04 / 05 / 2024

Yeni Belediye Hizmet Binası samsun

Yeni Belediye Hizmet Binası samsun

Samsun İlkadım Belediyesi Yeni Belediye Hizmet Binası'nın resmi temel atma töreni Mayıs ayının ilk haftasında yapılacak, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok binanın 18 ayda teslim edileceğini söyledi.

Buca’daki gecekondu önleme bölgesi planları yeniden askıda! Belediye hizmet alanı gitti, konut alanı geldi! 

Danıştay tarafından iptal edilmiş olan Buca’daki gecekondu önleme bölgesi alanlarının imar planı revize edilerek TOKİ tarafından bir defa daha askıya çıkarıldı. Söz konusu planlarla beraber bir defa daha belediye hizmet alanına konut imarı getirildi.

Yemeksepeti’nden yeni hizmet: ‘Gel Al! İki büyük avantajla geldi

Yemeksepeti, ‘Gel Al’ adıyla yeni bir hizmet vermeye başladığını duyurdu. Yemeksepeti’nden yapılan açıklamaya göre, artık müşterilerin siparişleri kendi teslim alabileceği ve tüketicilere iki büyük avantaj sunulan bu hizmet kullanıma girdi.

E-Devletten yeni hizmet! Kapı kapı dolaşmaya son…

E-devlet son hizmetiyle vatandaşa eczane bulma konusunda kolaylık sağlıyor. Eczane kullanımına yönelik vatandaşa yeni bir hizmet sunan e-devlet, Nöbetçi Eczane Sorgulama Hizmetini e-Devlet'te hayata geçirdi. Böylelikle vatandaş tek tıkla sisteminden bilgiye kolayca ulaşabilecek.

İnegöl Belediyesi'nden yatırım atağı!

İnegöl Belediyesi yeni yatırımlar için harekete geçti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilk sırada yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı’nın olduğunu belirtti ve Millet Bahçesi’nin de hayırsever işadamı Mehmet Yıldız’ın desteği ile yapılacağını belirtti.

Malatya Yeşilyurt'ta belediye hizmet binası inşa ediliyor! 

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, kente yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. Hizmet binasının kısa sürede tamamlanması bekleniyor. 

Çorum Belediyesi'nin yeni belediye binası inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi eski başkanı Muzaffer Külcü döneminde, 2017'de yapıma başlanan ve toplam 65 milyon TL bedelli yeni belediye binası ve hizmet kampüsü inşaatının da yarıda kaldığı öğrenildi.

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi'ne mi tahsis edilecek? 

Kocaeli Kandıra Belediye Meclisi'nin Mart ayı oturumunda, yeni belediye binasının Kocaeli Üniversitesi'ne tahsis edilme talebi gündeme alındı. 

İzmir Karaburun'da SGK arazisine yeni belediye binası mı yapılacak?

İzmir'in Karaburun Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan ve imar planlarında “Kamu alanı” olarak görünen SGK'ya ait 4 dönümlük eski cezaevi arazisine yeni belediye binası yapmak amacıyla harekete geçti. 

Cizre Belediyesi yeni binası için gün sayıyor!

Şırnak'ın Cizre ilçesinde inşa edilen yeni belediye hizmet binası yakın zamanda hizmete açılacak. 

Sivas'a yeni itfaiye binası inşa ediliyor!

Sivas Belediyesi tarafından 18 milyon liraya yeni itfaiye hizmet binası inşa ediliyor. Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, inşaat alanında incelemelerde bulundu

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, verdiği sözü tutarak 18 aydır kirada olan Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı için yeni bina inşa ettirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Ali Göleli, Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

Nuh'un Gemisi görünümlü Şırnak Belediye hizmet binası hizmete açıldı!

Şırnak'ta Nuh'un Gemisi şeklinde hayata geçirilen 6 katlı yeni belediye binası, hizmete açıldı.

Büyükçekmece için yeni projeler hazırlanıyor!

Büyükçekmece Belediye personeli yeni projeler geliştirmek için Avrupa İşletmeler Ağı ve Teknopark Sorumluları ile belediye hizmet binasında buluştu.

Yeni Belediye Hizmet Binası samsun Haberi

Yeni Belediye Hizmet Binası samsun



İlkadım Belediyesi Yeni Belediye Hizmet Binası'nın resmi temel atma töreni mayıs ayının ilk haftasında yapılacak, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok binanın 18 ayda tamamlanacağını söyledi. İlkadım Belediyesi Başkam Erdoğan Tok. Kıran Mahallesi Eğitim Araştırma Hastanesi yanı. Ulugazi TOKİ konutları önünde belediyeye ait 20 dönümlük arazide 11 dönümlük alana inşa edilen ilkadım Belediyesi Yeni Belediye Hizmet Binası şantiye alanını gezdi. Geçen ay hafriyat çalışmaları için ilk kazmanın 

vurulduğu Yeni Belediye Hizmet Binasının şantiyesinde temel direklerinin bağlandığı inşaat alanını gezen Başkan Erdoğan Tok. mühendislerden çalışmalarla ile ilgili bilgi aldı. 


Daha iyi hizmet 


Başkan Tok. 18 ayda tamamlanacak olan ilkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binasının temel atma törenini mayıs ayının ilk haftası yapmayı düşündüklerini kaydetti. Tok. "İlçemizde İlkadım ve Gazi binalarında hizmet vermekteyiz. Binaların ayrı yerlerde...