07 / 05 / 2024

Yekta Saraç kimdir

Yekta Saraç kimdir

YÖK Başkanı, tıp ve hukuk fakültelerinin ardından, 2016’da da mühendislik ve mimarlık fakültelerine başarı sırası barajı getirileceğini açıkladı. Öğretmenlik formasyonu da yenilenecek.

Ukab Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Ukab Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Yekta Saraçoğlu ve İlhami Karaağaç ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de kuruldu.

Tekin Saraçoğlu kimdir?

Yapı Denetim sisteminin gelişmesi ve düzelmesi doğrultusunda çalışmalarına devam etmekte olan Tekin Saraçoğlu, Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Genel Başkanı oldu. Peki, Tekin Saraçoğlu kimdir?

ODTÜ'ye 2 yeni mescit inşa edilecek!

YÖK, mescit olayı kapsamında savcılıktan gelen suç duyurusu üzerine ODTÜ Rektörü Ahmet Acar’ın savunmasını aldı. Rektör Acar’ın YÖK Başkanı Yekta Saraç’a ODTÜ’ye iki mescit daha yapacağını söylediği öğrenildi.

Hüseyin Baybars Saraçoğlu kimdir?

Denizli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Baybars Saraçoğlu kimdir? Hüseyin Baybars Saraçoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Baybars Saraçoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Hüseyin Saraç kimdir?

Konya Kızılören Belediye Başlanı Hüseyin Saraç kimdir? Hüseyin Saraç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Saraç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hüseyin Saraç...

Meral Saraç Çavga kimdir?

Çanakkale İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Meral Saraç Çavga kimdir? Meral Saraç Çavga, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Meral Saraç Çavga'nın biyografisi..

Selin Saraç Ok kimdir?

Trio Mimarlık kurucusu Selin Saraç Ok kimdir? Selin Saraç Ok, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Selin Saraç Ok, Trio Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Mimar Selin Saraç Ok..

Özge Saraçoğlu kimdir?

Mimar Özge Saraçoğlu kimdir? Mimar Özge Saraçoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Özge Saraçoğlu, bugüne kadar hangi projelere imza attı? İşte Özge Saraçoğlu..

Fatih Saraç kimdir?

Fatih Saraç kim? Fatih Saraç, Bim'in yöneticilerinden midir? Fatih Saraç'ın Kasımpaşaspor'daki görevi nedir? Fatih Saraç, Habertürk ve Ciner Holding'teki görevi nedir? Fatih Saraç kimdir? İşte Fatih Saraç'ın biyografisi...

Cenk Saraçoğlu kimdir?

34 Mimarlık Danışmanlık Müh. İnş. Ltd. Şti. ortağı Mimar Cenk Saraçoğlu kimdir? Cenk Saraçoğlu, bugüne kadar hangi projelere imza attı? İşte Mimar Cenk Saraçoğlu'nun biyografisi...

Mehmet Fatih Saraç kimdir?

Bim A.Ş.,Yeni Mağazacılık A.Ş. (A101), Ak Gıda A.Ş. kurucu ortağı ve Kasımpaşa Spor'da Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Fatih Saraç kimdir? Mehmet Fatih Saraç hangi işlere imza attı?

Kamil Saraçoğlu kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklanan aday listesinde AK Parti 2014 Kütahya Belediye Başkan Adayı olan Kamil Saraçoğlu kimdir? İşte yanıtı...

İlham İnan Dündar kimdir?

Torunlar GYO AVM yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlham İnan Dündar kimdir? İşte 2001 yılında 12 saatte 12 bin 972 kişiyle tokalaşarak ilginç rekorun sahibi olan İlham İnan Dündar...

Yekta Saraç kimdir Haberi

Yekta Saraç kimdir

YÜKSEK Öğretim Kumu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, önümüzdeki dönem için yeni projelerini anlattı. Tıp ve hukuk fakültelerine başarı sırası barajı, 11’den az öğrenci kaydı yapılan temel bilimler bölümlerine kontenjan verilmemesi, ön lisansa ise ‘sınavsız geçiş’ ve ‘YGS’ olmak üzere iki ayrı kontenjan getirilmesinin ardından önümüzdeki yıl da mühendislik ve mimarlık bölümleri için başarı sırası barajı getirileceğini belirten Saraç, öğretmenlik formasyon eğitiminin de yeniden değerlendirileceğini belirtti. Başkan Saraç’ın açıklamaları özetle şöyle:


GÜÇLÜ ÜNİVERSİTE

“Bu seneki programımızda, yürüyen lisansüstü bölümlerinin yeterlik açısından gözden geçirilmesi ilk sırada. Son yıllarda iyice çığırından çıkan öğretmenlik formasyonu konusunu da ele alacağız. Önümüzdeki yıl kesin olan, mühendislik ve mimarlık programlarında da tıp ve hukuktaki gibi bir baraj koyacağımızdır. Tarım ve gıda artık dünyada stratejik...