26 / 05 / 2024

Yemeksepeti’nden yeni hizmet: ‘Gel Al! İki büyük avantajla geldi

Yemeksepeti’nden yeni hizmet: ‘Gel Al! İki büyük avantajla geldi

Yemeksepeti, ‘Gel Al’ adıyla yeni bir hizmet vermeye başladığını duyurdu. Yemeksepeti’nden yapılan açıklamaya göre, artık müşterilerin siparişleri kendi teslim alabileceği ve tüketicilere iki büyük avantaj sunulan bu hizmet kullanıma girdi.



İKİ BÜYÜK AVANTAJ

Yemeksepeti’nin yeni başlayan Gel Al hizmeti sayesinde müşteriler iki önemli avantajın da sahibi olacak. 

KURYE MASRAFI YOK

Bu avantajlardan ilki Gel Al hizmeti sayesinde kurye masrafının olmaması. Kurye masrafı olmadığı için Gel Al hizmeti ile müşterilere daha uygun fiyatlar sunulmasının önü açılıyor. 

SİPARİŞİ VER, RESTORAN BEKLEMEDEN YEMEĞİNİ AL

Gel Al hizmetinin tüketicilere sağladığı ikinci büyük avantaja gelirsek; o da bekleme süresini ortadan kaldırması. Gel Al hizmeti ile müşteriler restorana varmadan önce siparişini verecek, restoranda siparişin hazırlanmasını beklemeden gidip yemeklerini almanın avantajını yaşayacak. 

2 İLÇEDE KULLANIMA SUNULDU

Peki Yemeksepeti’nin bu yeni hizmeti Gel Al hangi illerde geçerli? Yemeksepeti Gel Al hizmeti şimdilik İstanbul’un iki ilçesinde, Kadıköy ve Şişli ilçelerindeki belirli restoranlarda kullanılmaya başlandı. 

NASIL KULLANILACAK?

Adresi Kadıköy ve Beşiktaş’ta olan müşteriler, Yemeksepeti’nin mobil uygulaması üzerinden Gel Al hizmetini kullanabilecek. Gel Al hizmeti elbette sadece İstanbul ve mega kentteki iki ilçe ile sınırlı kalmayacak. Yemeksepeti, Ekim ayı itibarıyla Gel Al hizmeti vermeye başlayacak şehir, bölge ve restoran sayısını da hızla arttırmayı hedeflediğini belirtiyor.

Editörün Notu: Bu haber 30 Eylül 2022 tarihinde saat 07.040’'da yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 53 kuruş, euro 18 lira 20 kuruş, altının gramı ise 998 lira değerindedir.

Orta gelir grubu konut kampanyası için ilk görüşme bugün!

İstanbul'da satışta olan konut projeleri Eylül 2022!

Altın 6 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakın sonra pişman olmayın! 

 


Geri Dön