04 / 05 / 2024

Yeni BMW iX3 fiyat

Yeni BMW iX3 fiyat

Türkiye2de geniş bir alıcı kitlesi olan BMW'nin Yeni BMW iX3'in 9 Mayıs 2022 fiyatları belli oldu. Peki, Yeni BMW iX3 Türkiye fiyatları ne kadar, özellikleri neler? BMW iX3 100 km ne kadar yakıyor? İşte 9 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yeni BMW iX2 eDrive20 yollara çıkıyor! M Sport tasarım paketiyle 2 milyon 744 bin 500 liradan satışta!

Borusan Otomotiv'in Türkiye distribütörü olduğu BMW'nin tamamen elektrikli kompakt Spor Aktivite Coupe (SAC) modeli Yeni BMW iX2 eDrive20 yollara çıkıyor. Yeni BMW iX2 eDrive20, M Sport tasarım paketiyle 2 milyon 744 bin 500 TL liste fiyatı ile satışa sunuldu. 

Yeni BMW 520d Türkiye yollarında! İşte dudak uçuklatan fiyatı

8. nesil yeni BMW 5 Serisi görücüye çıktı. Yeni 5 Serisi’nin 2.0 litre dizel motorlu ve tamamen elektrikli versiyonu Türkiye’ye giriş yaptı. Yeni BMW 520d xDrive Sedan motor seçenekleri arasına mild hibriti de (hafif hibrit) dahil etti.

BMW’den ekim müjdesi! Bu modellere zam gelmedi!

BMW, ekim ayı kapsamında 1 Serisi’nin yeni fiyat listesini paylaştı. Paylaşılan fiyat listesine bakıldığında BMW’nin 1 Serisi’ne zam yapmadığı görüldü.

BMW takipçilerine Eylül 2023 sürprizi! Bu iki modelde ağustos fiyatlarıyla yola devam!

BMW, eylül ayı kapsamında X3 ve X7 modellerine zam yapmayacağını açıkladı. Karar, BMW takipçilerinde sevinçle karşılanırken, bu modellere yeni bir zam gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

BMW, bu dört modeline yapacağı zammı iptal etti! Yeni zam gelecek mi?

BMW’den eylül ayı kapsamında 5, 6, 7 ve 8 serilerine yapacağı zammı iptal ederek ağustos ayı fiyatlarıyla yola devam etme kararı aldı. Bu kapsamda, bu serilerine ilişkin bir fiyat güncellemesi yapılmadı.

BMW 2 Serisi’ne 37 bin 800 TL’lik Eylül 2023 zammı! En ucuz 2 Serisi’nin fiyatı bile resmen dudak uçuklattı!

BMW; haziran, temmuz ve ağustos aylarında olduğu gibi eylül ayında da birçok modeline zam yaptı. Bu kapsamda, 2 Serisi’ne de 37 bin 800 TL zam yapan BMW, bu modelin yeni fiyatını paylaştı.

BMW’den eylüle girer girmez zam! 1 Serisi’ne tam 151 bin 100 TL zam geldi!

BMW’den eylül ayına girer girmez zam haberi geldi. 1 Eylül 2023 itibarıyla 1 Serisi’ne tamı tamına 151 bin 100 TL zam yapan BMW, 1 Serisi’nin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.

BMW İ7’ye bu ay tamı tamına 248 bin 800 TL zam geldi! BMW İ7’nin yeni fiyatını görenler resmen şoke oldu!

BMW’den İ7 modeline ağustos ayında tamı tamına 248 bin 800 TL’lik astronomik bir zam geldi. Gelen zammın ardından BMW İ7’nin yeni fiyatını merak edenler BMW’nin resmi internet sitesini ziyaret etmeye başladı.

Tamamen elektrikli BMW İ4’ün yeni fiyatını duyanlar resmen neye uğradığını şaşıracak!

BMW’nin çok sevilen ve büyük ilgi gören modellerinden İ4’ün ağustos ayı fiyatı belli oldu. Mayıs, haziran ve temmuz aylarında olduğu gibi ağustos ayında da tüm modellerinin fiyat listesini peş peşe açıklayan BMW, İ4 modelinin de yeni fiyatını paylaştı.

BMW X Serisi’ne akılalmaz zam geldi! İşte güncel BMW X Serisi fiyatları...

BMW’den X Serisi’nden bir modele sahip olmak isteyenlere kötü bir haber geldi. BMW; X1, X2, X3 ve X7 modellerine zam yaptığını duyurdu. BMW’den gelen bu haberin ardından bu modellerin yeni fiyatı araştırılmaya başlandı.

BMW’den son dakika zammı! 3 modele birden üst üste zam geldi!

BMW; İX, İX1 ve İX3 modellerine zam yaptığını duyurdu. Ağustos ayı kapsamında gelen zamların ardından bu modellerin yeni fiyatları merak konusu oldu.

BMW 3 Serisi 2 bin 300 TL zamlandı! En ucuz BMW 3 Serisi ne kadar oldu?

BMW, ağustos ayına girilmesiyle beraber tüm modellerinin yeni fiyatlarını tek tek güncellemeye başladı. Buna göre; BMW, ağustos ayı kapsamında 3 Serisi’ne sadece 2 bin 300 TL zam yaptı.

BMW İ4 ve İ7 modellerinde sürpriz fiyat! İ4 ve İ7 modellerinin fiyatı ne kadar oldu?

BMW, İ4 ve İ7 modellerinin yeni fiyatını açıkladı. Temmuz ayı kapsamında fiyat listesinin güncellenmesinin ardından İ4 ve İ7 modellerinin yeni fiyatı arama motorlarından araştırılmaya başlandı.

Yeni BMW iX3 fiyat Haberi

Yeni BMW iX3 fiyat

Alman otomobil devi BMW'nin Yeni BMW iX3 Mayıs ayı fiyatları belli oldu. Otomobil satın alacak vatandaşlar Yeni BMW iX3 yeni fiyatlarını merakla takip ediyor. Peki, Yeni BMW iX3 2022 fiyatları ne kadar, özellikleri neler? BMW iX3 100 km ne kadar yakıyor? İşte 9 Mayıs 2022 fiyat listesi...

BMW iX3 TASARIM ÖZELLİKLERİ

Yeni tasarımıyla standart özellik olarak sunulan M Sport donanımı sayesinde Yeni BMW iX3 her zamankinden daha sportif görüntüsü ile dikkat çekmeyi başarıyor. Aerodinamik öğeler ve mavi vurgular otomobilin elektrikli doğasını tüm ihtişamıyla göz önüne seriyor. Çıktığınız yolculuklar ister kısa ister uzun olsun, Yeni BMW iX3 460 kilometreye varan menzili ve 18,5 kWsa/100 km elektrik tüketimiyle her...