11 / 05 / 2024

Yeni Asya Kültür Merkezi temel atma

Yeni Asya Kültür Merkezi temel atma

Mersin Yeni Asya Temsilciliği ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin girişimleriyle geçen Pazar günü kalabalık bir dâvetli topluluğunun katılımıyla Mersin Yeni Asya Kültür Merkezi’nin temel atma merasimi gerçekleştirildi.

Nevmekan Selimiye Kültür Merkezi açıldı!

İmzasını taşıyan projelerle Türkiye’de örnekle gösterilen Üsküdar Belediyesi, dünyada bir başka örneği bulunmayan yeni bir kültür merkezini İstanbul'a kazandırdı. 

Sultangazi'ye kültür merkezi inşa edilecek!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi’ne ilçe halkının ihtiyaçlarını karşılamak için yeni bir kültür merkezi inşa ediyor. 

Yeni açılan Kağıthane Kültür Merkezi'nde 2.2 milyon TL'lik güçlendirme!

Kağıthane Belediyesi, 2019'da açılır açılmaz statik sorunlar yaşanan kültür merkezini acilen güçlendirdi. 42.6 milyon TL harcanarak yapılan yeni kültür merkezi için 2.2 milyon TL'lik güçlendirme çalışması yapılmasının kamu zararı yarattığını ileri süren Kağıthane Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üy

Yeni ve eski CSO binaları 'kültür kampüsü' haline gelecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasının (CSO) inşaatına devam eden yeni binasıyla ilgili konuştu. Ersoy, "Yeni ve eski CSO binası ile orayı kültür kampüsü haline getiriyoruz'' dedi.

Konaklı Kültür Merkezi'nde sona geliniyor!

Alanya Belediyesi tarafından Konaklı Mahallesi’nde yeni bir kültür merkezi yapılıyor. onaklı merkez ve çevre mahallere hizmet verecek kültür merkezinin yüzde 70'i tamamlandı.

Yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin kaba inşaatının yüzde 85’i tamamlandı!

10 Şubat’ta temeli atılan yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin inşaatı devam ediyor. Genel inşaatının yüzde 25’i, kaba inşaatının ise yüzde 85’i tamamlandığı Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız tarafından açıklandı.

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Çekmeköy'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Büyükşehir kanunu ile mahalle statüsüne kavuşan eski köylerde, Köy Konağı mimarisi ile dizayn edilen kültür merkezleri çalışmaları başladı. Merkezlerin içinde Kütüphane, eğitim alanı, etkinlik salonları bulunacak.

Ankara Yenimahalle'ye 5 yeni kültür merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Yenimahalle Belediyesi, ilçeye 5 yeni kültür merkezi kazandırıyor.

Kocaeli Kartepe'ye kültür merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyhükşehir Belediyesi, Kartepe Uzuntarla'da yeni bir kültür merkezi inşa edecek.

Pendik Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi yenileniyor!

Pendik'te yer alan Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi yeni sezona yenilenmiş olacak girecek.

Türkan Şoray Kültür Merkezi için geri sayım!

Muratpaşa Belediyesi’nin büyük açılışı için geri sayıma geçtiği, Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray’ın adını taşıyan Kültür Merkezi, Antalya’ya dair ayrı yeni bir kimlik kazandıran mimarisiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. 

Çorum'da 2 yeni kültür merkezi hizmete girecek!

Çorum Belediyesi tarafından kültür ve sanat merkezlerinin sayısı artıyor. Bölgede inşa edilen iki kültür merkezi önümüzdeki günlerde hizmete açılacak. 

Yeni Asya Kültür Merkezi temel atma Haberi

Yeni Asya Kültür Merkezi temel atma

Mersin Yeni Asya Temsilciliği ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin girişimleriyle geçen Pazar günü kalabalık bir dâvetli topluluğunun katılımıyla Mersin Yeni Asya Kültür Merkezi’nin temel atma merasimi gerçekleştirildi. Merkez Yenişehir ilçesi, Mersin Üniversitesi yakınlarında gerçekleştirilen temel atma törenine Yeni Asya Gazetesi Yönetim Kurulu Üyesi Sami Cebeci de katıldı. İlk olarak, teşekkür konuşmasını yapan Mersin Yeni Asya Temsilcisi Cuma Bahçeli, uzaktan yakından gelen herkese teşekkür ederek, “Evet yıllardır hasretini çektiğimiz ve ‘Bizim de bir hizmet merkezimiz olsun.’ dediğimiz külliyemizin şu aşamaya gelen yapımı ve bundan sonra yapılacak olan inşaat safhası için de, maddî manevî yardımlarını esirgemeyen siz, kardeş ve bacılarımıza cân-ı gönülden teşekkür ediyorum. Allah cümlenizden razı olsun” dedi.


Medresetü’z-Zehra’nın Mersin şubesi olacak


İlahiyatçı Bekir Kara Hocanın Kur’ân-ı Kerîm tilâveti sonrasında konuşan Sami Cebeci,...