05 / 05 / 2024

YEM Yapı 2D1 Tasarım Toplantıları nerede

YEM Yapı 2D1 Tasarım Toplantıları nerede

YEM Yapı 2D1 Tasarım Toplantıları serisini başlatıyor. Yapı-Endüstri Merkezi, Türkiye ve dünyadan yaratıcı yapı profesyonellerini bir araya getirecek bir platform olması amacıyla “2D1 Tasarım Toplantıları” düzenlemeye başlıyor.

Toprak Mahsulleri Ofisi mayısta yem bitkilerini yem sanayicilerine destekli fiyattan satmaya devam edecek!

TMO'nun resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre, Ofis, mayısta yem bitkilerini yem sanayicilerine destekli fiyattan satmaya devam edecek!

Yem fiyatlarında indirim müjdesi kısa sürdü! Yüzde 30 zam yapıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yemde verilen indirim müjdesi uzun sürmedi. Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından hammade ve kurdaki artışlar neden gösterildi yem fiyatlarına yüzde 12 indirimden sonra yüzde 30'luk zam uygulandı...

Ağcaoğlu Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ağcaoğlu Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de sermaye bedeli ile Ömer İyem tarafından kuruldu.

Ağrı'da AVM ve otel yapımı karşılığı kiralama ihalesi 15 Ocak'ta!

Has Kale İnşaat Tem. Yem. Taşımacılık Personel Tur. İth. İhr. San. ve Tic. Anonim Şirketi tarafından  Ağrı Merkez'de AVM ve otel yapımı karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor...

Hekim Yapı 41. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Hekim Yapı AŞ, Yem Fuarcılık tarafından 41'incisi düzenlenen41. İstanbul Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı.

Yeni yalıtım markası DYOTHERM/ISOLTECO 110'un lansmanı yapıldı!

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM)’de 7 Kasım 2017 tarihinde Dyo'dan '' Yalıtım 4.0'' devrimini başlatan yeni yalıtım markası DYOTHERM/ISOLTECO 110'un lansmanı gerçekleştirildi...

40. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul kapılarını açtı!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin ilk ihtisas fuarı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul bu yıl 40. kez kapılarını açtı.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul Fuarı 23-27 Mayıs'ta!

40. yılını kutlayan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’un Konuk Ülke ve Hedef Pazar Projeleri açıklandı. ITE Turkey Yönetim Kurulu Üyesi ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, Türk yapı sektörüne dair görüşlerini sundu.

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 23-27 Mayıs'ta düzenlenecek!

40'ıncı yılını kutlayan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, 23-27 Mayıs 2017'de düzenlenecek. YEM Fuarcılık Genel Müdürü Başer, "Bu ülkelerde açıklanan projeler ve olumlu ekonomik gelişmeler, Türk yapı sektörüne yeni iş ve iş birliği fırsatları doğuruyor" dedi.

YEM’den Mimarlık Haftası'na özel etkinlikler!

Yapı dünyasının 48 yıldır bilgi merkezi olan Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) ,her yıl Ekim ayının ilk pazartesi günü tüm dünyada geniş çevrelerce kutlanan “Dünya Mimarlık Günü” kapsamında 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında bir dizi etkinlik programına imza atıyor.

2D1 Tasarım Toplantıları'nda ticari yapılar konuşuldu!

Türkiye ve dünyadan yaratıcı yapı profesyonellerini bir araya getiren “2D1 Tasarım Toplantıları” serisinin altıncısı ‘2D1 Ticari Yapılar’ Guardian Cam sponsorluğunda 8 Eylül 2016 Perşembe günü Yapı-Endüstri Merkezi’nde düzenlendi.

Ticari yapılar, 2D1 Tasarım Toplantıları'nda mercek altına alındı!

Türkiye ve dünyadan yaratıcı yapı profesyonellerini bir araya getiren “2D1 Tasarım Toplantıları” serisinin altıncısı ‘2D1 Ticari Yapılar’ Guardian Cam sponsorluğunda 8 Eylül 2016 Perşembe günü Yapı-Endüstri Merkezi’nde düzenlendi.

2D1 Tasarım Toplantısı 8 Eylül'de Yapı-Endüstri Merkezi’nde yapılacak!

Mimarlık, içmimarlık ve tasarım temsilcilerini yıl boyunca buluşturan etkinliklerin başında gelen ve bu yıl altıncısı düzenlenen 2D1 Tasarım Toplantıları 8 Eylül Perşembe günü Yapı-Endüstri Merkezi’nde düzenlenecek.

YEM Yapı 2D1 Tasarım Toplantıları nerede Haberi

YEM Yapı 2D1 Tasarım Toplantıları nerede

Mimarlık, içmimarlık ve tasarım disiplinlerinin önde gelen temsilcilerini yıl boyunca “iki ayda bir” buluşturacak en önemli etkinlik olacak toplantıların ilki “2D1 Mutfak” alt başlığı ile 24 Ekim Cuma günü Yapı-Endüstri Merkezi’nde gerçekleştirilecek.


Mutfak konusu özelinde yapılacak ilk toplantıya uzman yerli ve yabancı konuşmacılar katılacak. “Yemek” olgu ve eylemi ile mekan olarak “mutfak”a farklı yaklaşım sergileyen yenilikçi İspanyol tasarımcı Marti Guixe, 2D1 Mutfak’ın merakla beklenen ilham verici konuşmacılarından biri olacak.


Yapı dünyasına bilgi merkezi olarak hizmet veren Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), Türkiye’de mimarlık, içmimarlık ve tasarım disiplinlerinin önde gelen temsilcilerini yıl boyunca buluşturacak en önemli etkinliklerden biri olması hedeflenen “2D1 Tasarım Toplantıları” serisinin ilkini 24 Ekim 2014’te gerçekleştirilecek “2D1 Mutfak” konulu toplantıyla başlatıyor. Yapı-Endüstri Merkezi olarak 2014 yılında hayata geçirilen “2D1 Tasarım Toplantıları”...