18 / 05 / 2024

Yemyeşil Bir Eyüp

Yemyeşil Bir Eyüp

Eyüp Belediyesi'nin başlatmış olduğu projenin sloganı: Yemyeşil Bir Eyüp. Proje kapsamında vatandaşlara saksı içinde çiçek tohumları dağıtılıyor. Dağıtanlardan biri ise Belediye Başkanı İsmail Kavuncu görenleri şaşırtıyor

5.Levent projesi Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi!

KİPTAŞ ve Torunlar GYO tarafından hayata geçen ve İstanbul'un örnek kentsel dönüşüm projesi olan 5. Levent Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi. 

Eyüp Defterdarlık Mahallesi'ndeki bir alanın imar durumu TBMM'de!

İstanbul'un Eyüp ilçesinde Defterdarlık Mahallesi'nde bulunan Abdülvedüt türbesinin bulunduğu alanın imar durumu TBMM'de konu oldu. İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Eyüp yeni yatırımlarla gelişiyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp'e yapılmakta olan projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Aydın, "Yeni ve daha modern bir Eyüp için mahallelerimize toplamda 6 yeraltı otoparkı yapıyoruz. Kentsel dönüşüm için de çalışmalara başladık." dedi.

Eyüp'te kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Eyüp Belediye Başkanı Aydın, "Yeni ve daha modern bir Eyüp için mahallelerimize toplamda 6 yeraltı otoparkı yapıyoruz. Kentsel dönüşüm için de çalışmalara başladık." dedi.

Konut amorti süresi en kısa ilçeler Beyoğlu ve Eyüp!

İstanbul'da bir konutun kira geliriyle kendi değerini ödeme süresi ilçelere göre değişirken, ortalaması en kısa olan ilçeler 10,9 yıl ile Beyoğlu, 11,8 yıl Eyüp ve 13,9 ile yıl Küçükçekmece oldu.

Veysel Tiryaki: Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün değil!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki,"Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün değil. İmar planlarını tamamladığımız bölgelerde sosyal donatı, park, okul gibi alanların üzerinde hep gecekondular var." dedi.

Eyüp Bir Nefes Parkı yenileniyor!

Eyüp Belediyesi, Rami Yeni Mahallesi’nde bulunan Bir Nefes Parkı’nda yenileme çalışmaları başlattı. Bir Nefes Sosyal Tesisleri’nin hemen yanında bulunan Bir Nefes Parkı’na yeni yürüyüş yolları yapılıyor

Dekar Asmalı Hayat, Beylikdüzü’nde yemyeşil bir hayat sunuyor!

78.000 m2’lik bir alanda, 3+1’den 5+1’e kadar farklı büyüklüklerdeki 244 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Hayat, Beylikdüzü’nde yemyeşil bir hayatın kapılarını açıyor.

Beyaz İnşaat Eyüp'te kentsel dönüşüm yapıyor!

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Beyaz, Eyüp'te hayata geçirdikleri kentsel dönüşüm projesi ile bölgede çehreyi değiştirmeye başladıklarını söyledi. Beyaz, "40 yıllık marangoz fabrikasını modern bir projeye dönüştürdük" dedi.

Mihmandar Eyüp fiyat!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Eyüp 'te yükselen proje Eyüp Sultan Camii’ne yakın bir bölgede yükseliyor. Mihmandar Eyüp fiyat listesine göre daireler 1 milyon TL'den başlıyor.

Mihmandar Eyüp Beyaz İnşaat fiyat!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Eyüp'te yükselen proje Eyüp Sultan Camii’ne yakın bir bölgede yükseliyor. Mihmandar Eyüp Beyaz İnşaat fiyat listesine göre daireler 1 milyon TL'den başlıyor.

Eyüp Sabri Tuncer, Karaköy’de mağaza açtı!

Eyüp Sabri Tuncer İstanbul’daki ilk mağazasını Karaköy Mumhane Caddesi üzerinde açtı. Karaköy’ün etkileyici tarihi dokusuna uygun olarak düzenlenen bu mağazada markanın tüm ürünlerini bir arada bulmak mümkün!

Eyüp Nihal sokak yeşil alandan çıkarılıyor!

AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ile Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın yaptığı girişimler sonucu gelinen noktada bu alanın yeşil alandan çıkarılması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi nezdinde çalışmalar başlatıldı.

Yemyeşil Bir Eyüp Haberi

Yemyeşil Bir Eyüp


Eyüp Belediyesi'nin yeşil çevre, doğa bilinci aşılamak için başlatmış olduğu Yeşil bir Eyüp kampanyasında kapı kapı saksılar içerisinde çiçek tohumları dağıtılıyor. Kampanyaya destek veren Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, sokak sokak dolaşarak çiçek tohumu dağıtarak görenleri şaşırttı. 


Kavuncu'nun Akşemsettin Mahallesi'ndeki çiçek dağıtımı sırasında vatandaşlar ilgi gösterirken Başkan yardımcılarıyla birlikte sokakları tek tek gezerek evlere, işyerlerine, yolda yürüyen vatandaşlara, esnaflara minik saksılar içerisinde yüzlerce çiçek tohumu ve saksısı dağıttı ve şu açıklamalarda bulundu:


Eyüp'te hemen hemen her mahalleye bir park yaptık. Eski parklarımızı revize ettik. Geçtiğimiz günlerde tüm İstanbul'da olduğu gibi ilçemizde de erguvan fideleri dağıttık. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz sitelere ücretsiz fıstık çamı dağıtımını sürdürüyor. Şimdi de çiçek tohumlarımızı Eyüplülere ulaştırıyoruz. Minik saksılar içerisinde gül, şebboy, menekşe, açelya, hanımeli, mimoza, lale, nilüfer,...