03 / 05 / 2024

Yeni Emek Mahallesi kentsel dönüşüm son durum

Yeni Emek Mahallesi kentsel dönüşüm son durum

Antalya Kepez Belediyesi'nin Yeni Emek Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinin imar planı ve parselasyon süreçlerinde sona gelindi. Hak sahiplerine tapuları dağıtılmaya başladı.

Sancaktepe Emek Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Emek Mahallesi, 188 parselin bir kısmı ve 1897 parsel ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Emek Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Emek Mahallesi, 224 ada, 6 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Pendik Kurtköy Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Pendik ilçesi, Kurtköy (Yenişehir) Mahallesi, 3966 ada, 3, 4 ve 5 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 20.06.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Ataşehir Yenişehir Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul’un Ataşehir ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi’nde Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi yılan hikayesine döndü. 

Pendik Yenişehir Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

HitYaşam Ankara satışta! Yeni proje!

Hit Yapı imzasıyla Ankara'nın Yeni Batı Mahallesi’nde inşa edilen HitYaşam projesi satışa çıktı. Lansmana özel fırsatların devam ettiği projede fiyatlar 475 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Bingöl Yenişehir Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bingöl İli, Genç İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis!

Çalışmalarına hız kesmeden Kocasinan Belediyesi Yenişehir Mahallesi'ne sosyal tesis inşa etti.

Sancaktepe Emek Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Emek Mahallesi, 349 ada, 5, 6 parseller ile 1890 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

Pendik Yenişehir nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol Kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Kayseri Yenişehir'e yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçirdiği sosyal tesisin inşaatında sona geldi.

Yeni Emek Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Emek Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tahir Bulca tarafından kuruldu. 

Ataşehir Yeni Sahra Mahallesi nazım imar planı askıda!

Ataşehir İlçesi, Yeni Sahra Mahallesi ve Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıya çıkarıldı... 

Yeni Emek Mahallesi kentsel dönüşüm son durum Haberi

Yeni Emek Mahallesi kentsel dönüşüm son durum

Kepez Belediyesinin, halkla birlikte Yeni Emek Mahallesi’nin orta kısmında gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projesinin imar planı ve parselasyon süreçleri tamamlandı. Yapılan referandumda yüzde 90 evet oyu ile halkın onayladığı kentsel dönüşümünde şimdi hak sahipleri tapularına kavuşuyor.


Kepez’de evde tapu dönemi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Yeni Emek’teki kentsel dönüşümde yeni bir dönemi de başlattı. Başkan Tütüncü, ‘evde tapu dönemi’ sloganıyla Yeni Emek’te, projenin uygulanacağı bölgedeki evleri ziyaret ederek, hak sahiplerine tapularını veriyor.


Tütüncü, Yeni Emek’te yepyeni bir yaşamı başlatacak olan projenin ilk tapu belgelerini Muhammet-Ayşe Dudu Vural ile Mustafa-Fatma Altun çiftlerine takdim etti.


Yeni Emek Mahallesi’nde 1 yıla aşkın süre sürdürdükleri kentsel dönüşüm çalışmasında önemli bir noktaya geldiklerini kaydeden Başkan Tütüncü, “Vatandaşlarımızı, eskimiş depreme uygun olmayan, sağlık koşulları bakımından yetersiz olan konutlardan yine vatandaşlarımızın...