18 / 05 / 2024

yem konut paneli

yem konut paneli

Son yıllarda Türk ekonomisinin en dinamik sektörleri arasında yer alan konut sektörü, Yapı Endüstri Merkezi’nde düzenlenecek “Pazarlama Argümanı Olarak Kullanılan Mimari Kavramlar” başlıklı panelde kapsamlı bir şekilde ele alınacak.

Güneş paneli teşviki inşaat sektörünü heyecanlandırdı!

Hükümetin, çatılardaki güneş paneli kurulumunu teşvik için düğmeye basması inşaat sektörünü de heyecanlandırdı. Müteahhitler, bu durumun konut satışlarını olumlu etkileyeceğini düşünüyor.

Konut Konferansı inşaat temsilcilerini bir araya getirdi!

YEM tarafından bu yıl 6'ncısı 24 Kasım 2015 Salı günü gerçekleşen Konut Konferansı, Türkiye'de; yapı, gayrimenkul, inşaat, tasarım ve mimarlık alanlarının önde gelen temsilcilerini bir araya getirdi.

Gönye Proje Tasarım, Konut Konferansı 2015’e katıldı!

Gönye Proje Tasarım, Yapı Endüstri Merkezi (YEM) tarafından düzenlenen Konut Konferansı 2015’te konuşmacılar arasında yer aldı. Şirket kurucuları Yelin Evcen ve Gönül Ardal, konferansta konuştu.

YEM Konut Konferansı gerçekleşti!

“Yapı Dünyasının Bilgi Merkezi” YEM tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen, 24 Kasım 2015 Salı günü gerçekleşen “Konut Konferansı”, Türkiye’de; yapı, gayrimenkul, inşaat, tasarım ve mimarlık alanlarının önde gelen temsilcilerini bir araya getirdi.

Konut 2015 Konferansı 24 Kasım'da!

Yem Etkinlik tarafından düzenlenen Konut 2015 Konferansı 24 Kasım günü saat 09:00'dan 18:00'a kadar devam edecek. Konferans Yapı Endüstri Merkezi'nde gerçekleşecek.

YEM Konut Konferansı 24 Kasım'da!

Yapı Endüstri Merkezi’nin (YEM) 2010’dan bu yana her yıl düzenlediği Konut Konferansı’ 24 Kasım 2015 Salı 09.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

TMMOB Şehir Plancıları Odası konut paneli düzenliyor!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi 21-22 Şubat tarihlerinde TED Üniversitesi Ahmet Ersan Salonu'nda konut paneli düzenliyor. Panel cumartesi 10:30 ile 16:30 arasında, pazar günü ise 10:30 ile 16:00 arasında gerçekleşecek.

5. Konut Konferansı gerçekleşti!

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından düzenlenen, inşaat sektörünün yapı taşı konutu, tüm boyutlarıyla ele alan ve bu yıl "Önemli olan büyüklük mü?" sorusuna yanıt arayan 5. Konut Konferansı başladı.

5 büyük kente ait veriler Konut Konferansı'nda açıklandı!

YEM tarafından düzenlenen, Türkiye ekonomisinin lokomotifi inşaat sektörünün yapı taşı “konut”u, tüm boyutlarıyla ele alan ve bu yıl “Önemli olan büyüklük mü?” sorusuna yanıt arayan 5. Konut Konferansı sorusuyla dün gerçekleştirildi.

Özyeğin Üniversitesi Dünya Mimarlık ve Konut Günü’nü kutladı!

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dünya Mimarlık ve Konut Günü’ nü kutlamak amacı ile “ Mimarlık Eğitimi, Mimarlık Pratiği ve Yarışmalar ” Paneli düzenledi.

Adana'da Konut Sektöründe Riskler ve Fırsatlar 2014 paneli düzenlendi!

Toplantı kapsamında ayrıca, Adana'nın önde gelen inşaat firma temsilcilerinin de katıldığı "Adana'da Konut Sektöründe Riskler ve Fırsatlar 2014" konulu bir panel ve ödül töreni düzenlendi...

''Adana'da Konut Sektöründe Riskler ve Fırsatlar 2014'' paneli düzenlendi!

Capital ve Ekonomist dergileri ile Garanti Mortgage' nin işbirliğiyle "Adana'da Konut Sektöründe Riskler ve Fırsatlar 2014" konulu panel düzenlendi. Panel Adana HiltonSA Hotel' de düzenlendi...

Ali Dumankaya: Dar gelirliye konut üretilmeli!

YAPI Endüstri Merkezi'nde (YEM) düzenlenen Konut Konferansı 2013'e katılan DKY inşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve KONUTDER Başkan Yardımcısı Ali Dumankaya, dar ve orta gelirli gruba proje üretmek gerektiğine dikkat çekti...

yem konut paneli Haberi

yem konut paneli

Son yıllarda Türk ekonomisinin en dinamik sektörleri arasında yer alan konut sektörü, Yapı Endüstri Merkezi’nde düzenlenecek “Pazarlama Argümanı Olarak Kullanılan Mimari Kavramlar” başlıklı panelde kapsamlı bir şekilde ele alınacak. 


Panelde Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ece Ceylan Baba, İletişimci / Next Academy Başkanı Levent Erden ve KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik sektörün geleceğini tartışacaklar.


6 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek Panel çerçevesinde ayrıca Ece Ceylan Baba’nın “Loft” adlı yeni kitabı da...