03 / 05 / 2024

Meclis kampüsündeki halkla ilişkiler binası yeniden dizayn edilecek!

Meclis kampüsündeki halkla ilişkiler binası yeniden dizayn edilecek!

TBMM Başkanlık Divanı’nda, Meclis kampüsü içinde yeni bir inşaat kararı daha alındı. TBMM Başkanlığı, yaz günleri yaklaşırken milletvekillerinin talepleri üzerine bir süre önce yıkılan, “bahçe lokantasını” yeniden yapma kararı aldı.



TBMM Başkanlığı, yaz günleri yaklaşırken milletvekillerinin talepleri üzerine bir süre önce yıkılan, “bahçe lokantasını” yeniden yapma kararı aldı. Ayrıca Beştepe Sosyal Tesisleri’nde milletvekilleri için özel spor salonu ile yüzme havuzunun da faaliyete geçirilmesi benimsendi.


TBMM Başkanlık Divanı’nda, Meclis kampüsü içinde yeni bir inşaat kararı daha alındı. TBMM Eski Başkanı Cemil çiçek döneminde bir günde yıkılan bahçe lokantasının milletvekillerinin şikayetleri üzerine yeniden yapılması gündeme geldi. Meclis’teki lokantaların dağınık bir konumda bulunduğu da dikkate alınarak halkla ilişkiler binasının yeniden dizayn edilerek lokantaların tümünün burada toplanması da benimsendi. Yaz döneminde milletvekillerinin soluk almasını sağlayan bahçe lokantası için de teknik heyet çalışma başlattı. 


Toplantıda ayrıca,  Ankara  Büyükşehir Belediyesi’nin TBMM’ye devrettiği Beştepe Sosyal Tesisleri’nde milletvekilleri için spor salonu ve yüzme havuzunun faaliyete geçirilmesi kararlaştırıldı.


Milliyet


Geri Dön