06 / 05 / 2024

yemeksepeti.com kampüs binası

yemeksepeti.com kampüs binası

Proje tasarımı ve uygulaması Erginoğlu& Çalışlar Mimarlık tarafından yapılan yemeksepeti.com’un Balmumcu’daki Kampüs Binası çalışanların aidiyet duygusunu güçlendirmek üzere tasarlanmış.

TBMM kampüsü içerisine kreş binası yaptırılacak!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı İşletme ve Yapım Başkanlığı tarafından TBMM kampüsü içerisine kreş yaptırılacağı duyuruldu.

Yeni ve eski CSO binaları 'kültür kampüsü' haline gelecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasının (CSO) inşaatına devam eden yeni binasıyla ilgili konuştu. Ersoy, "Yeni ve eski CSO binası ile orayı kültür kampüsü haline getiriyoruz'' dedi.

Ümraniye Belediyesi, İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi’nin binasını mı inşa etti?

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi'ne İstanbul Büyükşehir Belediyesi'de (İBB) 43 milyon TL harcayarak kütüphane ve idare binalarını yaptırmıştı. Şimdi de Ümraniye Belediyesinin üniversitenin yeni yerleşkesindeki ana kampüs binasını inşa ettiği iddia ediliyor...

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs binası ihalesi yarın!

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs Binalarının İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs binası ihalesi 4 Kasım'da!

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs Binalarının İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 4 Kasım 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü 15 Ekim'de teslim edilecek!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından inşaatı devam eden Körfez Kampüs binasında sona gelindi. Bina, 15 Ekim'de Kocaeli Üniversitesi’ne teslim edilecek.

Meclis kampüsündeki halkla ilişkiler binası yeniden dizayn edilecek!

TBMM Başkanlık Divanı’nda, Meclis kampüsü içinde yeni bir inşaat kararı daha alındı. TBMM Başkanlığı, yaz günleri yaklaşırken milletvekillerinin talepleri üzerine bir süre önce yıkılan, “bahçe lokantasını” yeniden yapma kararı aldı.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nin kampüs binası hızla yükseliyor!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, 5 büyük projeye toplamda 90 milyon TL gibi bir harcamanın yapılacağını belirterek, bunların bitimi ile YYÜ'nün Türkiye'nin en güzel kampüsü olarak anılacağını söyledi.

Yıldız Teknik Üniversitesi Gaziosmanpaşa’da kampüs açıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi ile Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) arasında imzalanan protokolle, üniversiteye 25 yıllığına bir okul binası tahsis edildi. YTÜ’nün Gaziosmanpaşa kampüsünde yeni bir fakülte açarak eğitim vereceği açıklandı

Erginoğlu& Çalışlar Mimarlık yemeksepeti.com’un kampüs binasını tasarladı!

Proje tasarımı ve uygulaması Erginoğlu& Çalışlar Mimarlık tarafından yapılan yemeksepeti.com’un Balmumcu’daki Kampüs Binası çalışanların aidiyet duygusunu güçlendirmek üzere tasarlanmış.

İTÜ Ayazağa Kampüsü'ne 3 yurt binası inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsü'ne 3 adet yurt binası inşası için ihaleye çıkıyor. Yurt binalarının ihalesi 2 Nisan 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul Esenyurt Üniversitesi'nin kampüsü nereye yapılacak?

2013 – 2014 döneminde eğitim hayatına başlayan İstanbul Esenyurt Üniversitesi yılın 2. döneminde City Center projesindeki binasına taşınmayı planlıyor. Ancak üniversite Esenyurt'ta yeni bir kampüs için proje planlıyor...

Mardin’e yapılan yurt kampüsünün inşaatı tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Mardin’de yapılan yurdun inşaatı tamamlandı. Yurt binası kentin tarihi mimarisinin izlerini taşıyor. 750 öğrenci kapasiteli yurt kampüsü, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne teslim edildi.

yemeksepeti.com kampüs binası Haberi

yemeksepeti.com kampüs binası

Proje tasarımı ve uygulaması Erginoğlu& Çalışlar Mimarlık tarafından yapılan yemeksepeti.com’un Balmumcu’daki Kampüs Binası genç, dinamik bir anlayışın ötesinde çalışanların aidiyet duygusunu güçlendirmek üzere tasarlanmış. 


Online çalışma sisteminin getirisi olan yaş ortalaması kaynaklı ‘genç, dinamik ve eğlenceli’kavramlarının ön planda tutulduğu yemeksepeti.com’un Balmumcu ’da konumlanan Kampüs Binası 5 kat ve 1 bodrum katı olmak üzere 6 kattan oluşuyor. 2.000 m²'lik alana yayılmış olan yemeksepeti.com Kampüs Binası,Erginoğlu&Çalışlar Mimarlık imzasıyla mevcut yapının üzerinden yapılan değişikliklerle yeniden oluşturulmuş. Özellikle aidiyet duygusunu güçlendirecek ferah ve aydınlık mekanlar yaratmaya odaklanılmış olan yemeksepeti.com kampüsünde canlı renkler algının odak noktası olmakta. 


Dinamizm vurgusu mevcut bina içinde yer alan yük asansörünün her kata çağrılabilen ve farklı katlarda kullanılabilen bir toplantı salonuna dönüştürülmesiyle pekişmiş. Masaj odası, kum torbaları, basketbol ve langırt alanları...