04 / 05 / 2024

Yeni Bornova Devlet Hastanesi ne zaman açılacak

Yeni Bornova Devlet Hastanesi ne zaman açılacak

Türk Sağlık Sen tarafından hastane önünde eylem yapılmıştı. Konuyla ilgili basın kuruluşlarına bilgi gönderen İzmir Kuzey KHB Genel Sekreteri Dr. Ahmet Emin Erbaycu, yeni hastanenin 5 Mayıs 2015'te açılacağını kaydetti

Yeni yasayla devlet konuta el mi koyuyor? Kentsel dönüşüm yasası hakkında tüm detaylar!

Kentsel dönüşüm yasası ile ilgili sosyal medyada “Bu bir mülksüzleştirme planı” yorumunu yapan da bulunuyor, “Bu yasayla sorun çözülür” diyenlerde. Peki ueni yasayla devlet konuta el mi koyuyor? İşte kntsel dönüşüm yasası hakkında tüm detaylar...

Çanakkale Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çanakkale Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Kaymakam Mustafa Gürdal ve Başhekim Gürkan Çoban, Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatında incelemelerde bulundu.

İzmir Dikili'ye devlet hastanesi müjdesi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Dikili'de 70 yatak kapasiteli yeni bir devlet hastanesi yapılacağını açıkladı. Dağ, İzmir'de inşaatı süren Bayraklı Şehir Hastanesinin de en kısa zamanda faaliyete alınacağını belirtti.

Manavgat'a yeni devlet hastanesi yapılması istemi mecliste!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Manavgat Devlet Hastanesi'nin ilçe nüfusuna oranla kapasitesinin yetersiz kalması ve ilçeye yeni bir devlet hastanesi yapılması istemi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cİ Group'tan İzmir'e 1000 konutluk proje!

 Cİ Group, İzmir'de Yeni Bornova olarak bilinen Kazımdirik Mahallesi’nde 1000 konutluk yeni projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Batman Yeni Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılıyor!

Sağlık Bakanlığınca Batman'ın Sason ilçesinde inşa edilen 16 bin metrekare kapalı alanı bulunan 50 yatak kapasiteli Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılacak.

Yeni Erzincan Devlet Hastanesi 2022'de açılacak!

Yeni Erzincan Devlet Hastanesi, "akıllı hastane" modeliyle inşa ediliyor. Hastanenin 2022 yılında hizmete alınması planlanıyor.

Yeni Burdur Devlet Hastanesi için imzalar atıldı!

Burdur'da 86 dönümlük arazide yapılacak 475 yataklı yeni Burdur Devlet Hastanesi yapım sözleşmesi yüklenici firmayla imzalandı.  

Yozgat Yerköy'e devlet hastanesi talebi!

Yozgat ilinin Yerköy ilçesine yeni bir devlet hastanesi yapımı önerisi meclis gündemine taşındı. MHP'li Sedef, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Batman Sason Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızlandı!

Batman’ın Sason ilçesinde yapımına başlanan 50 yatak kapasiteli yeni Sason Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmaları hızlandı.

Yeni moda e-devlet dolandırıcılığına dikkat!

Gün geçmiyor ki yeni bir dolandırıcılık vakası olmasın, emek hırsızları, kolay yoldan para kazanmak isteyenler şimdi de milletin e-devlet şifrelerine göz dikmiş durumda maalesef. Harita Yüksek Mühendisi Uğur Örs, E-devlet dolandırıcılığı konusunda uyardı...

Burhaniye Devlet Hastanesi yeni binasında hizmete başladı!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde bulunan Devlet Hastanesi yeni binasında hizmet vermeye başladı. Acil servisi hizmete giren hastanenin yeni binasında poliklinikler bugün açılacak.

Meksika'nın yeni devlet başkanı Obrador havalimanı projesini iptal etti!

Meksika'nın yeni devlet başkanı seçilen solcu lider Obrador, 13 milyar dolarlık yeni havalimanı projesini iptal etti.

Yeni Bornova Devlet Hastanesi ne zaman açılacak Haberi

Yeni Bornova Devlet Hastanesi ne zaman açılacak


İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Bornova Devlet Hastanesi'nin kapatılacak olmasıyla ilgili tepkilere karşılık bir basın açıklaması yaptı. Geçen günlerde Türk Sağlık Sen tarafından hastane önünde eylem yapılmıştı. Konuyla ilgili basın kuruluşlarına bilgi gönderen İzmir Kuzey KHB Genel Sekreteri Dr. Ahmet Emin Erbaycu, yeni hastanenin 5 Mayıs 2015'te açılacağını, mevcut hastaneninse güvenlik gerekçesiyle kapatılacağını kaydetti.


Yeni hastanenin 200 yataklı olacağını aktaran Genel Sekreter Erbaycu, "Verilecek tıbbi hizmet ölçeğiyle uyumlu olarak 200 yataklı bir hastane planlanmış olup yeni ana hizmet binası, eski binayla çakışmaktadır. Bu durum, hizmet alan hastalarımızın ve çalışanlarımızın güvenliğini tehdit etmekte ve binanın boşaltılması gerekmektedir. Kamuoyunda geçen iddiaların tersine, yeni hastanemizin yapımına ve hizmete açılışına kadar olan kısımda bölgede verilecek sağlık hizmeti diğer kurumlarla koordineli bir şekilde...