19 / 05 / 2024

Meclis kampüsündeki halkla ilişkiler binasının içine lokanta mı yapılacak

Meclis kampüsündeki halkla ilişkiler binasının içine lokanta mı yapılacak

TBMM Başkanlık Divanı’nda, Meclis kampüsü içinde yeni bir inşaat kararı daha alındı. TBMM Başkanlığı, yaz günleri yaklaşırken milletvekillerinin talepleri üzerine bir süre önce yıkılan, “bahçe lokantasını” yeniden yapma kararı aldı.

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunun açılışını gerçekleştirdi!

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunu tamamladı ve açılışını gerçekleştirdi. 

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün imar planı değişikliği mecliste!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün bulunduğu arazide yapılan imar planı değişikliği çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Marmara Üniversitesi'nin Nişantaşı kampüsündeki inşaata tepki!

İstanbul'da Şişli'de bulunan Marmara Üniversitesi Kampüsü yıkılarak yerine konut inşaatı yapılmasına tepki gösteren Şişli halkı, arazinin konut inşaatı yerine deprem toplama alanı için kullanılmasını istediklerini dile getirdi. 

Ereğli Belediye Meclis’inde kampüs inşaatı imar planı onaylandı!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclis Toplantısı’nda Eski Devlet Hastanesi Alanına yapılacak olan kampüs inşaatı için imar planı oylandı ve imar planı oybirliği ile kabul edildi.

Ege Üniversitesi kampüsündeki caminin yapımı TBMM'de!

Ege Üniversitesi kampüsünde yer alan bir caminin yapım masraflarının kim tarafından karşılandığı ve ismiyle ilgili bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Batman Üniversitesi'ndeki Vadi Park Çarşısı Projesi tamamlandı!

Batman Üniversitesi Batı Raman kampüsündeki ‘Vadi Park çarşısı’ tamamlandı. Market, yemekhane, lokanta ve öğrencilerin rahatlıkla alış-veriş yapabileceği park çarşının açılmasıyla kampüs alanındaki yaklaşık 7 bin öğrenci rahat bir nefes alacak.

Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü'ndeki külliye tamamlandı!

12 Bin öğrenciye sahip Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsünde, 4,5 yıldır yapımı süren 10 bin kapasiteli külliyenin inşaatı tamamlandı. Bir bölümü İlahiyat Fakültesine dönüştürülecek külliye, bölgenin en büyük ibadet evlerinden.

Meclis kampüsündeki halkla ilişkiler binası yeniden dizayn edilecek!

TBMM Başkanlık Divanı’nda, Meclis kampüsü içinde yeni bir inşaat kararı daha alındı. TBMM Başkanlığı, yaz günleri yaklaşırken milletvekillerinin talepleri üzerine bir süre önce yıkılan, “bahçe lokantasını” yeniden yapma kararı aldı.

Leyla Dumankaya Kampüsü'ndeki işletmeler mühürlendi!

Süleyman Şah Üniversitesi’nin Leyla Dumankaya Kampüsü'ndeki işletmelerinin ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği ortaya çıktı. Kafeterya ve yemekhaneler mühürlendi. Görevlilere engel olmaya çalışan 4 üniversite yetkilisi ise gözaltına alındı.

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'ndeki konukevi riskli mi?

Marmara Üniversitesi, Göztepe Kampüsü'nde yer alan 10 katlı binayı lojman ve konukevi olarak kullanıyor. Göztepe kampüsünde bulunan bu binanın riskli olduğuna dair raporlar yer alıyor.

Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü'ne yeni bina geliyor! İmar planı askıda!

İBB, Marmara Üniversitesi Başıbüyük Sağlık Kampüsü'ndeki 1697 ada 4 parselin 1/5000 ölçekli imar planını askıya çıkardı. Peki Başıbüyük Sağlık Kampüsü'nde son durum ne? Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi ne zaman bitiyor?

Hamit Tuna Mersin Entegre Sağlık Kampüsü'ndeki çalışmaları inceledi!

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Korukent Mahallesi'ncle Sağlık Bakanlığı'na tahsis ettikleri 232 bin metrekare alanda inşasına başlanan bin 250 yataklı Mersin Entegre Sağlık Kampüsü'ndeki çalışmaları inceledi.

Meclis Kampüsü'ndeki lojmanlar yıkılarak yeşil alan olacak!

Meclis'te devam eden inşaat faaliyetleri hakkında AA muhabirine bilgi veren TBMM Genel Sekreter Yardımcısı Haydar Çiftçi, Meclis'in ihtiyaçlarını mümkün olduğu kadar en kısa sürede tespit ederek gidermek istediklerini söyledi.

Meclis kampüsündeki halkla ilişkiler binasının içine lokanta mı yapılacak Haberi

Meclis kampüsündeki halkla ilişkiler binasının içine lokanta mı yapılacak

TBMM Başkanlığı, yaz günleri yaklaşırken milletvekillerinin talepleri üzerine bir süre önce yıkılan, “bahçe lokantasını” yeniden yapma kararı aldı. Ayrıca Beştepe Sosyal Tesisleri’nde milletvekilleri için özel spor salonu ile yüzme havuzunun da faaliyete geçirilmesi benimsendi.


TBMM Başkanlık Divanı’nda, Meclis kampüsü içinde yeni bir inşaat kararı daha alındı. TBMM Eski Başkanı Cemil çiçek döneminde bir günde yıkılan bahçe lokantasının milletvekillerinin şikayetleri üzerine yeniden yapılması gündeme geldi. Meclis’teki lokantaların dağınık bir konumda bulunduğu da dikkate alınarak halkla ilişkiler binasının yeniden dizayn edilerek lokantaların tümünün burada toplanması da benimsendi. Yaz döneminde milletvekillerinin soluk almasını sağlayan bahçe lokantası için de teknik heyet çalışma başlattı. 


Toplantıda ayrıca, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin TBMM’ye devrettiği Beştepe Sosyal Tesisleri’nde milletvekilleri için spor salonu ve yüzme havuzunun faaliyete geçirilmesi...