18 / 05 / 2024

yeni ardahan valisi kim

yeni ardahan valisi kim

İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Deniz, 23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Ardahan Valiliği'ne atandı. Peki, Yeni Ardahan Valisi Ahmet Deniz kimdir?

1942 yılında kaloriferli evde oturanlar için yeni karar: Apartmanların sıcaklık dereceleri düşürülecek!

1942 yılında İstanbul Valisi Lütfi Kırdar kaloriferli binalarda oturanlar için yeni bir karar aldığını ve bu kararın uygulamaya konulacağını açıklamış. Alınan karara göre apartmanların sıcaklık derecesinin düşürülmesine karar verilmiş. Peki neden?

Şanlıurfa'daki deprem konutları yeni yılda teslim edilecek!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak yaptığı açıklamada Şanlıurfa'daki deprem konutlarının yeni yılda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

TOKİ Ardahan 2023 projesi için beklenen gün geldi! 384 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ardahan 2023 projesi için beklenen gün geldi! 384 yeni konutu kaçırmayın... İşte TOKİ Ardahan 2023 projesi detayları...

TOKİ Ardahan projesi için düğmeye basıldı! 384 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek. Projede 384 konut yer alacak.

TOKİ Ardahan projesi için düğmeye bastı! 384 yeni konut geliyor!

81 ildeki 250 bin konut için başvuru dönemini dün itibarıyla sona erdiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan projesi için ihale tarihini açıkladı. TOKİ'nin Ardahan projesinde toplam 384 adet konut yer alacak.

TOKİ Ardahan'da 341 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirliler tarafından merakla beklenen sosyal konut hamlesini geçtiğimiz ay açıklayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan'da da 384 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Ardahan Merkez’de 150 adet yeni konut!  

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Ardahan’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Ardahan Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Ardahan Millet Bahçesi ihalesi 16 Eylül'de!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Ardahan Millet Bahçesi projesinin ihalesini 16 Eylül'de gerçekleştirecek.

TOKİ Ardahan Göle 315 konut ihalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ardahan Göle'de 315 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Ardahan'a 315 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ardahan Göle'de 315 yeni konut inşa edecek.

Antalya Muratpaşa'da 150 kişilik yeni huzurevi inşaatı!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Muratpaşa'da inşaatına devam edilen 150 kişilik yeni huzurevinde çalışmaları ziyaret ederek incelemeler gerçekleştirdi. 

Ardahan Kalesi'ndeki binalar restore edilecek!

Ardahan Valisi Mustafa Masatlı yaptığı açıklamada, Ardahan Kalesi'ni Turizme Kazandırma ve Destinasyon Projesi'nin, Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından onaylandığını duyurdu.

yeni ardahan valisi kim Haberi

yeni ardahan valisi kim

Ahmet Deniz kimdir?

Ahmet Deniz, 1966 Mersin ili Erdemli İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Mersin’de tamamladı. 


1987 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olan Deniz,  iki yıl Artvin Valiliğinde maiyet memurluğu bir yıl süre ile ingiltere de hizmet içi eğitimi almış daha sonra sırasıyla Bursa Büyükorhan Kaymakamlığı, Giresun Çamoluk Kaymakamlığı, Şırnak Vali Yardımcılığı, Diyarbakır Silvan Kaymakamlığı, Giresun Espiye Kaymakamlığı, Muğla Dalaman Kaymakamlığı ve en son İstanbul Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştu. 


İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Deniz, 23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Ardahan Valiliği'ne atandı.


Evli,  iki çocuk...