05 / 05 / 2024

yem depo binası

yem depo binası

Bursa Karacabey'de yer alan tarla ve ofis, bekçi evi, yem depo binası, besi damı binası toplam 1 milyon 733 bin 811,55 TL'den açık artırma ile satışa çıkıyor.

Maltepe Büyükbakkalköy'de 6.3 milyon TL'ye icradan satılık depo!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Büyükbakkalköy mahallesi, 342 parselde yer alan bahçeli kargir depo ve idare binasını 6 milyon 304 bin 950 TL'ye icradan satıyor...

Malatya'da 17.2 milyon TL'ye icradan satılık yem fabrikası ve arsası!

Malatya İcra Dairesi Müdürlüğü, Malatya ili, Yeşilyurt ilçesi, Cihadiye Mahalle/Köy, 216 ada, 6 parselde yer 1 katlı yem fabrikası binasını ve arsayı toplam 17.2 milyon TL'ye icradan satıyor...

Reysaş GYO Kocaeli'de 11.9 milyon TL'ye arsa aldı!

Reysaş GYO, Kocaeli İli Çayırova İlçesi'ndeki arsayı 11 milyon 900 bin TL'ye satın aldı. Arsa üzerine Çayırova Kampüsü içerisindeki 13.Depo Binası olarak, 13 bin metrekarelik lojistik depo yapılması planlanıyor.

Kocaeli tramvayının atölye binası şekillenmeye başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Akçaray tramvay projesinde araçların bakımı için yapımına başlanan Tramvay Depo Sahası ve Atölye Binası’nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

Reysaş GYO, Adana 3. depo binasına iskan aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Adana Sarıçam'daki 10 bin 790 metrekarelik 3. depo binasının yapı kullanma izin belgesini aldığını açıkladı.

Şişli'de 4 milyon 443 bin TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul Şişli'de 240,20 metrekare yüzölçümlü kagir depo binası 4 milyon 443 bin TL bedelle 24 Ağustos Çarşamba günü ihale edilecek.

Özyeğin ScOLa binası EKODesign Konferansı’nda!

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenen EKODesign Konferansı’nda, Türkiye’nin örnek enerji verimli binası olan Özyeğin Üniversitesi ScOLa binası anatomik olarak incelendi

Düzce Orman İşletme Müdürlüğü'nün binaları yenilendi!

2015 yılı içerisinde Düzce Orman İşletme Müdürlüğü yerleşkesi içerisinde bulunan İdare Binası ve lojmanlar ile Doğanlı, Muncurlu Toplu Koruma Ekip binaları ve Muncurlu Depo Binası yapılan tadilatlarla yeni görünümlerine kavuştu.

TOKİ Antalya lojistik depo ve nizamiye binası inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Antalya ilinde 1'er adet lojistik depo ve nizamiye binalarının yapım inşaatı işi ihalesi bugün saat 14.00'te, TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek.

TOKİ Antalya'da lojistik depo ve nizamiye binası yaptırıyor!

TOKİ Antalya ilinde 1'er adet lojistik depo ve nizamiye binalarının yapım inşaatı işi ihalesi 18 Ocak 2016 tarihinde saat 14.00'te, TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek.

Kütahya Merkez'de 4.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kütahya 4. İcra Dairesi, Kütahya Merkez'de bulunan taşınmazı 4 milyon 315 bin 264 TL bedelle satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın üzerinde restaurant, et entegre tesisi, kümesler, tek katlı müstakil ev ve depo binası bulunuyor.

Temesist 9 senede 137 depo inşa etti!

İthal mekik robotu ile Bilecik’te üretim yapan Temesist, 9 senede 137 binasız giydirme raf sistemli depo inşa etti. Temesist, akıllı depoları üretmek için de geri sayıma başladı.

Çanakkale Belediyesi ana hizmet binası yeniden yapılandırılıyor!

Çanakkale Belediyesi ana hizmet binası, otopark, otogar ve depo olarak kullanılan yaklaşık 10 bin metrekarelik alanın, "Yeşil" Yerel Yönetim Hizmet Binası ve Kültür Merkezi Projesi kapsamında yeniden yapılandırılmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

yem depo binası Haberi

yem depo binası

Karacabey İcra Dairesi; Bursa Karacabey, İkizce Köyü, Çamlıkaltı'nda yer alan tarla ve yaşam çiftliği olarak geçen ofis, bekçi evi, yem depo binası, besi damı binasını satışa çıkarıyor. Tarlanın bedeli 555 bin TL ve diğer gayrimenkullerin fiyatı ise 1 milyon 178 bin 811,55 TL olarak belirlendi. 

İhaleleri 17 Ekim 2014 tarihinde saat 10.30 ile 10.55 arasında Karacabey İcra Müdürlüğü Odası'nda açık artırma sureti ile gerçekleştirilecek. 



İhale ilanı: 


GM.SATIŞ 

BANKA HAVALESİ İCRA MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2014/823 T


T.C. KARACABEY İCRA DAİRESİ


2014/823 TLMT.


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :


I NO İ t I-AŞINMAZIN


Özellikleri -  : Bursa İl, Karacabey İlçe. 698 Parsel No, İkizce Köyü, Çamlıkaltı Mevkii, tarla vasfındaki taşınmazın lamamı. Hali hazırda Tapu kaydında belirtildiği üzere bu yer...