02 / 05 / 2024

yeni başbakanlık müsteşarı Kemal Madenoğlu

yeni başbakanlık müsteşarı Kemal Madenoğlu

Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Madenoğlu, 17 Ekim 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Başbakanlık Müsteşarlığına atandı. Peki, Kemal Madenoğlu kimdir? İşte Yeni Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu..

Aile Bakanlığı'ndan yeni ödeme müjdesi! Bakanlık hesaplara tam 3 bin 571 TL yatıracak! Kaçırmayın!

Aile Bakanlığı'ndan yeni ödeme müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bakanlık hesaplara tam 3 bin 571 TL yatıracak. Bu paraları kaçırmayın...

Aile Bakanlığı bu kış kömür yardımı yapacak! Kış gelmeden başvurunuzu yapın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması... Bakanlık bu kış kömür yardımı yapacak... Kış gelmeden başvurunuzu yapın... Hemen bakın, sakın kaçırmayın...

Eski Hazine Müsteşarı anlattı! Ekonomi kaç yılda düzelir?

Eski Hazine Müsteşarı Mahfi Eğilmez, 2023 seçimlerine az bir süre kala Türkiye ekonomisine yönelik analizlerini ortaya koydu. İşte detaylar!

MEB yeni ayın ilk müjdesini patlattı! 5 bin personel alınacak! Milli Eğitim Bakanlığı iş başvuru şartları

MEB yeni ayın ilk müjdesini patlattı. 5 bin personel alınacak! Milli Eğitim Bakanlığı iş başvuru şartları...

İş arayanlara müjde üstüne müjde! O Bakanlık rekor sayıda personel alacak! Az önce açıklandı! Başvuru ekranı burada!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, iş arayanlara büyük müjdeyi verdi. Bakanlık, tam 100 kişilik personel alımı yapacağını duyurdu. 3 Şubat tarihinde yapılan duyuruda 100 kişilik kadro için başvuruların 15 Şubat ile 2 Mart arasında yapılabileceği belirtildi. İşte detaylar...

18-70 yaş arası vatandaşlara 1250 TL yardım! Bakanlık yardım elini uzattı: Başvuru sayfası açıldı

Bakanlık yine harekete geçti. 18-70 yaş aralığında ki başvuru yapan herkese 1250 TL ödeme yapılacağı müjdesi verildi. PTT'den kimliğiniz ile yıllık ödemelerden yararlanabilirsiniz. İşte 18 yaş üstündekilerin başvuru yapabileceği sosyal yardım ödeme detayları haberimizde.

Dikkat, bu fırsatı kaçırmayın! O bakanlık müfettiş ve uzman yardımcısı alacak!

Kamuda çalışmak isteyenler için, senenin bitmesine dakikalar kala müjdeli bir haber daha geldi. Evet bir bakanlık daha ilana çıkarak, müfettiş ve uzman yardımcıları alacağını duyurdu.

Bakanlık’tan sadece anneleri ilgilendiren kampanya! Tek bir başvuru yüzünüzü güldürecek! İşte detaylar!

Artan enflasyon ile baş edebilmek için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yeni kampanyalar üretiyor. Bakanlık annelere özel üç ayrı sosyal yardım kampanyası düzenledi. İşte kampanya detayları!

Bakanlık müjdeyi verdi! Uçak biletleri artık indirimli olacak! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı müjdeyi verdi. Bakanlık ve Türk Hava Yolları (THY) arasında anlaşma sağlandı. Artık uçak biletleri indirimli olacak. İşte detaylar!

Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara 1500 lira kömür yardımı yapılacak! Kış gelmeden hemen başvurun!

Kış mevsimin yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar kömür fiyatlarını araştırmaya başladı. Kömür fiyatlarının artması sebebiyle dar gelirli aileler devlet yardımı başvurularını araştırmaya başladı. Peki devlet kömür yardımından kimler yararlanıyor? İşte detaylar...

Eski Hazine Müsteşar Yardımcısı yazdı Türkiye’de toplam borç 13 trilyon TL

Türkiye’de toplam borcun yılın ilk üç ayında 1.5 trilyon lira daha arttığını belirten Eski Hazine Müsteşar Yardımcısı Hakan Özyıldız, borcun 13.3 trilyon liraya ulaştığını yazdı. Özyıldız, bununla birlikte hane halkının borçlarının da 1.1 trilyon liraya çıktığını belirtti.

El Müsteşar Grup Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Müsteşar Grup Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Meshaal A F A A ve Mustafa Açar ortaklığında kuruldu.

Boris Johnson'dan Başbakanlık konutu tadilatı açıklaması!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Seçim Komisyonu'nun Başbakanlık konutundaki dairesinin tadilatının finansmanına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

yeni başbakanlık müsteşarı Kemal Madenoğlu Haberi

yeni başbakanlık müsteşarı Kemal Madenoğlu

Kemal Madenoğlu kimdir?

Kemal MADENOĞLU, 1964 yılında Seydişehir'de doğdu. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümünden 1988 yılında mezun oldu. 1989 yılında Devlet Planlama Teşkilatı Sosyal Planlama Başkanlığında Uzman Yardımcısı olarak göreve başladı.


1992-1994 yılları arasında ABD'de Colorado Üniversitesinde Sosyoloji Bölümünde yüksek lisans çalışmalarını yürüttü. 1995 yılında Planlama Uzmanlığına atandı. Şubat 2003'den 2009 Haziran ayına kadar Sosyal Sektörler ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü görevinde bulundu. Haziran 2009 - Haziran 2011 tarihleri arasında Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarı olarak görev yaptı.


Haziran 2011 tarihinde Kalkınma Bakanlığı Müsteşarlığına atandı. Bu görevinin yanı sıra, 2009 yılından bugüne kadar Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı ve İstanbul Finans Merkezi Koordinatörlüğü görevlerini yürütmüştür.


Kemal MADENOĞLU, Birleşmiş Milletler Binyıl Kalkınma Hedefleri 2010 Türkiye Raporunun koordinatörlüğünü yaptı.


2010 yılında, Birleşmiş Milletler...