05 / 05 / 2024

Yeni açılacak havalimanı

Yeni açılacak havalimanı

Rus bankası Sberbank, İstanbul'da yapılacak üçüncü havalimanı için İGA Havalimanı İşletmesi AŞ'ye 500 milyon euro kredi verecek.

Temel Kotil: 3. Havalimanı dünyanın tarihini değiştirecek!

THY Genel Müdürü Temel Kotil, Türkiye’nin gurur projesi 3. Havalimanı için “Dünyanın tarihini değiştirecek” dedi. Kotil, Afrika, Uzak Doğu ve Orta Asya’nın İstanbul’u kullanarak Avrupa ve ABD ile buluşacağını söyledi.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı yarın açılacak!

Yarın gerçekleştirilecek "Büyük İstanbul Mitingi" ile birlikte, dünyanın beşinci, Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğine sahip olan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı hizmete açılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da açılışa katılacak.

İstanbul Havalimanı Metrosu açılış için gün sayıyor! Türkiye'nin en hızlı metrosu işte bu tarihte açılacak!

İstanbullular tarafından merakla beklenen İstanbul Havalimanı Metro Hattı 22 Ocak 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacak.

TOKİ Bolu Yeniçağa 2022 projesi sadece yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Bolu Yeniçağa 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Bolu Yeniçağa projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bolu Yeniçağa 2022 sosyal konut projesi...

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

İstanbul’a yeni banliyö hattı geliyor! Yarın açılacak…

İstanbul’un raylı sistem ağır giderek genişlerken bir yenisine Halkalı-Bahçeşehir hatta eklendi. Yarın açılacak olan hatla birlikte Halkalı-Bahçeşehir mesafesi 22 dakikaya düşecek. 

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ne zaman açılacak? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2018'de yapılan genel seçimler sırasında Atatürk Havalimanı’nın yerine ‘Millet Bahçesi’ inşa edileceğini duyurmuştu. Peki İstanbul Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı mı? İstanbul Millet Bahçesi ne zaman açılacak? İşte ayrıntılar...

İstanbul'da 2021'de 2 metro hattı daha açılacak!

İstanbul raylı sistem ağlarıyla örülüyor. İBB tarafından 2020'de açılan ve önümüzdeki 4 sene boyunca açılması planlanan toplam 10 raylı sistemle birlikte 100.3 kilometre uzunluğunda yeni hatlar raylı sisteme dahil edilmiş olacak. Peki yeni metro hatları ne zaman açılacak?

Liv Hospital Vadistanbul’da açılacak!

Sağlık sektörünün öncü isimlerinden Liv Hospital Vadistanbul’da hizmet vermeye hazırlanıyor. Yeni açılacak hastane 250 yatak kapasiteli olacak.

Kara yolu kenarında açılacak iş yerleri için yeni dönem!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan "İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik"e göre; kara yolu kenarında açılacak iş yerleri için "Geçiş Yolu İzin Belgesi" alınması zorunluluğu getirildi.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı ne zaman açılacak?

DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin, KİT Komisyonu'nda İstanbul Havalimanı metrosuna ilişkin konuştu. Keskin'in verdiği bilgilere göre; Kâğıthane-İGA Haziran 2021'de, Gayrettepe-İGA 2021 sonu, Halkalı-Başakşehir-İGA ise 2022 yılı sonunda açılacak...

İstanbul'da 5 yılda 20 kilometrelik metro hattı açılacak!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı açılışında konuştu. İmamoğlu, İstanbul'da yeni yapılacak metro hatlarına ilişkin bilgiler verdi.

Gayrettepe Melas Hotel 2021'de açılacak!

Gayrettepe'de hayata geçirilen Melas Hotel'in inşaatı pandemi döneminde durmadı. Otel yeni yılda hizmete açılacak.

Atatürk Kültür Merkezi 2021’de açılacak!

Pandemi nedeniyle yapımında bazı gecikmeler yaşanan Atatürk Kültür Merkezi 2021 yılında hizmete açılacak. Yeni yapılan çevre düzenlemesiyle AKM estetik bir bütünlüğe kavuşacak.

Yeni açılacak havalimanı Haberi

Yeni açılacak havalimanı

Rusya'nın en büyük bankası Sberbank, sahibi olduğu DenizBank aracılığıyla, İstanbul'a inşa edilecek üçüncü havalimanı için İGA Havalimanı İşletmesi AŞ'ye 500 milyon euro kredi verecek. 


St. Petersburg Uluslararası Ekonomi Forumu'nda Sberbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sergey Gorkov ile İGA Havalimanı İşletmesi AŞ adına Mehmet Cengiz, Nihat Özdemir ve Cemal Kalyonu tarafından imzalanan kredi anlaşmasının vadesi 16 yıl olacak. 


Garkov, anlaşmadan sonra yaptığı açıklamada, dünyanın en büyük havalimanının inşaatına finansman sağladıkları için çok mutlu olduklarını ifade ederek, Türkiye'nin diğer önemli şirketleriyle de işbirliklerini arttırarak devam ettireceklerini...