türkiye’de Yılın Otomobili 2022 için adaylar belli oldu! 36 model listede...

Türkiye’de Yılın Otomobili 2022 organizasyonu bu yıl yedinci kez düzenlenecek. Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD), tarafından gerçekleştirilecek organizasyon için 36 model aday gösterildi...

Yusufeli yeni yerleşim birimi için sayılı günler kaldı!

Yusufeli barajının yapımı nedeniyle yerleşim bölgedeki yerleşim birimi yeni yerlerine taşınmak için gün sayıyor. İlçe 150 yılda yedinci kez taşınacak. 

Saraybosna'da inşa edilecek kongre merkezi için yatırımcılara çağrı!

Balkan ülkesi Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da hayata geçirilmesi planlanan kongre merkezi için yatırımcılara çağrı yapıldı.

Saraybosna'da tramvay alımı ve rayların onarımı için 50 milyon avroluk ihale!

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'nın en temel şehir içi ulaşım aracı olan tramvayların yenilenmesi ve rayların onarılması için 50 milyon avroluk iki ayrı ihaleye çıkılacağı açıklandı...

yedinci saraybosna iş forumu Haberi

yedinci saraybosna iş forumu

Ziraat Bankası Bosna Hersek'in de desteklediği Cesar's Residence firmasının Bosna Hersek'teki ikinci mağazasının açılışına Şimşek'in yanı sıra Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Cihad Erginay, Novi Grad Belediye Başkanı Semir Efendic ve firma sahibi Mehmet İnce de katıldı.


Açılışın ardından mağazayı gezip incelemelerde bulunan Şimşek, yetkililerden bilgi aldı.


Başbakan Yardımcısı Şimşek, açılışın ardından Uluslararası Saraybosna Havalimanı'na geçerek, özel uçak TC-CBK ile Saraybosna'dan ayrıldı.


Şimşek'i, Saraybosna Büyükelçisi Cihad Erginay ve eşi Tomurcuk Erginay, Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın ve Saraybosna Büyükelçiliği yetkilileri...