13 / 05 / 2024

yeni beyşehir hastanesi ne zaman açılacak. TOKİ Konya Beyşehir Devlet Hastanesi açılış tarihi

yeni beyşehir hastanesi ne zaman açılacak. TOKİ Konya Beyşehir Devlet Hastanesi açılış tarihi

TOKİ Konya Beyşehir Hamidiye Mahallesi’nde 150 yataklı devlet hastanesi inşa edecek. 95 milyon TL proje bedeline sahip Yeni Beyşehir Devlet Hastanesi projesinin 2015 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması planlanıyor...

Şehir Hastaneleri KPSS’siz personel alıyor! İşte Şehir Hastanesi 2023 personel alımı detayları!

Şehir Hastanesi bünyesi altında çalışmak isteyen vatandaşlar için yeni iş ilanları geliyor. İşte Şehir Hastanesi 2023 personel alımı detayları!

Şehir hastanesine personel aranıyor! İşte Şehir hastanesi personel alım şartları!

Şehir hastanesinde çalışmak isteyenlerin beklediği gün geldi. Şehir hastanesi yeni bir ilan açtı. İşte o detaylar!

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Şanlıurfa'ya önümüzdeki yıl yeni şehir hastanesi yapılıyor. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm,  yaptığı açıklamada, şehir hastanesi ile Şanlıurfa'daki sağlık hizmetinin kalite ve konforunun artacağını belirtti. 

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 413 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Beyşehir'de 413 konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Denizli Şehir Hastanesi'nin maliyeti 1.1 milyar TL olacak!

İptal edilen Denizli Şehir Hastanesi için yeni ihale gerçekleşti. İhale  1 milyar 189 milyon TL’ye Ermit Mühendislik İnşaat İle Özge İnşaat İş Ortaklığı’na verildi.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 106 yeni konut! İhalesi bugün!

Konya Beyşehir Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Trabzon'a 900 yataklı şehir hastanesi inşa ediliyor!

Trabzon'da Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin yanındaki dolgu alanına yapılacak olan 900 yataklı Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu yeni hastanenin inşaatını inceledi.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 106 yeni konut müjdesi!

Konya İli Beyşehir İlçesi Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 20 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 71 yeni konut müjdesi!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat14:30'da yapılacak.

TOKİ, Konya Beyşehir'de 494 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Beyşehir'e bağlı üç mahallesinde 494 yeni konut inşa edecek.

11 yeni şehir hastanesi geliyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2021 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı açıklamada ülke genelinde 11 Şehir Hastanesi için proje hazırlık çalışmalarının başladığını açıkladı.  

Göztepe Şehir Hastanesi'nin ilk etabı Ağustos'ta açılacak!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ağustos'ta ilk etabının hizmete açılması hedeflenen yeni binasıyla şehir hastanesi statüsüne kavuşarak, Türkiye'nin en modern hastanelerinden biri olarak hizmet sağlayacak. 

18 kente yeni şehir hastanesi inşa edilecek!

Sağlık Bakanlığı, şehir hastanesi olmayan kentlere de şehir hastanesi inşa edilmesine ilişkin çalışmalar başlatacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yıl sonuna kadar 5 tane daha şehir hastanesi yapacağız. Hedefimiz 30 büyükşehirin 30’una da şehir hastanesi yapmak” dedi...

yeni beyşehir hastanesi ne zaman açılacak. TOKİ Konya Beyşehir Devlet Hastanesi açılış tarihi Haberi

yeni beyşehir hastanesi ne zaman açılacak. TOKİ Konya Beyşehir Devlet Hastanesi açılış tarihi


TOKİ Konya Beyşehir Hamidiye Mahallesi’nde 150 yataklı devlet hastanesi inşa edecek. TOKİ Konya Beyşehir Devlet Hastanesi projesi 27 bin 303 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.


TOKİ Konya Beyşehir Devlet Hastanesi projesinde A Blok-Poliklinik Bloğu 2 katlı, B blok-Yatak Bloğu 7 katlı olarak tasarlandı. TOKİ Konya Beyşehir Devlet Hastanesi projesi 95 milyon TL proje bedeline sahip.


TOKİ Konya Beyşehir Devlet Hastanesinin 2015 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. Hazineye ait arazide yükselecek olan TOKİ Konya Beyşehir Devlet Hastanesi'nin proje alanı 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planında “Kentsel Gelişme Alanı” olarak belirtilmiştir. 



Gülcihan YELKENCİ /...