29 / 04 / 2024

Yeditepe Marina Yatırım Turizm İnşaat iletişim

Yeditepe Marina Yatırım Turizm İnşaat iletişim

Yeditepe Marina Yatırım Turizm İnşaat Anonim Şirketi, Franz Werner Dr Niedzwicki Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Mayıs 2015 tarihinde Büyükçekmece'de kuruldu.

Ataköy Marina Mega Yat Limanı'na 62 milyon dolarlık yatırım!

Ataköy Marina ve Yat İşletmeleri AŞ Genel Müdürü Demirtaş: "Ataköy Marina Mega Yat Limanına, DATİ Yatırım Holding tarafından yaklaşık 62 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirildi" dedi.

Yeditepe Marina Yatırım Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yeditepe Marina Yatırım Turizm İnşaat Anonim Şirketi, Franz Werner Dr Niedzwicki Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Mayıs 2015 tarihinde Büyükçekmece'de kuruldu.

SVR Gayrimenkul Yatırım Businist Office projesi!

SVR Gayrimenkul Yatırım Businist Office projesi, Boğaz Köprüsü'ne, Bağdat Caddesi'ne Fenerbahçe Marina'ya, metroya, E-5'e ve Marmaray'a yakın mesafede yükseliyor. Projede; 2 etap, 3 blok yer alıyor...

Yeditepe Proje İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Yeditepe Proje İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Mehmet Ali Demir, Bilge Hakan Açıl, Seyfettin Başara, Bekir Koral tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 9 Mayıs'ta kuruldu.

Yeditepe Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Yeditepe Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, İbrahim Çağlar, Adnan Ersoy Ulubaş, Mustafa Ustaoğlu tarafından 60 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Nisan 2014 tarihinde Merter'de kuruldu.

Global Yatırım Holding Yunanistan'da marinaya talip!

Global Yatırım Holding'in ortağı olan Global Liman İşletmeleri A.Ş'nin, Yunanistan'da marina ve turist limanları ihalesine başvurusu onaylandı...

Dati Yatırım Genel Müdürü Ulvi Süvarioğlu: Gelecekte AVM'ler kategorize olacak!

Dati Yatırım Holding Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Dr. Ulvi Süvarioğlu, “Yaklaşık 25 milyon dolarlık yatırım yaparak Marina Park'ı bugünkü haline getirdik. Amacımız her türlü konfora ve güvene sahip, İstanbul'a yakışan bir yer yapmaktı”

Dati Yatırım'ın ParkMarine projesi 15 Eylül'de açılacak

Dati Yatırım Holding tarafından Ataköy Marina'da yapılacak ParkMarine projesinin 15 Eylül'de açılması planlanıyor

Akuo Kırşehir'de rüzgâr enerjisi yatırımı yapacak!

Kırşehir'de 148 megavatlık rüzgâr enerjisi yatırımı için sipariş veren Fransız Akuo'nun hedefi Türkiye'de 5 yılda 2.2 milyar dolarlık yatırım

Chery'den Sakarya-Karasu'daki bataklık araziye yatırım!

Ford'un ardından Çinli Chery de 500 milyon dolarlık yatırım planını `bataklık arazi'ye göre yaptı

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

Yeditepe Marina Yatırım Turizm İnşaat iletişim Haberi

Yeditepe Marina Yatırım Turizm İnşaat iletişim

Yeditepe Marina Yatırım Turizm İnşaat Anonim Şirketi, Franz Werner Dr Niedzwicki Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Mayıs'ta kuruldu. 


Yeditepe Marina Yatırım Turizm İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; A-TURİZM 1.Şirket Yat limanı, marina, liman işletmeciliği, tatil köyleri, turistik oteller, moteller, kamp yerleri, mocamp, restaurantlar, diskotekler, eğlence parkları ve bilumum eğlence yerlerinin işletilmesi, satın alınması, kiralanması, üçüncü şahıslara kiraya verilmesi, turistik işletmeyle ilgili intifa hakları tesisleri ve diğer ayni ve şahsi hakların kabul ve tesis edilmesi, turistik seyahat ve organizasyonların yapılması, turizm ve otel işletmeciliği gereği her türlü malların kara, deniz ve hava ulaştırma araçlarının ve konu ile ilgili diğer cihaz, makine ve tesislerin yurt içinden ve yurt dışından sağlanması, her türlü araç kiralama ve hizmetlerinin yapılması, yat...