06 / 05 / 2024

yeni başlayacak kentsel dönüşüm projeleri

yeni başlayacak kentsel dönüşüm projeleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce yarın düzenlenecek Kentsel Dönüşüm Buluşması'nda “Kentsel Dönüşüm Projeleri”nde bugüne kadar gelinen noktayı, yeni başlayacak projeleri ve kentsel dönüşümdeki hedefleri kamuoyuyla paylaşacak.

Zoom Yapı yeni yılda bin konutun dönüşümüne başlayacak!

Modanlıoğlu Group bünyesinde yer alan Zoom Yapı 2024 yılını ‘kentsel dönüşüm yılı’ ilan ettiğini açıkladı. Şirket bu kapsamda gelecek sene tam 1000 adet konutun dönüşümüne başlayacak.

Yarısı Bizden kentsel dönüşüm kampanyası başladı mı, ne zaman başlayacak? Kentsel dönüşüm başvurusu nasıl yapılır?

Yarısı Bizden kentsel dönüşüm kampanyası gündemde yer alan konulardan biridir. Peki Yarısı Bizden kentsel dönüşüm kampanyası ne zaman başlayacak? İşte detaylar!

PTT KPSS şartsız, 18-36 yaş arası 2023 personel alımı ne zaman başlayacak? PTT bu yıl alım yapacak mı?

Yeni yılın gelmesiyle birlikte Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT)'nün KPSS şartsız personel alımının ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Peki, PTT KPSS şartsız 2023 personel alımına ne zaman başlayacak, bu yıl alım olacak mı? İşte detaylar...

Orta gelirliye düşük faizli konut kredisi başvuruları ne zaman başlayacak?

Orta gelirliye düşük faizli konut kredisi başvuruları ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Yeni Evim kampanyası 2023 detayları...

TOKİ indirim kampanyası nedir? 2022 TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlayacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ için yeni bir indirim kampanyası yapılacağını duyurdu. Peki TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlayacak? Yeni TOKİ indirim kampanyası nedir? TOKİ indirim kampanyasına kimler başvurabilir?

İŞKUR'dan okullara temizlik ve güvenlik görevlisi alımı! 2022 TYP alımları ne zaman başlayacak?

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasın sayılı günler kala gözler İŞKUR TYP okullara temizlik görevlisi ve güvenlik alımı başvuru tarihlerine çevrildi. Peki başvurular ne zaman başlayacak?  Şartlar neler? İşte ayrıntılar...

İstanbul'da büyük kentsel dönüşüm projesinin tarihi açıklandı! TOKİ Ümraniye'den başlayacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ümraniye Zemin Altı Katlı Otopark ve Belediye Meydanı Açılış Töreni'de ilçede başlayacak kentsel dönüşüm projesine ilişkin açıklamalar yaptı.

TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yeni TOKİ projeleri hangi şehirlerde?

'TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı?' sorularının yanıtları en çok araştırılan konuların başında geliyor.

Yeni teşviklerle kentsel dönüşüm hızlanacak!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşümde şubat ayında iki önemli karara imza atıldığını hatırlatarak, getirilen yeni teşviklerle kentsel dönüşümün hız kazanacağını söyledi. 

Ant Yapı 2021'de 3 yeni projeye başlayacak!

Yaklaşık 30 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Ant Yapı, 2021 yılında biri Bodrum diğer ikisi İstanbul'da olmak toplam 500 konutluk 3 yeni projeye başlayacak. 

 TOKİ 100 bin konut 2021 başvuruları ne zaman başlayacak?

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi 2021 yılında 100 bin yeni konut inşa edecek. Peki  TOKİ 100 bin konut başvuruları ne zaman başlayacak?

Sakarya'da kentsel dönüşüm işlemleri bakanlık onayıyla başlayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada, "Sakarya'da bakanlık onayıyla kentsel dönüşüm işlemleri başlayacak" dedi.

Malatya'da yeni konut yapımı Şubat sonu başlayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Malatya'da ağır hasarlı binalardan taşınmak zorunda kalan vatandaşlara kira ve taşınma yardımı verileceğini söyledi ve, "Yeni konutlara şubat sonu, mart başı başlayacak ve en geç yıl sonuna kadar da tamamlanacak süreci inşallah başlatmış olacağız" dedi.

yeni başlayacak kentsel dönüşüm projeleri Haberi

yeni başlayacak kentsel dönüşüm projeleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı “Kentsel Dönüşüm Projeleri”nde bugüne kadar gelinen noktayı, yeni başlayacak projeleri ve kentsel dönüşümdeki  hedefleri kamuoyuyla paylaşıyor. Kentsel dönüşüm projelerinin üç sacayağı olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yerel yönetimler ve vatandaşlar biraraya geliyor. 


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris GÜLLÜCE tarafından açıklanacak Türkiye'nin kentsel dönüşüm projeksiyonunda, bugüne kadar yapılan çalışmaları ve önümüzdeki dönemde başlayacak projeler de yer alacak.


İstanbul'da yapılacak Kentsel Dönüşüm Buluşması yarın Cevahir Hotel İstanbul Asia'da...