28 / 04 / 2024

SVR Gayrimenkul Yatırım Businist Office projesi!

 SVR Gayrimenkul Yatırım Businist Office projesi!

Firma: SVR Gayrimenkul Yatırım

Proje: Businist Office

SVR Gayrimenkul Yatırım Businist Office projesi, Boğaz Köprüsü'ne, Bağdat Caddesi'ne Fenerbahçe Marina'ya, metroya, E-5'e ve Marmaray'a yakın mesafede yükseliyor. Projede; 2 etap, 3 blok yer alıyor...



İstanbul Anadolu yakası Kadıköy-Fikirtepe'de inşa edilen, SVR Gayrimenkul Yatırım Businist Office projesi kapsamında 396 adet ofis ve 22 adet dükkan yer alıyor.


SVR Gayrimenkul Yatırım Businist Office ödeme koşulları kapsamında ödemeler peşin ya da banka kredili olarak gerçekleşiyor. Proje, SVR Gayrimenkul Yatırım tarafından inşa ediliyor.


SVR Gayrimenkul Yatırım Businist Office projesi lokasyon olarak;  Boğaz Köprüsü'ne, Bağdat Caddesi'ne Fenerbahçe Marina'ya, metroya, E-5'e ve Marmaray'a yakın konumlanıyor. 


 SVR Gayrimenkul Yatırım Businist Office projesi!


Ofislerin alanlarının 45 metrekare ile 320 metrekare arasında değiştiği Businist Office ofis fiyatları metrekaresi 4 bin dolardan başlayarak 11 bin dolara kadar yükseliyor. 


SVR Gayrimenkul Yatırım Businist Office projesi kapsamındaki dükkanlar 60 metrekare ile 380 metrekare arasında değişen alanlara sahip. Proje, 2 etap, 3 bloktan meydana geliyor. 


Businist Office Fikirtepe adres: Bağdat Caddesi No: 242/6 Göztepe Kadıköy - İstanbul / Türkiye


Businist Office Fikirtepe satış ofisi:

Telefon: 0 216 407 24 00- 444 60 13

Web: www.businist.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön