22 / 05 / 2024

yemek hizmeti alım işi toki ihale

yemek hizmeti alım işi toki ihale

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na ait yemek hizmeti alım işi ihalesi 22 Ekim 2015 tarihinde saat 11.30'da gerçekleşecek. İhalenin detayları henüz yayınlanmadı.

Kripto para piyasasında yeni gelişme: Bir banka daha Bitcoin alım satım hizmeti sunacak

Kripto para piyasasında yeni bir gelişme yaşandı. Piyasadaki belirsizlik sürerken geleceğe dair adımlar da bir geliyor. Bir banka daha Bitcoin alım satım hizmeti sunacağını duyurdu. İşte detaylar…

İstikbal’den yemek odası takımı alanlara 799 TL değerinde 24 parça yemek takımı hediye! İşte 9 Ocak 2023 fiyat listesi…

İstikbal’de yemek odası takımı alışverişlerinde 799 TL değerinde 24 yemek takımı hediye veriliyor. İşte 9 Ocak 2023 İstikbal fiyat listesi…

Yemek kartları alışverişlerde kullanılacak mı?

Milyonlarca vatandaş işverenler tarafından çalışanlara sağlanan yemek kartlarının alışverişlerde kullanılacak mı sorusuna yanıt arıyor. Peki, Yemek kartları alışverişlerde kullanılacak mı? İşte merak edilen tüm detaylar...

Adbil Gayrimenkul Alım Satım Ve Danışmanlık Hizmeti Limited Şirketi kuruldu!

Adbil Gayrimenkul Alım Satım Ve Danışmanlık Hizmeti Limited Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Süngü ve Bilgin Çifci tarafından kuruldu.

TOKİ Danışmanlık hizmeti alım işi ihalesi 23 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı danışmanlık hizmeti alım işi ihalesini 23 Haziran 2021 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ Sekreterya ve Büro Hizmeti Alımı İşi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sekreterya ve Büro Hizmeti Alımı İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ sekreterya ve büro hizmeti alımı işi ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sekreterya ve Büro Hizmeti Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ danışmanlık hizmeti alım işi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 21. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ 21. Paket Danışmanlık Hizmeti Alım işi ihalesi 9 Nisan'da!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 21. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi 9 Nisan 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ danışmanlık hizmeti alım işi ihalesi 31 Mart'ta!

Türkiye Genelinde İdaremizce Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 20. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi 31 Mart'ta yapılacak.

TOKİ Danışmanlık Hizmeti Alımı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 21. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Danışmanlık Hizmeti Alımı ihalesi 30 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 21. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi ihalesi 30 Eylül 2019 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Danışmanlık Hizmeti Alımı ihalesi 25 Nisan'da!

TOKİ Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 20. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi ihalesi 25 Nisan'da yapılacak.

yemek hizmeti alım işi toki ihale Haberi

yemek hizmeti alım işi toki ihale

Detayları henüz belli olmayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na ait yemek hizmeti alım işi ihalesi 22 Ekim 2015 tarihinde saat 11.30'da...