17 / 05 / 2024

yener acar burda

yener acar burda

Bursa Kestel Belediye Başkanı Yener Acar kimdir? Yener Acar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yener Acar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Yener Acar...

Kestel kentsel dönüşüm projesi onaylandı!

Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde hazırlanan projenin onaylandığını bildirdi. Acar, yaşanan süreç ile ilgili bilgiler paylaştı.

Balıkesir 10 Burda nerede?

Türkiye'de toplam 4 adet alışveriş merkezi bulunan Esas Gayrimenkul yeni yatırımını Balıkesir'de hayata geçiriyor. Peki Esas Gayrimenkul imzası taşıyacak olan Balıkesir 10 Burda nerede?

10 Burda AVM Balıkesir'de yükselecek!

Türkiye'de toplam 4 adet alışveriş merkezi bulunan Esas Gayrimenkul yeni yatırımını Balıkesir'de hayata geçiriyor. 150 adet mağazanın yer alacağı 10 Burda AVM'nin inşaatı Mayıs'ta başlıyor.

Evren Acar, inşaat sektöründe kadın olmayı anlattı!

CEF Danışmanlık kurucu ortaklarından Evren Acar, inşaat sektöründe kadın olmayı anlattı. Acar, kadınların fazla olduğu şantiyelerin daha düzenli ve keyifli olduğunu söyledi.

Beykoz Acar Blu teslim tarihi ne zaman?

Beykoz Acar Blu projesinde satış fiyatları 540 bin dolardan başlayarak değişiyor. Acar Blu Rezidans Beykoz projesinde daireler bu yıl aralık ayında teslim ediliyor...

Acar Blu Residence ödeme planı!

Acar Blu Residence Beykoz projesinde daire fiyatları 540 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Acar Blu Residence projesi bu yıl Aralık ayında sahiplerine teslim ediliyor...

Hande Yener Bodrum'daki mekanının inşaatını inceledi!

Ünlü Şarkıcı Hande Yener Muğla’nın Bodrum ilçesinde gece kulübü açmaya hazırlanıyor. Oğlu Çağın, sevgilisi Ozan Öğüt ve ortağı Levent Akbulut ile beraber kulübün inşaat sahasını gezen Yener kafasına baret taktı.

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Tesisi ve Yurt binası 2016'da tamam!

Beylikdüzü'nün başarılı okullarından biri olan Yaşar Acar Fen Lisesi alanında, hem okulun öğrencilerinin hem de çevre okulların faydalanabileceği Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Tesisi ve Yurt binasının çalışmaları hızla devam ediyor.

Hande Yener Ege ve Akdeniz’de 5 yeni mekan açacak!

Popçu Hande Yener, Bodrum’da her yıl fiyatı ile tartışmalara neden olan lahmacuna karşı daha ucuz ‘beachmacun’u satacak. Yener, Ege ve Akdeniz’de beş yeni mekan açacağını duyurdu.

MADO 300’üncü şubesini 41 Burda AVM’de açtı!

MADO, 300’üncü şubesini geçtiğimiz günlerde hizmete giren 41 Burda AVM’de açtı. Cemedya organizasyonuyla düzenlenen açılışa çok sayıda davetli katıldı.

Yener Coşkun kimdir?

"Neden konut alıyoruz?", "Psikolojik ve reel temeller nelerdir?" gibi soruları Yatırım Aracı Olarak Türkiye’de Konut Trendleri ve Riskleri” seminerinde yanıtlayacak Dr. Yener Coşkun kimdir?

Simit Sarayı 41 Burda AVM’de mağaza açtı!

Yüksek kalite anlayışı ve geniş ürün yelpazesi ile gün boyu lezzet tutkunlarını ağırlayan Simit Sarayı 21 Ocak Perşembe günü kentin yeni yaşam merkezi 41 Burda AVM’de açıldı.

Korkmaz 41 Burda AVM’de mağaza açtı!

Paslanmaz çelik mutfak gereçleri ve elektrikli ev aletleri alanında Türkiye’nin önde gelen üretici markalarından Korkmaz, İzmit’te sadece kendi ürünlerinin yer aldığı ikinci perakende noktasını, İzmit 41 Burda AVM’de açtı.

yener acar burda Haberi

yener acar burda

Yener Acar kimdir?

Yener Acar, 1959 Erzurum/İspir doğumlu.  1967 yılında ailesi ile birlikte Kestel’e yerleşti. İlk ve Orta öğrenimini Kestel, Lise öğrenimini  Bursa Erkek Lisesinde tamamladı.  Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu.  1990 yılından bu yana İlçede ticaret ve sanayicilikle ilgili  faaliyetlerinde bulundu.  (Belediye Başkanı seçildiği tarihten itibaren ticari faaliyetine son verdi.) Kestel Sanayici ve İşadamları  Derneğinde 2 nci Başkan ve 12 Sivil Toplum Örgütünde yönetici olarak görev yaptı.


Siyasete  1994 yılında Belediye Meclis Üyesi olarak başladı. 2 dönem Belediye Meclis Üyeliği yaptı. AK Parti Kestel Kurucu İlçe  Başkanlığı görevinde bulundu.


2004, 2009 ve 2014 yılları yerel seçimlerinde AK Partinin tercihi ve ilçe halkın teveccühleri ile üst üste 3 dönem   Belediye Başkanı seçildi.


Görevini başarı ile sürdüren  Yener ACAR evli ve üç çocuk...