04 / 05 / 2024

yeni bir ev inşa etmenin maliyeti

yeni bir ev inşa etmenin maliyeti

İngiltere'de yaşayan gençlerin yüzde 40'ı, yaşadıkları bölgelerdeki en ucuz evleri bile satın alamıyor ve bu yüzden kimisi radikal ve yaratıcı yöntemlere başvurmuş durumda.

Kocaeli Karamürsel'deki 25 bin TL'ye kiralık ev şaşırttı: 'Mağramsı bir ev!'

2022'de ev kiraları için getirilen yüzde 25 zam sınırı, kimi ev sahiplerini mağdur ederken; evini yeni kiraya verecekler fahiş rakamlarla dudak uçuklatıyor. Kocaeli Karamürsel'deki bir ev sosyal medyada gündem oldu. İşte o ev ve gelen yorumlar...

Zendaya, San Fernando Vadisi'nde yeni ev aldı!

Genç yıldız Zendaya Fernando Vadisi'nde yeni bir ev aldı. Ünlü isim 6 yatak odası, 7 banyosu bulunan ev için 4 dolar ödedi. 

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'na yeni ev alacak!

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde eski eşi Şeyma Subaşı'nın yaşadığı evi 50 milyon TL'ye sattığı iddialarıyla ilgili konuştu. Evin değerinin 100 milyon lira olduğunu söyleyen Ilıcalı, Subaşı'nda yeni bir ev alacağını açıkladı.

Kylie Jenner, Beverly Hills'ten yeni bir ev aldı!

30 yaşın altında en zengin üyesi olan Kylie Jenner, sevgilisi ve minik kızıyla yaşamak için servet değerinde bir malikane aldı. Jenner, yeni evi için 13 milyon dolar ödedi.

Osmangazi Belediyesi'nden Kıbrıs gazisine yeni ev!

Kıbrıs Savaşı’nda gazi olan 65 yaşındaki Hayrettin Çiftçi’nin harabe haldeki evini yıkan Osmangazi Belediyesi, gazi için yeni bir ev hayata geçirdi..

Danimarka'ya yeni bir ada inşa edilecek!

Yeni ev inşa etmek için yer bulamayan Danimarka hükümeti, başkent Kopenhag’ın karşısına 35 bin insanın barınabileceği yeni bir ada inşa edecek.

Lensistanbul ile Kurtköy'de yeni bir yaşam başlıyor! 

Toplam 1.162 daireden meydana gelen Lensistanbul ile Kurtköy'de yeni bir yaşam başlıyor. Projede ev fiyatları 300 bin TL'den başlıyor...

Finansevim gayrimenkul alımında yeni bir dönem başlattı!

Faizsiz gayrimenkul alımında yeni bir dönemi başlatan Finansevim; faizsiz, vade farksız konut sahibi olmak isteyenlerin kendi belirleyeceği taksit miktarı ile ev sahibi olmalarını sağlıyor.

evimitasarla.net tasarımda yeni bir dönemi başlatıyor!

Yüksek Mimar Banu Hatipoğlu ve İnşaat Yüksek Mühendisi Ebru Tamer, evimitasarla.net online ev tasarım portalıyla yeni bir dönemi başlatıyor.

Gayrimenkul sektörü 2017’de yeni bir rekora hazırlanıyor!

Geçen yıl 1.3 milyon konut satışı ile tarihi rekor kıran gayrimenkul sektörü 2017’de yeni bir rekora hazırlanıyor. Yılın ilk 10 ayında 1 milyon 153 bini aşkın ev sahibini buldu. Konut satışlarındaki artışta KDV ve vergi düzenlemeleri ile yapılan kampanyalar etkili oldu.

Robert Downey Jr. Malibu'dan yeni ev aldı!

Yahudi asıllı Amerikalı oyuncu Robert Downey Jr. yeni bir ev satın aldı. Malibu'da yeni ev alan oyuncu evi için 3.5 milyar dolar ödedi.

Yeni ev alınca yapılması gerekenler nelerdir?

Bir taşınmaz sahibi olmak, beraberinde birtakım hak ve sorumlulukları da getiriyor. Siz de, yeni bir ev almışsanız ve "Yeni ev alınca yapılması gerekenler nelerdir?" diye soruyorsanız işte yanıtı...

Yeni bir vergi gelirse ev fiyatları artar mı?

Rant vergisi olarak adlandırılan yeni vergilendirmede, değer artışı belediye meclisi bütçe komisyonunca belirlenecek. Bu da 'yeni bir vergi gelmesiyle ev fiyatları artar mı’ sorusununu getirdi...

yeni bir ev inşa etmenin maliyeti Haberi

yeni bir ev inşa etmenin maliyeti

İngiltere'de yaşayan gençlerin yüzde 40'ı, yaşadıkları bölgelerdeki en ucuz evleri bile satın alamıyor. Aynı zamanda uygun koşullarda kiraya sahip konut bulmakta da zorlanıyorlar.

BBC'de yer alan habere göre, bu yüzden kimisi radikal ve yaratıcı yöntemlere başvurmuş durumda.

Kamyonette bir hayat


24 yaşındaki Harriet Baggley, 25 yaşındaki sevgilisi Tom Offen ve oğulları Ruben, geçen yıl Nisan ayından beri 2008 model Volkswagen Transporter 4 model bir kamyoneti eve çevirmiş.

Evlerinin yerini yani park ettikleri bölgeyi birkaç günde bir değiştiriyorlar. Haftada birkaç gece de bir akrabalarında kalarak çocuk bakımına yardımcı oluyor.


Maddi olarak yaptıkları bu tercihin çok çekici olduklarını belirtselerde küçük bir yerde yaşamanın zorluklarını kabul ediyorlar.

Herkesin çok az bir kişisel alanının olması ve üst üste yaşamak zorunda kalmaları da bunun...