12 / 05 / 2024

Yeliz Akbulut

Yeliz Akbulut

Rayapı İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi, Yeliz Akbulut tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Mart'ta Esenyurt, Süleyman Demirel Caddesi, Kemal Sunal Sokak, Semerkand Rezidans'ta kuruldu.

TMSF, Akbulut Tekstil'i 102 milyon TL'ye satıyor! 

TMSF, Akbulut Tekstil Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 102 milyon Türk Lirası muhammen bedel üzerinden ihale yolu ile satışa sundu. İşte ayrıntılar..

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Akbulut tarafından kuruldu.

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Akbulut tarafından kuruldu.

Sav Akbulut İthalat İhracat Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sav Akbulut İthalat İhracat Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de Savaş Akbulut ve Yıldız Akbulut ortaklığı tarafından kuruldu.

Minea İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minea İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Mine Akbulut tarafından kuruldu.

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Mustafa Levent Sungur Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne, Hakan Gedikli ve Hakan Akbulut'un Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. 

Yıldız Cephe Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Yıldız Cephe Sistemleri Anonim Şirketi Maltepe'de Recep Çelik, Ramazan Akbulut ve Abdurrahman Bayram ortaklığında kuruldu.

Ster Dış Ticaret Danışmanlık İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ster Dış Ticaret Danışmanlık İnşaat Sanayi Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Akbulut, Şevval Şahin ve Tacettin Elhüseyni ortaklığında kuruldu.

Benta Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Benta Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Akbulut tarafından kuruldu.

Y Kılıç Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Y Kılıç Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Kılıç tarafından kuruldu.

Pakbulut Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pakbulut Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile  Ahmet Akbulut ve Gül Çelik Pak tarafından kuruldu.

Base Denizcilik İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base Denizcilik İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  İbrahim Akbulut, Recep Şenkozat ve Tolga Bayram tarafından kuruldu.

Turasa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turasa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Büyükçekmece’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Akbulut tarafından kuruldu.

Yeliz Akbulut Haberi

Yeliz Akbulut

Rayapı İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi, Yeliz Akbulut tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Mart'ta kuruldu. 


Rayapı İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; 1  İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2  Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı,...