28 / 04 / 2024

yeni evli çifte konut yardımı mı yapılacak

yeni evli çifte konut yardımı mı yapılacak

Nisanda çıkan torba kanunda bulunan ve AK Parti’nin seçim beyannamesinde de olan çeyiz hesabı için önceki gün bankalar toplandı. Hazine’nin yeni evlenenlerin konut alabilmeleri için bir taslak hazırlığı içinde olduğu ifade edildi.

Yeni evlenenlere verilecek faizsiz kredide asgari ücret detayı! Bu limiti geçmeyecek!

Yeni evli çiftlere verilmesi planlanan faizsiz kredi ile ilgili ayrıntılar aylardır merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Aile ve Gençlik Bankası'na ilişkin ayrıntıları ortaya çıkarken, yeni evleneceklere verilen faizsiz kredide asgari ücret detayı dikkatleri çekti.

150 bin TL'lik evlilik kredisinde detaylar açıklandı! Beklenen haber sonunda geldi! Hemen bakın!

Yeni evli çiftler için devlet tarafından sıfır faizli ve uzun vadeli evlilik kredisi hakkında detaylar açıklanmaya başladı. İşte ayrıntılar...

Ford Focus’a iki haftada çifte zam! Focus’un yeni fiyatını görenler resmen çılgına döndü!

Ford; nisan, mayıs ve haziran aylarında olduğu gibi temmuz ayında da tüm modellerinin fiyatlarını güncellemiş ve bu kapsamda, Focus modeline zam yaptığını duyurmuştu. Ancak yapılan yeni açıklamayla beraber Focus’a yeni bir zam daha yapıldığı öğrenildi.

1 Temmuz'dan itibaren geçerli! Çifte ödeme yapılacak

Kurban Bayramı tatilinde çalışanların fazla mesai hesaplamalarına göre, 9 günlük izni olmayan özel sektör çalışanları 4.5 günlük bayram tatili boyunca maaşlarına her gün için çifte ödeme alabilecek. 1 Temmuz’da çalışacakların bayram mesaisi ise yeni asgari ücret olan 11 bin 402 TL üzerinden verilece

Akaryakıtta çifte indirim müjdesi! Benzin ve motorinde fiyatlar düştü! Sürücüler hemen yeni rakamlara bakın! 

Son günlerde petrol fiyalarında yaşanan düşüşün ardından akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi başlamıştı. Bayramla beraber çifte indirim müjdesi geldi. Bugün benzin ve motorin fiyatları düştü. Peki hangi ilde benzin, motorin, LPG bugün kaç lira ? Opet, Petrol Ofisi, BP, Shell, Total 21 Nisan 20

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında son dakika! Akaryakıta yeni zam geldi mi? Opet, Shell, PO 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Milyonlarca sürücü, benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Geçen gün akaryakıtta uygulanan çifte indirim sonrasında yeni bir zam gelip gelmediği araştırılıyor. Akaryakıtta son durum ne? İşte 9 Eylül 2022 Opet, Shell, BP, Total, PO fiyat listesi...

Evlenecek olanların dikkat! TeknoSA’da beyaz eşya seti indirimde! TeknoSA 28 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Düğün mevsiminin tam da ortasındayken, yeni evli çiftler harıl harıl en uygun beyaz eşyayı nereden alabilirim diye düşünürken, uygun fiyatlı kaliteli beyaz eşyalarını araştırıyoruz. İşte TeknoSA 28 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Gayrimenkul fiyatlarındaki artış yeni evli çiftleri zora soktu!

Gayrimenkul fiyatlarının gün geçtikçe artması yeni evli çiftleri de zor soktu. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre,  aileleriyle birlikte yaşamayı planlayan çiftlerin sayısında artış gözlendi.

Mamak Eserkent konutları için kura çekilişi yapıldı!

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için hak sahipleri önceki gün belirlendi.

Mamak Eserkent Sosyal Konutları kura çekilişi bugün!

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için kuralar bugün çekiliyor. 

Mamak Eserkent Sosyal Konutları kura çekilişi yarın!

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için kuralar yarın çekiliyor. 

Mamak Eserkent Sosyal Konutları kuraları iki gün sonra çekiliyor! 

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için kuralar iki gün sonra çekiliyor. 

Mamak Eserkent Sosyal Konutları başvuruları bugün sona eriyor! 

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için uzatılan başvuru süreci bugün sona eriyor. 

yeni evli çifte konut yardımı mı yapılacak Haberi

yeni evli çifte konut yardımı mı yapılacak

Nisanda çıkan torba kanunda bulunan ve AK Parti’nin seçim beyannamesinde de olan çeyiz hesabı için önceki gün bankalar toplandı.


Hazine Müsteşarlığı’nın nisanda çıkan torba kanuna dayanarak hazırladığı Çeyiz Hesabı ve Devlet Katkısına İlişkin Yönetmelik netleşti. Çeyiz Hesabı söz konusu yönetmelikte Bireysel Emeklilik Sistem’inde (BES) olduğu gibi uzun vade özendirildi. Yönetmeliğe göre gençler devlet yardımından faydalanmak için evlenmeden 3 yıl önce para biriktirmek zorunda. Gençler düzenli olarak ayda en az 100 en fazla bin lira biriktirirlerse devlet desteğinden yararlanabilecekler.


4 yıl para biriktiren biriktirdiği paranın yüzde 10’u kadar ve en fazla 4 bin lira, 5 yıla kadar (59 aya kadar) para biriktiren biriken tutarın yüzde 15’i ve en fazla 4.500 lira alacak. 60 ay ve üstünde para biriktiren, biriktirdiği paranın yüzde 20’sini...