29 / 04 / 2024

yeni başbakan kim

yeni başbakan kim

‘Yatırıma ve üretime dayalı büyüyen Türkiye’ parolasıyla yola koyulan yeni bakanlar kurulu, iş dünyası olarak ‘fırsat kabinesi’ olarak tanımlanıyor.

Bülent Delican: İzmir şimdi daha avantajlı şekilde yol alacak!

AK Parti İl Başkanı Delican, İzmir’in her karışını dolaşmış, kentin sorunlarını iyi bilen başbakan ile yeni bir dönemin başlayacağını belirterek, “İzmir şimdi daha avantajlı şekilde yol alacak” dedi

İşte Binali Yıldırım'ın hayata geçirdiği mega projeler!

AK Parti Genel Başkanlığına aday gösterilen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 11 yılı aşan bakanlık görevinde çalışkan ve başarılı bir isim olarak öne çıktı.

Binali Yıldırım: Türkiye'yi 10 büyük ekonomi arasına sokacağız!

Rüya projelerin sembol ismi olarak anılan Binali Yıldırım, "Türkiye'yi 10 büyük ekonomi arasına sokmak için ne gerekirse yapacağız. Ekonomiyi geliştireceğiz. Üretim yapan, ürettiğiyle zengin bir Türkiye olacağız" dedi.

Almanya'da başbakan adaylarından artan kira ücretleri için yeni öneriler!

Almanya'da, 26 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde yarışacak başbakan adayları artan kira ücretlerini masaya yatırdı...

Kısa Çalışma Ödeneğinde yeni başvurular bugün başlıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, Kısa Çalışma Ödeneğinde yeni başvuruların bugün itibarıyla alınmaya başlandığını bildirdi.

Kazakistan Başbakanı Askar Mamin yeni havalimanı inşaatını inceledi!

Kazakistan Başbakanı Askar Mamin, Türkistan kentine yaptığı iş ziyareti kapsamında yılda 3 milyon yolcu kapasiteli yeni havalimanı inşaatını inceledi...

3. havalimanı Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ı bekliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Başbakan Yıldırım’la beraber yapımı hızla devam eden ve 29 Ekim’de açılışı yapılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı’na bugün 20.30’da ilk inişi gerçekleştirmesi bekleniyor.

Başbakan Yıldırım: Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildi!

Tokat Gazi Osman Paşa Bulvarı'nda düzenlenen mitingde konuşma yapan AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildiğini söyledi..

Binali Yıldırım: Şehirleri yeni baştan imar ettik!

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, son 16 yıllık dönemde şehirleri adeta yeni baştan imar ettiklerini söyledi.

Başbakan Yıldırım, İzmir'e yeni yatırımların müjdesini verdi!

Başbakan Binali Yıldırım, KOSBİ Aktüel’e verdiği röportajda 520 sanayi kuruluşunun faaliyet gösterdiği kentin ekonomisini güçlendirecek yatırımların devam edeceğini müjdeledi. Yıldırım “İzmir’in ve İzmirlilerin gönlümde çok ayrı bir yeri var” dedi

Başbakan Yıldırım, 4 ulaşım projesini onayladı!

Başbakan Binali Yıldırım, Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı, Yozgat Havalimanı, Karaman Havalimanı ve Tokat Yeni Havalimanı Yapımı projelerini onayladı.

Başbakan Yıldırım'dan 65 yeni OSB müjdesi!

Sabancı’nın İstanbul Teknopark’taki yeni yatırımını hizmete açan Başbakan Yıldırım 65 yeni OSB müjdesi verdi. Yıldırım bu OSB’lerde 1 milyon kişiye iş imkanı sağlanacağını söyledi.

Başbakan Davutoğlu GAP Eylem Planı'nı anlattı!

Başbakan Davutoğlu, yeni GAP Eylem Planı'nı açıkladı. Davutoğlu, "İkinci eylem döneminde yaklaşık 26,7 milyar lira kamu yatırımı yapacağız" dedi.

Başbakan Davutoğlu, GAP Eylem Planı'nı ne zaman açıklayacak?

Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni GAP Eylem Planı'nı açıklamaya hazırlanıyor.Bu kapsamda 5 bin işletmeye 60 milyon TL destek verilecek. Yeni iş imkanları, dağdan inişi de kolaylaştıracak.

Başbakan Davutoğlu: Rant vergisinde yeni bir yükümlülük olmayacak!

Üzerinde çalışılan İmar Yasası çerçevesinde yapılacak düzenlemeler Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklandı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, sahip olunan arazi, arsa veya evin değer kazanması durumunda alınmasının söz konusu olmadığını söyledi.

Başbakan Davutoğlu'ndan faizsiz kredi müjdesi!

Başbakan Davutoğlu Yok olmaya yüz tutmuş meslekler faizsiz kredi müjdesi verdi. Davutoğlu, "3 yıllık ustalık belgesi olup yeni işyeri açmış olanlara da faizsiz kredi vereceğiz" dedi.

yeni başbakan kim Haberi

yeni başbakan kim

Yeni dönemde öncelik üreterek büyüyen ekonomi olacak. Mali disiplinden taviz vermeden yatırımcıya her türlü kolaylıklar sağlanacak.


İş dünyası yeni kabineyi ‘fırsat kabinesi’ olarak görüyor. Bu pozitif algının en önemli göstergesi para piyasalarında yaşandı. Borsa İstanbul (BIST) dün yüzde 3.48 yükseldi. Dolar/TL kuru ise sert şekilde gerileyerek 2.94 TL’lere kadar indi. 


KOD ADI: İCRACI HÜKÜMET 


Başbakan Binali Yıldırım önderliğindeki yeni kabine için herkesin üzerinde uzlaştığı tek bir başlık var: “İcracı Hükümet.” Başbakan Binali Yıldırım da bunun sinyallerini dünkü konuşmasında net şekilde verdi.  Eski anayasa ile Türkiye’nin 2023 hedeflerine gidemeyeceğini vurgulayan Binali Yıldırım, şöyle devam etti: “Yeni dönemde Türkiye'nin mali disiplininden asla taviz vermeden yatırımlarının artırılması için üretimi, istihdamı teşvik edeceğiz. Adeta yatırımcının önüne halı sereceğiz.” 


HER KESİME MÜJDE 


Binali Yıldırım’ın yeni dönem müjdeleri arasında emekli-çalışan...