18 / 05 / 2024

yeni burdur valisi Hasan Kürklü

yeni burdur valisi Hasan Kürklü

Avcılar Kaymakamı Hasan Kürklü, 23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Burdur Valiliği'ne atandı. Peki, yeni Burdur Valisi Hasan Kürklü kimdir? İşte Hasan Kürklü..

1942 yılında kaloriferli evde oturanlar için yeni karar: Apartmanların sıcaklık dereceleri düşürülecek!

1942 yılında İstanbul Valisi Lütfi Kırdar kaloriferli binalarda oturanlar için yeni bir karar aldığını ve bu kararın uygulamaya konulacağını açıklamış. Alınan karara göre apartmanların sıcaklık derecesinin düşürülmesine karar verilmiş. Peki neden?

Şanlıurfa'daki deprem konutları yeni yılda teslim edilecek!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak yaptığı açıklamada Şanlıurfa'daki deprem konutlarının yeni yılda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

TOKİ Burdur projesinde beklenen tarih geldi! Burdurlular bu tarihe dikkat! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Burdur projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projede 133 yeni konut yer alacak.

TOKİ Burdur projesi için düğmeye bastı! Sadece o ilçeye 133 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur projesi için start verdi. Projeyle sadece tek bir ilçeye 133 yeni konut geliyor...

Burdur Gölhisar yeni sanayi sitesindeki 64 iş yeri için düğmeye basıldı!

S.S. Gölhisar 15 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Burdur Gölhisar'da 64 adet iş yeri yaptıracak. İşte ihale detayları...

TOKİ Burdur kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Yeni projeler için start veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur kentsel dönüşüm projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Burdur Necatibey'e 90 yeni konut!

Burdur projesi için düğmeye basak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, projenin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Burdur Merkez 143 konut ihalesi bugün!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin 81 şehrinde yeni konutlar inşa eden TOKİ Burdur projesi için harekete geçti. Burdur Merkez Kurna Mahallesi projesinde 143 yeni konut hayata geçirilecek. 

TOKİ Burdur'da 143 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Merkez Kurna Mahallesi'nde 143 yeni konut inşa edecek.

Burdur Millet Bahçesi 26 Temmuz'da ihaleye çıkıyor!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni millet bahçeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Millet Bahçesi'ni 26 Temmuz'da ihaleye çıkaracak.

TOKİ'den Burdur Yeşilova'ya 236 yeni konut müjdesi!

Burdur ili Yeşilova ilçesi Koyunlarçeşme Mahallesi 236 adet konut, 1 adet Ticaret ve 1 adet Cami inşaatı ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 19 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Burdur'a yeni hastane inşa ediliyor!

Burdur'da 78 bin metrekarelik alanda 400 yataklı hastane inşa ediliyor. Kaba inşaatının 2021'de bitmesi beklenen hastanenin 2022'de teslim edilmesi planlanıyor.

yeni burdur valisi Hasan Kürklü Haberi

yeni burdur valisi Hasan Kürklü

Hasan Kürklü kimdir?

1966 yılında Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde doğan Sayın Hasan KÜRKLÜ, İlk, orta ve lise eğitimini burada tamamladı. 1985 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesine girerek üniversite eğitimini 1989 yılında burada tamamladı.


1990 yılında Kocaeli Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği görevine başladı. Sırasıyla Çorum Boğazkale, Nevşehir Acıgöl, Bingöl Yayladere Kaymakamlıkları ve Kars, Burdur Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 


8 Ekim 2003 yılında Yumurtalık Kaymakamlığına, 28ağustos 2008’de şerefli koç hisar kaymakamlığına başlayan Sayın Hasan KÜRKLÜ 19 Temmuz 2013 tarihinde Avcılar kaymakamı oldu.


Son olarak; Avcılar Kaymakamı Hasan Kürklü, 23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Burdur Valiliği'ne atandı.


Hasan Kürklü evli olup, bir çocuk...