17 / 05 / 2024

yeni bosna eviza konakları

yeni bosna eviza konakları

Yenibosna Eviza Konakları 'nda güncel fiyatlar 520 bin liradan başlıyor, proje Basın Ekspres Yolu’na 3 kilometre uzaklıkta yükseliyor

Kütahya Belediyesi'nden 75 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Yeni Bosna, Bölcek, Gaybi Efendi, 30 Ağustos, Yıldırım Beyazıt, Yeni Borsa, Siner ve Lala Hüsetin Paşa Mahallesi'nde bulunan 8 adet gayrimenkulü 75 milyon 13 bin 140 TL'ye satıyor. 

Bosna Hersek'in yeni büyükelçilik binası açıldı!

Bosna Hersek'in Ankara Büyükelçiliğinin Paris Caddesi'ndeki yeni binasının açılışı gerçekleştirildi.

Bosna Tarcin'deki evler sadece Araplara satılıyor!

Bosna Hersek'te Kuveyt merkezli inşaat şirketi bir kasabada yeni evler inşa etti. Tarcin kasabasında inşa edilen mahalledeki evler sadece Araplara satılıyor.

Ziraat Bankası, Bosna Hersek'te yeni şube açtı!

Ziraat Bankası, Bosna Hersek'in kuzeybatısındaki Sanski Most şehrinde açılan yeni şube, bankanın Bosna Hersek'teki 30. şubesi oldu.

Konya Bosna'ya yeni konutlar yapılmalı!

Son yıllarda en çok göç alan illerden biri olan Konya'da kiralık ev sıkıntısı yaşanıyor. Yaklaşık 100 bin kişinin yaşadığı Bosna Mahallesi en çok kiralık ev sıkıntısı çeken mahalle konumunda.

Mol Ege Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mol Ege Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Uğur Topaloğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Bahçelievler, Yeni Bosna Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Erzurum Cumhuriyet Caddesi'ne yeni meydan inşa ediliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Fil Geçti Köprüsü’nün Bosna Hersek Caddesi tarafında bulunan yaya geçiş noktası kaldırarak, bu alana şehir merkezinde halkın daha güzel vakit geçireceği 500 metrekarelik yeni bir meydan inşa ediyor

Türk yatırıcılar Bosna Hersek'in otoban projesiyle ilgileniyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti, Türkiye’nin Bosna Hersek ile ekonomik ilişkilerini de gündeme getirdi. Söz konusu ziyaret ile iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin daha da güçlenmesi ve yeni yatırım alanlarının geliştirilmesi bekleniyor.

Wone Lighting kalitesi Mustafa Nevzat’ı aydınlatıyor!

Wone Lighting kalitesi Mustafa Nevzat’ı aydınlatıyor. Türkiye’de gelişen ilaç sektörünün öncü ismi Mustafa Nevzat Yeni Bosna’da yer alan ilaç üretim tesislerinde yaşanan aydınlatma sıkıntısı WONE LİGHTİNG ile çözdü.

Fransisken Manastırı bünyesindeki müzenin yeni binası hizmete açıldı!

Fatih Sultan Mehmed'in Bosna Hersek'teki Fransisken rahiplere özgürlük bahşeden fermanı Ahidname'yi koruyan manastır bünyesindeki müzenin yeni binası, törenle hizmete açıldı. Müze, ülkenin bütünü için önem taşıyor...

THY, Bosna’dan Sabiha Gökçen Havalimanı’na sefer düzenleniyor!

TÜRK Hava Yolları ( THY ), Saraybosna Havalimanı’ ndan Sabiha Gökçen Havalimanı’ na yeni uçak seferleri düzenlemeye başladı. THY Bosna Hersek Müdürü Ahmet Salih Kansu konu ile ilgili açıklama yaptı.

Kuleli Parkı'nın altı otopark olacak!

Yeni Bosna Kuleli Parkı'nın alt kısmına 470 araç kapasiteli otopark yapılacak

Bahçelievler Eviza'da 439 bin TL'ye 3+1! Yeni fiyatlarla!

164 konutluk Bahçelievler Eviza projesinde konut fiyatları değişiyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin bulunduğu projede teslimler önümüzdeki Ağustos ayında yapılacak

yeni bosna eviza konakları Haberi

yeni bosna eviza konakları

Bahçelievler Eviza Konakları 'nda 2+1, 3+1 ve 4+1 konut alternatifleri bulunuyor. Proje 4 ve 5 katlı 10 blok halinde yükseliyor.


Eviza Konakları 'nda;

3 oda 1 salon daireler 520 bin liradan,

4 oda 1 salon daireler ise 890 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Ekal İnşaat imzasıyla yükselen Eviza Konakları 'nda teslimler hemen gerçekleşiyor. Projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor. 



Sosyal imkanları arasında; çocuk oyun alanları, basketbol sahası, yüzme havuzu ve voleybol sahası bulunan Eviza Evleri konum olarak; Basın Ekspres Yolu’na 3 kilometre, Starcity'e 2 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 5 kilometre, sahil yoluna 6 kilometre, E-5'e 3 kilometre mesafede yükseliyor.


0212 550 0 777

www.evizakonaklari.com

Ceren...