28 / 04 / 2024

Yeni Delhide Michael Schumacher Dünya Kulesi

Yeni Delhide Michael Schumacher Dünya Kulesi

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'ye Michael Schumacher Dünya Kulesi yapılıyor...

Trump'ın eski avukatı Michael Cohen cezaevinden çıkıyor!

Moskova'daki emlak projesi için Donald Trump'a aracılık etmek, vergi kaçırma gibi suçlardan 3 sene hapis cezasına mahkum edilen eski avukatı Michael Cohen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle hapishaneden çıkartılacak.

Hilton Türkiye'de 25 yeni otel açacak!

Hilton Türkiye, Rusya ve Doğu Avrupa Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Michael Collini, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin kendileri için kilit öneme sahip, değerli bir pazar olduğunu söyledi. Collini, "Gelecek dönemde açılışını yapmayı planladığımız 25 yeni otelimiz var." dedi

Michael Phelps’in yeni evi görenleri büyülüyor!

31 yaşındaki ABD’li yüzücü Michael Phelps’in yeni aldığı Arizona’daki 2.5 milyon dolarlık (yaklaşık 7,5 milyon TL) malikânesinin fotoğrafları ortaya çıktı.

Michael Schumacher Kulesi Yeni Delhi'de S şeklinde olacak!

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'ye Michael Schumacher Dünya Kulesi yapılıyor...

Michael Jackson yeni malikaneye taşınacaktı

Michael Jackson bu çarşamba Türk iş adamı Osman Ertosun'un İngiltere'deki malikanesine taşınacaktı. İçinde orman ve göl bulunan bu eve Jackson'ın organizatörü 1 milyon sterlin ödeyecek

Filli Boya'dan yeni duvar kaplama sistemi

Filli Boya, Capaver Cam Tekstili Duvar Kaplama Sistemi" ile Türkiye'ye hem yeni bir dekorasyon anlayışı getiriyor.

Malatya'nın kentsel dönüşümüne yeni komisyon

Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni bir komisyon oluşturuldu.

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Yeni Delhide Michael Schumacher Dünya Kulesi Haberi

Yeni Delhide Michael Schumacher Dünya Kulesi

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'ye ''S'' harfi şeklinde ''Michael Scumacher Dünya Kulesi''yapılıyor. Homestad firması kırılmayan camdan oluşan 34 katlı binaya Formula 1 şampiyonunun adını verdi.1800 metrekarelik dairelerden oluşan Schumacher Kulesi'nde bulunan konutlar 4-5 yatak odasından oluşacak. Her dairede fitness center ve havuz da yer alacak. Kulenin 210 milyon Euro (489 milyon TL) maliyeti bulacağı tahmin...