06 / 05 / 2024

Yemeksepeti’nden yeni hizmet: ‘Gel Al! İki büyük avantajla geldi

Yemeksepeti’nden yeni hizmet: ‘Gel Al! İki büyük avantajla geldi

Yemeksepeti, ‘Gel Al’ adıyla yeni bir hizmet vermeye başladığını duyurdu. Yemeksepeti’nden yapılan açıklamaya göre, artık müşterilerin siparişleri kendi teslim alabileceği ve tüketicilere iki büyük avantaj sunulan bu hizmet kullanıma girdi.



Yemeksepeti, yeni başlattığı ‘Gel Al' hizmetiyle tüketiciler çok daha uygun fiyatlarla yemek siparişi verebilecek, kendisi gidip siparişini teslim alabilecek. Gel Al hizmeti şimdilik İstanbul’da sadece 2 ilçede kullanılabiliyor. Peki o ilçeler hangisi ve hizmet başka şehirlerde de kullanılabilecek mi? İşte tüm detaylar…

YEMEKSEPETİ PLUS’TAN SONRA YENİ HİZMET: GEL AL

Yemeksepeti, geçtiğimiz günlerde Yemeksepeti Plus diye bir abonelik seçeneğini tüketicilere duyurmuştu. Ve Yemeksepeti’nden kullanıcılarına yönelik yeni bir hizmet duyurusu daha geldi.

DAHA UYGUN FİYATLARLA SİPARİŞ İMKANI
Yemeksepeti’nden yapılan açıklamaya göre bu yeni hizmetin adı: ‘Gel Al’…. Gel Al hizmetiyle müşteriler artık yemeklerini kendileri teslim alabilecekler. Gel Al hizmetiyle yemeklerini kendileri teslim alan müşteriler için bu daha uygun fiyatlarla sipariş vermek anlamına da geliyor. 

Yemeksepeti’nden yeni hizmet: ‘Gel Al! İki büyük avantajla geldi


Geri Dön